Cemal abi sizin tarlalarda bizimkiler gibi dağ kenarında domuz sorunu varmı sizdede baya büyük duruyo dağ kenarı olmasına rağmen tarla kaç dekar. Adagio batı Karadenize uyum sağlarmi acaba Rakım 1000 - 1100m
Cemal abi sizin tarlalarda bizimkiler gibi dağ kenarında domuz sorunu varmı sizdede baya büyük duruyo dağ kenarı olmasına rağmen tarla kaç dekar. Adagio batı Karadenize uyum sağlarmi acaba Rakım 1000 - 1100m
Domuz cok buralarda butün ürünleri ma ediyorlarCemal abi sizin tarlalarda bizimkiler gibi dağ kenarında domuz sorunu varmı sizdede baya büyük duruyo dağ kenarı olmasına rağmen tarla kaç dekar. Adagio batı Karadenize uyum sağlarmi acaba Rakım 1000 - 1100m
Rakım kaç abi sizin orda tahmini.Domuz cok buralarda butün ürünleri ma ediyorlar
Adagio bizim koyde mükemmel verim verdi ama komşu koyler hic verim alamadi toprakla alakalı galiba kumsal milli yerde fazla iyi olmuyor
Dağın dibi gibi görünüyor ama o dağ 10 km uzakta.Burası ova.Ben rebelde ekiyorum.Herkes ekiz ekiyordu,benden görüp onlarda ekmeye başladılar.Bu yıl yağışlı ama kuraklığa çok dayanıklı bir çeşit.Rakım 400 metre.Burası köyün içinde,5 dekarın 500 m2 sine fidan diktim oyalanmak için ,gerisi buğday.Eskiden tamamı babamın tesis ettiği 15 dekar elma bahçesiydi,yaşlandı söktüm.Asıl buğdaylarım başka mevkilerde.Domuz çok.Sürüler halinde gezdiklerini çok kişi gördü.Cemal abi sizin tarlalarda bizimkiler gibi dağ kenarında domuz sorunu varmı sizdede baya büyük duruyo dağ kenarı olmasına rağmen tarla kaç dekar. Adagio batı Karadenize uyum sağlarmi acaba Rakım 1000 - 1100m
90 en yuksek 150Rakım kaç abi sizin orda tahmini.
Geçmiş olsun diş çok önemli geçen Bi tane çektirdim de 15 gün ağrıdı mübarekYağmurlu bir Eskişehir gününden selamlar
Yarış yarış gübre atma, tohum yatağı hazırlamanın ardından, dün iftar vakti, mısır ekimini bitirdim, gece beklediğimiz yağış geldi.
Pancarları ilaçladık, tohumu toprağa verdik, yağmuru aldık moralimiz yerinde.daha önümüzdeki 36 saat yağış havası var, olana bereket.bu sene stresli başlamıştık, yağışlarla gevşedik, hamur gibi olduk çok şükür.
İşler boşa düşünce hacıları dişçiye getirdim.implant tedavileri için boş günleri değerlendiriyoruz.
Ilac attıktan sonra yağiş alirsa ilac etkisi artar buğday stresi azalırDün ilaç attık gece yağmur yağdı bizim ilaç nolacak bakalım buğdaylar İn ucunda soğuk vurmuş ona bir önerisi olan var mı böyle sarı sarı duruyor mibzer ya bir hata yapmış yada birşey de yanlışlık olmuş bığdayların bir sırası çok iyi olmuş bir tarafı bir garip duruyor. Yağmur yağıyor ama hava soğuk olduğu için çok ilerlememiş.
Yağmurlu havalarda ilaç için yapıştırıcışar var onlardan kullanıyoruz 30 üzerine yağmasın yeterli bir daha yağsada ilaç gitmezDün ilaç attık gece yağmur yağdı bizim ilaç nolacak bakalım buğdaylar İn ucunda soğuk vurmuş ona bir önerisi olan var mı böyle sarı sarı duruyor mibzer ya bir hata yapmış yada birşey de yanlışlık olmuş bığdayların bir sırası çok iyi olmuş bir tarafı bir garip duruyor. Yağmur yağıyor ama hava soğuk olduğu için çok ilerlememiş.
Yapılacak tek şey söküp içten büyük ve kalın parça ile desteklemek dıştan da lastikçi dolgu yapacak son çare aynı ayarda çıkma lastikSelamlar beyler,
Günlerdir yağıştan fırsat buldukça, arpa ekmeye çalıştık,
Lakin sıkıntı çıktı,
Daha yeni lastik,
Su savacak demiri kesti lastiği,
Şehire gitmeden varmı,tavsiyesi olan..
Kardeşim hangi marka otomatik dümenlemeyi kullanıyorsun. Memnunmusun. Artı ve eksi yönleri nedirMısır ekimine başladım
Allah yetiştirip yedirmeyi nasip etsin
Tohum Pioneer 937
Ekim derinliği 6 cm, sıra üzeri 15cm
İç Anadolu bölgesindeyim bu tohumdan memnunum.geçen sene 2030kg verim aldım.çiçeklenme ve tozlanmaya erken başlıyor, kavurucu sıcaklar gelmeden başlamış oluyor, verim potansiyelini ona bağlıyorum
Makinem özduman 6 sıra kaydırmalı.makineden memnunum, pancarı da bu makineyle ekiyorum, baltaları ve diskleri değiştirmek yeterli
E surveyKardeşim hangi marka otomatik dümenlemeyi kullanıyorsun. Memnunmusun. Artı ve eksi yönleri nedir
Teşekkür ettimE survey
Son derece memnunum.
Profilime tıklayıp eski gönderilerimi okursanız, daha önce ilgili paylaşımlar yapmıştım
ooo kirpikli far. Hayırlı olsun, yeni mi aldınız? Aşamaları paylaşırsınız artık...İthal fiat 540. kaporta boyama işleri kendi kendimize uğraşıyoruz işte..