Abi patlatma ya da dipkazan vurulmadı mı bu tarlaya hiç?Pulluk tabanını merak edenlere.
Sel suyu üstte işlem yaptığımız 30 cm toprağı sürükleyip pulluk tabanını meydana çıkarmış
Kıraç bi tarlaydı bu zamana kadar yüzeysel işlem yapıldı. Şimdi su imkanı var, bu görüntüden sonra kesinlikle derin işlem yapacağızAbi patlatma ya da dipkazan vurulmadı mı bu tarlaya hiç?
Cemal yağmur olmuyor mu nasıl bağlıyorsun
bereketli olsun,Bahçeye ilk deneyim olarak damlama borusu çektim ama damlamalarda bazı yerlerde bükülme var niye böyle olur sizce.
Allahtan az dönmüş Cemal olmasa ıyıynış ama dangalak adam canın sağolsunBen bu bugdaya ezilcek diye pas ılacı atmadım icine girmeye kıyqmadım
Yan taraf yulaf tarlası ve bi kenarı yola 0
Bu tarlayı bağlayan balyacı yastik pasındaki balyayı almayıp ekinin icinden donmüş bogazım dügümlendi sinirden
Ekli dosyayı görüntüle 76012
Bende ondan Cemale sakinlik önerdim köyde ölüm kol geziyor resmen aman önümüze bakalım sakin olalım Diyarbakır önümüzde bizim de Bi tarlanın tapu işi stres yaşatıyor kavgası halledersek büyük adamız aman sakin olalım hele bide bu sene mahsul verileri iyi köylü şımarırEmek bilmez ahlaksız insana ne yaparsan yap anlamaz, adamlar geçsin diye kendi tarlamdan yol bırakıyorum yine pancarın mısırın içinden dönüyorlar. Köy yerinde bela hazır duruyor.
Sinirden hasta oldum bile bile çiğnemek nedir yaEmek bilmez ahlaksız insana ne yaparsan yap anlamaz, adamlar geçsin diye kendi tarlamdan yol bırakıyorum yine pancarın mısırın içinden dönüyorlar. Köy yerinde bela hazır duruyor.
Zararinda değilim yapılan terbiyesizlik haneye tecavüzAllahtan az dönmüş Cemal olmasa ıyıynış ama dangalak adam canın sağolsun
Boşver takma bu insanlarla ugrasılmazSinirden hasta oldum bile bile çiğnemek nedir ya
Küçük tarlalara motorlu sırt tulumbası ile ilaç atıyoruz.Pas başlamış öncesi septorya galiba Pas ilacı için girmeli miyim? Kizıltan 91 cinsi
Bence uğraşılır, bi şey demedikçe azıyolar.Boşver takma bu insanlarla ugrasılmaz
Antraknoza benziyor.Antraktoz mu yoksa baska biseymi.
Sıcaktan esner. Başlarına plastik kelepçeli kazık alıp kakın. O zaman rijit durur.Bahçeye ilk deneyim olarak damlama borusu çektim ama damlamalarda bazı yerlerde bükülme var niye böyle olur sizce.
Bugün 2022 harmanı Bora cinsi buğdayıma Bandırma Ticaret Bosasında ihalede 5.510₺/ton fiyat verildi. Yazıklar olsun. Bu işin sonu ne olacak kimse bilmiyor. Sonunuz hayr olsun.
eski buğday olduğu için bende 8.25 beklemiyordum ama bu kadar da düşük olmaz diyordum. Bugün gördük 5.10₺ İzmirden bu senenin mahsulü buğday satıldı. Ofis temmuz ayında alıma başlayacakmış. Tüccarda mahsul bu para maalesef...8.25 deyip nasıl 5.5 tl oluyorki