Hayırlı olsun....
Hayırlı olsun....
Hayırlısı olsun geçen sene mayısta 5 tonluk tınazı 70 bin istedi ilavelerde leke var diye 60 aldım çiftçinin malı aynı kalan herşey uçuyor
Hayırlısı olsunHayırlı olsun abi fiyat uygun bende Sevindi sözde 5 ton römörkü 90 a aldım çift ilave ortadan babasız bayi bana 180 km uzakta bu akşam römörk gelmiş şimdi bide onu getirmesi var uğraş dur
Teşekkür ederimHayırlı olsun....
Tesekkurler kardeşim senide hayırli olsunHayırlı olsun abi fiyat uygun bende Sevindi sözde 5 ton römörkü 90 a aldım çift ilave ortadan babasız bayi bana 180 km uzakta bu akşam römörk gelmiş şimdi bide onu getirmesi var uğraş dur
Tesekkur ederimHayırlısı olsun geçen sene mayısta 5 tonluk tınazı 70 bin istedi ilavelerde leke var diye 60 aldım çiftçinin malı aynı kalan herşey uçuyor
Bide farkettiysen abi taban gibresinin atıldığı yerin yakin tarafında gelişim hiç olmayan orta kısma göre daha iyi.Herzaman diyorum tarla nekadar kuvvetli olursa olsun 10kg de olsa taban gübresi atıcan ekerken
Direk verime etki ediyor abi keşke gelişim geç olsa sadece.Taban gubresi yoksa gelişim çok yavaş oluyor maalesef
Bereketli olsun abiKökboğazı olmadığı halde, ''mevsim yağışlı gidiyor ya olursa''cılara uyup ben de ekinlere ilacını attım.
Gecen sene ayni aküyü iadeli 900 tl ye almiştim ne olmuş bu fiyatlar böyleBugün 285 icin akü aldım.Ustundekini 2016 da povver 1000 cca almıştım. Hâlâ sağlam,sorunsuz çalışıyor.Her ihtimale karşı bunu takacağım.Povveri de lombardininin 60 A aküsü pert olmuştu. Onun yerine takacağım.60A aküyü iade ettim.2600 tl ye saydılar.135 A akü iadeli fiyatı 2250 tl demişlerdi.Uygun geldi.Nette en uygun 3250 -4000 tl idi fiyatlar...
bereketli olsun bizde aticaz havalardan firsat bulamadik. Kökbogazla genis yaprak ilacini bir atsak mi diye düsünüyoruz da iyi olmaz sanirimKökboğazı olmadığı halde, ''mevsim yağışlı gidiyor, ya olursacılar''ın aklına uyup ben de ekinlere kökboğazı ilacını attım.
Bir espiri vardi"fiyatlarimiz dünden pahali olabilir ama yarınki fiyatlardan çok ama çok ucuz"diye.Bende 15 mayıstan sonraki fiyatlardan çok çok ucuz diye şimdiden ufak tefek eksikleri tamamlıyorum...Gecen sene ayni aküyü iadeli 900 tl ye almiştim ne olmuş bu fiyatlar böyle
Ben yağmur öncesine yetiştirdim.Hatta havalar birden açar bir daha fırsat bulamam diye ikinci üst gübresini de attım.Tedarikçi zir.müh. tavsiye etmediği için ot ilaçlarını ( resital duo+ cowboy) ve kök boğazı ilacını ayrı attım ama k.b. ilacına mikrobesin elementlerini karıştırdım.Çinko ve bor pas ilacıyla birlikte daha sonra.bereketli olsun bizde aticaz havalardan firsat bulamadik. Kökbogazla genis yaprak ilacini bir atsak mi diye düsünüyoruz da iyi olmaz sanirim
Maşallah hayırlı uğurlu bereketli olsun. Güle güle kullanasın.
Hayırlı olsun...Römörk geldi , en büyük ihtiyaçlardan birini gidermiş olduk . Şimdi sıradakiler ya nasip
Ekli dosyayı görüntüle 75042