Bi fikri olan yok sanırım :/ Sabaha kalan uç kısmı düzleyecek gibi . Lastik yak diyolar ama bu seferde ağaç vs tutuşursa diye çekiniyorumYine bir sıkıntımız var , dün sabah bunun yarısıydı bu sabah iki katına çıkmış . Domuz buğday tarlasını Maf ediyor , tahmin ediyorum ki Pelit ağacının altında kozalak arıyor . Evimin tam arkası , dün gece tüfekle sahura kadar bekledim ama gelmedi , ondan sonra geldi demek ki nasıl bir çözüm bulacağım buna ?Ekli dosyayı görüntüle 74729
Kesin çözüm söyleyeyim mi ?Bi fikri olan yok sanırım :/ Sabaha kalan uç kısmı düzleyecek gibi . Lastik yak diyolar ama bu seferde ağaç vs tutuşursa diye çekiniyorum
Ne demek dostum her zaman için buyur gel.Elimizden ne gelirse yardımcı olmaya çalışalım.Ekli dosyayı görüntüle 74737
Trakkulup dostluğuna bir yeni dostluk daha eklendi.
@Mehmet-42 Mehmet Abi'ye bugünkü yardımlarından ve bizimle paylaştığı tecrübelerden dolayı çok teşekkür ederim.
Rabbim işine kolaylık ve bereket nasip etsin
Bizimkiler de dün nohut ekti gardaşım salı gününü bir atlatalım da bizde ondan sonra karar vereceğizBugün keyfe keder nadasa çıktık.Yagışların çok geç gelmesine rağmen işlemiş toprağa, kuruyu görmedik.Bereketle...
Kardeşim geçen hafta ekmiştik yeni yeni patlıyor, Çarşamba -9 gösteriyor.İnsallah soğuk vurmaz.Bizimkiler de dün nohut ekti gardaşım salı gününü bir atlatalım da bizde ondan sonra karar vereceğiz
Yazıları nasıl yazdın birde ne boyası kullandın boya bayagı parlıyor guzel olmus.Ekli dosyayı görüntüle 74819Ekli dosyayı görüntüle 74820Ekli dosyayı görüntüle 74825Yeni romork fiyatları malum. Eskiyi yenilemeye devam.
Yazıları lazerde sac kestirdim. Römorkun üzerine koyup boya sıkınca direk yazı çıkıyor. Boyanın rengi bayrak kırmızı diye geçiyor. Marka ve kodunu yarın yazarım. Köyde değilim.Yazıları nasıl yazdın birde ne boyası kullandın boya bayagı parlıyor guzel olmus.