Hayırlı olsun fiyat gerçekten yüksekmiş9 lu kazayagi aldık bugün benim pek hoşuma gitmedi ama hayırlısı fiyat çok yüksek 30 bin lira .
Hayırlı olsun fiyat gerçekten yüksekmiş9 lu kazayagi aldık bugün benim pek hoşuma gitmedi ama hayırlısı fiyat çok yüksek 30 bin lira .
Pancar koperatifinden aldık cemal abi fiyat sordum Çankırı Kastamonu vs fiyat bu civarlada hep ,çorumda var ucuza ama nakliyeyle aynı paraya çıkıyo geciyo hatta o yüzden buradan aldık gönül dik yayladan yanaydı ama yapacak bişey yok ekipman fiyatları bölgemizde yüksek malesef . İyi yönü yüksek bacak geniş ara yapacak bişey yok 320 330 kilo falan gelir .Hayırlı olsun fiyat gerçekten yüksekmiş
Hayırlı olsun, yazın ikinci el 9 lu kultevator aldım. 8 bine aldim ama deki 10 bin oldu.Sasesi ağır, fena sayılmaz ama her sürümde bir yay kırdım. Şu an 3 yay değiştim.iki kez bacak bağlantısı cıvata yi kesti.Bir kez de pabuç düşürdük.Kira kıra devam ediyoruz..9 lu kazayagi aldık bugün benim pek hoşuma gitmedi ama hayırlısı fiyat çok yüksek 30 bin lira .
Yazın bu aletin sıfırı zaten 16 bin liraydı abi çok zam gelmiş nakliye için transit vs bi aracımız yoktu o yüzden kendi ilçemizden aldık . Benim aklıma kara mustafa cengiz vardi ama bulamadım. Bunun yayları bacakları falan garantili bakalım ne olacak daha kullanmak nasip olmadı .Hayırlı olsun, yazın ikinci el 9 lu kultevator aldım. 8 bine aldim ama deki 10 bin oldu.Sasesi ağır, fena sayılmaz ama her sürümde bir yay kırdım. Şu an 3 yay değiştim.iki kez bacak bağlantısı cıvata yi kesti.Bir kez de pabuç düşürdük.Kira kıra devam ediyoruz..
Sıfır mal ikinci elden ucuz olur,bereketli olsun inşallah...Yazın bu aletin sıfırı zaten 16 bin liraydı abi çok zam gelmiş nakliye için transit vs bi aracımız yoktu o yüzden kendi ilçemizden aldık . Benim aklıma kara mustafa cengiz vardi ama bulamadım. Bunun yayları bacakları falan garantili bakalım ne olacak daha kullanmak nasip olmadı .
Ne motoru bu?Motor geldi yerine montaj yapılacak.
Hayırlı olsun.Yazın bu aletin sıfırı zaten 16 bin liraydı abi çok zam gelmiş nakliye için transit vs bi aracımız yoktu o yüzden kendi ilçemizden aldık . Benim aklıma kara mustafa cengiz vardi ama bulamadım. Bunun yayları bacakları falan garantili bakalım ne olacak daha kullanmak nasip olmadı .
Ne motoru bu?
Hiç görmedim bende çok güzel bir tane 9 lu vardi sana verirdim cengizden bile sağlamdı Maraş yapısı bizede 11 li lazım pahaliymis ama hayat pahalı malesefYazın bu aletin sıfırı zaten 16 bin liraydı abi çok zam gelmiş nakliye için transit vs bi aracımız yoktu o yüzden kendi ilçemizden aldık . Benim aklıma kara mustafa cengiz vardi ama bulamadım. Bunun yayları bacakları falan garantili bakalım ne olacak daha kullanmak nasip olmadı .
Pejolarda da motor başa bela oluyir galiba bir arkadaş cok sıkıntı yaşadı insallahduzen tutarPeugeot partner için Citroën C5 motoru
Hayırlı olsun güzel aslında eğer önune yigmazsa güzel gunler de kullan9 lu kazayagi aldık bugün benim pek hoşuma gitmedi ama hayırlısı fiyat çok yüksek 30 bin lira .
İnşallah abi sağlasın.Sıfır mal ikinci elden ucuz olur,bereketli olsun inşallah...
Alpler bundan kalite olarak daha iyidir abi bide 11 li .Hayırlı olsun.
Biz bu yaz Alpler’in 11’lisini 35’e almıştık.
Şimdi siz yüksek deyince biz aldandık mı acaba diye düşünmeden edemedim.
Nakliye sıkıntı abi yoksa ankara çubukta falanda çok güzel malzemeler var.Hiç görmedim bende çok güzel bir tane 9 lu vardi sana verirdim cengizden bile sağlamdı Maraş yapısı bizede 11 li lazım pahaliymis ama hayat pahalı malesef
Pejolarda da motor başa bela oluyir galiba bir arkadaş cok sıkıntı yaşadı insallahduzen tutar