Bereketli olsun, fiyatlar ne durumda.Sağolasın. Çerezlik.
Bereketli olsun, fiyatlar ne durumda.Sağolasın. Çerezlik.
Sağolasın. 2 tane müşteri geldi. Fiyat vermediler. Bizim duyumlarımızda 35 ile 50tl/kg fiyat var diyorlar. Daha bizim yörede hasat edip satan olmadı. Net bir rakam yok açıkcasıBereketli olsun, fiyatlar ne durumda.
Köyde başka 14 no pulluk kullanan varsa eğer onukinde varsa sök dene yada satan yerden tek alıp denersin olursa takarsın olmazsa geri verirsin ama büyük ihtimal delik varsa uyar saçlarda numaralı satılıyor ona dikkat etHerkese iyi akşamlar. Bir sorum olacaktı. Elimde olan pulluk 2006 model 14 aynalı klasik ünlü pulluk. Boğazlarında sap sıyırıcı mevcut değil. Mısır yerleri için taktırmak istiyorum. Daha önce taktıran var mı.? Yeni pullukların sıyırıcılarından alsam delikleri uyar mı? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Hayırlı olsun yeni mi aldınız..??Canavarı haneye getirdik hayırlı uğurlu olsun
Ekli dosyayı görüntüle 77014
Numara olayını bilmiyordum, teşekkür ederim. Deneme yapmak için 14 numara pulluk yok. Ama başka bir pulluktan deneme yapacağım. Teşekkür ederim.Köyde başka 14 no pulluk kullanan varsa eğer onukinde varsa sök dene yada satan yerden tek alıp denersin olursa takarsın olmazsa geri verirsin ama büyük ihtimal delik varsa uyar saçlarda numaralı satılıyor ona dikkat et
Boğaz saçları cok iyi biseNumara olayını bilmiyordum, teşekkür ederim. Deneme yapmak için 14 numara pulluk yok. Ama başka bir pulluktan deneme yapacağım. Teşekkür ederim.
Evet abiHayırlı olsun yeni mi aldınız..??
Biz de başladık koy geneli 200-250 kg ben 300 310 arası biçiyorum. Cins sygenta alcantara.Ayçiçek hasatina başladık
Bereketli olsun hocam, fiyat nedir?Biz de başladık koy geneli 200-250 kg ben 300 310 arası biçiyorum. Cins sygenta alcantara.
Bereketli olsun.Trakya'da bu yıl kuraklıktan dolayı 100-150kg arası biçiliyor.
Gösterge kontak açılınca az bir şey kalkar ve kalkık durur.Steyr 768 de hararet sıcakta römorkla bile gitsem sürekli ortada geziyor. Benim bildiğim Steyrler hararete meyillidir yüksek sıcaklıkta çalışır. Sizce traktöre ek bir işlem mi uygulanmış bunun için yoksa gösterge mi bozuk. Kontağı açınca kalkıyor ibre.
Böyle tarlaya can kurban,yarı dize kadar mısır calazlı tarla, sap parçalayıcı ile iyi parçalanmamışsa saç baş yolduruyor.Boğaz saçları cok iyi bise
3 senedir ot çop camur tutmadı hic pulluk temizlemedim
Ekli dosyayı görüntüle 77205
Stickerları buluşmalarda dağıtıyoruz. Ancak bana özelden isim, soyisim, açık adres, telefon bilgisini atarsanız ücretsiz olarak sticker gönderelim. Ya da isterseniz ekteki resmi reklamcıda bastırabilirsiniz.Bu çıkartmalar nasıl temin ediliyor?
12.70Bereketli olsun hocam, fiyat nedir?
Sağolasın abi nereden anlayabilirim kaçlık termostat olduğunu tam olarak nerede termostatıBereketli olsun.
Gösterge kontak açılınca az bir şey kalkar ve kalkık durur.
Termostat 71 C derece ise tam dik olmaya yakında durur.