Cemal sizde niye para etmedi malzeme bu sene anlamadım Bi hareketsizlik var sizdeBizde 50 tl o bile zor gidiyor
Cemal sizde niye para etmedi malzeme bu sene anlamadım Bi hareketsizlik var sizdeBizde 50 tl o bile zor gidiyor
Bu yıl yine dev kabak tohumu alıp ektim ama yine işlerden fırsat bulup bakamadım bu kadar büyümüşler oğlanla foto çektim
Arkadaşım millet 40 45 tl ye yonca veriyor ben anlamıyorum tüm malzeme bağlama yı kendim yaptım halde maliyet 30 tl yi geciyorCemal sizde niye para etmedi malzeme bu sene anlamadım Bi hareketsizlik var sizde
Abi bi garibanı sevindir nedir bu makinadan cektiğinBağlamaya devam..
Abi bi garibanı sevindir nedir bu makinadan cektiğin
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Pulluğun ön gövdecikli olması sap gömmeme gibi bi ihtimali ortadan kaldırıyo maaşallah. Pulluk ile ilgili biraz detay verebilir misin; inç, ağırlık, fiyat vb.Herkese kolay gelsin. Sezonu yavaştan başlattık.5S’ in denemesini yaptık 5li dönerli tarlasına göre zorluyor. Bu pulluğun sap gömme performansı ve kesek çıkarmaması güzel işçilik çıkartıyor. Nohut harmanı geldiği için sürümü birkaç parçayla bıraktık.
Hayırlı olsun, kaç katlı, kaç daire üzerine, daireler kaç m²? Biraz ayrıntı ver Ufuk. Ben de yaptırmayı düşünüyorum.Bizde bugun aile binasının yalıtım işçiliğini verdik afganlara 500 metre kare kadar yer çıkar 37 bin lira ya anlaştık
Abi, daireler 11*10 tek daire üzerine 5 kat sayılır işçilik 38 bin lira abi malzeme de 40 bin yada 50 bin tutar gıbi ama önü açık pencere kenarları felan var artırıcı etki yapıyor boya renklileri jotun alacağız o kaliteliymiş önümüz açık işçiler afganlı daha ince ayrıntılı konuşacağızHayırlı olsun, kaç katlı, kaç daire üzerine, daireler kaç m²? Biraz ayrıntı ver Ufuk. Ben de yaptırmayı düşünüyorum.
Hayırlı olsun, kaç katlı, kaç daire üzerine, daireler kaç m²? Biraz ayrıntı ver Ufuk. Ben de yaptırmayı düşünüyorum.
Teşekkürler hocam. Dediğiniz gibi ustalık hakkı ön gövdecikte. Traktör bir vites aşağıdan gidiyor ama işçilik daha iyi aynı zamanda kesek daha az çıkıyor. Pulluğu geçen yıl mayısta almıştık. Fiyatı 38 bindi. Ağırlığı da 1490 veya 1590 olması lazım. 4+1 şeklinde geçen yıl 4lü 5440la kullandık bayır tarlaları süremedi ama ovalarda güzel iş çıkardı. İnç olarak şu an 14 inçte. Pistonlu olanlardan değil de ayarlı olarak 12-16 olabiliyor. 85cm de yüksekliği var.Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Pulluğun ön gövdecikli olması sap gömmeme gibi bi ihtimali ortadan kaldırıyo maaşallah. Pulluk ile ilgili biraz detay verebilir misin; inç, ağırlık, fiyat vb.