Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum

Hayırlı olsun fiyat gerçekten yüksekmiş
Pancar koperatifinden aldık cemal abi fiyat sordum Çankırı Kastamonu vs fiyat bu civarlada hep ,çorumda var ucuza ama nakliyeyle aynı paraya çıkıyo geciyo hatta o yüzden buradan aldık gönül dik yayladan yanaydı ama yapacak bişey yok ekipman fiyatları bölgemizde yüksek malesef . İyi yönü yüksek bacak geniş ara yapacak bişey yok 320 330 kilo falan gelir .

9 lu kazayagi aldık bugün benim pek hoşuma gitmedi ama hayırlısı fiyat çok yüksek 30 bin lira .
Hayırlı olsun, yazın ikinci el 9 lu kultevator aldım. 8 bine aldim ama deki 10 bin oldu.Sasesi ağır, fena sayılmaz ama her sürümde bir yay kırdım. Şu an 3 yay değiştim.iki kez bacak bağlantısı cıvata yi kesti.Bir kez de pabuç düşürdük.Kira kıra devam ediyoruz..

Hayırlı olsun, yazın ikinci el 9 lu kultevator aldım. 8 bine aldim ama deki 10 bin oldu.Sasesi ağır, fena sayılmaz ama her sürümde bir yay kırdım. Şu an 3 yay değiştim.iki kez bacak bağlantısı cıvata yi kesti.Bir kez de pabuç düşürdük.Kira kıra devam ediyoruz..
Yazın bu aletin sıfırı zaten 16 bin liraydı abi çok zam gelmiş nakliye için transit vs bi aracımız yoktu o yüzden kendi ilçemizden aldık . Benim aklıma kara mustafa cengiz vardi ama bulamadım. Bunun yayları bacakları falan garantili bakalım ne olacak daha kullanmak nasip olmadı 🖐.

Motor geldi yerine montaj yapılacak.

Resimler ve ekler

• IMG-20240115-WA0009.jpeg
    IMG-20240115-WA0009.jpeg
    143.8 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG-20240115-WA0011.jpeg
    IMG-20240115-WA0011.jpeg
    133 KB · Görüntüleme: 54
Yazın bu aletin sıfırı zaten 16 bin liraydı abi çok zam gelmiş nakliye için transit vs bi aracımız yoktu o yüzden kendi ilçemizden aldık . Benim aklıma kara mustafa cengiz vardi ama bulamadım. Bunun yayları bacakları falan garantili bakalım ne olacak daha kullanmak nasip olmadı 🖐.
Hayırlı olsun.
Biz bu yaz Alpler’in 11’lisini 35’e almıştık.
Şimdi siz yüksek deyince biz aldandık mı acaba diye düşünmeden edemedim.

Hiç görmedim bende çok güzel bir tane 9 lu vardi sana verirdim cengizden bile sağlamdı Maraş yapısı bizede 11 li lazım pahaliymis ama hayat pahalı malesef