Çocukları aldım mersinde barbaros koyu diye bir yere götürdüm deniz harika ama bizim millet bir sezonda kıyıda oturulmayacak hale getirmiş, her yer poşet, peçete,ıslak mendil suda yüzüyor. Insanlar şikayet ediyor yol yok,temizlik yok diyerek.yahu uzaylı mi yapıyor bırakıyor bunlari.Ne güzel bir yer deyip kıçımızı koyduğumuz yere pisleyip başkasına suç atıyoruz.Yol olmayan yeri batırıp yol istiyoruz,daha çok kişi gelip daha da batırsın diyerek....Malesef insan heryerde dünyayı kirletmekte
Durum göründüğünden daha kötü olabilirÇocukları aldım mersinde barbaros koyu diye bir yere götürdüm deniz harika ama bizim millet bir sezonda kıyıda oturulmayacak hale getirmiş, her yer poşet, peçete,ıslak mendil suda yüzüyor. Insanlar şikayet ediyor yol yok,temizlik yok diyerek.yahu uzaylı mi yapıyor bırakıyor bunlari.Ne güzel bir yer deyip kıçımızı koyduğumuz yere pisleyip başkasına suç atıyoruz.Yol olmayan yeri batırıp yol istiyoruz,daha çok kişi gelip daha da batırsın diyerek....
Hayvancılık yok galiba hayvanlar yememişBüyükler biçildi, bunlar kaldı.. Küçük ayçiçekleri..
Teller ile çevrili yer olduğu için hayvan giremiyor abi, yoksa bırakmazlar dakikada görürse inekler..Hayvancılık yok galiba hayvanlar yememiş
Çiçek fiyatlarida düşüyor galba biz daha bicmedik
Bol bereketli olsun...2022 yili Aycicek hasatına devam ediyoruz
Herkese hayırlı bol bereketli mahsuller olsun inşallah.
Baki kardeşim kolay gelsin bereketli olsun, yoncayı haşbaylı mı balyalıyorsunuzNamlunun içinde yaba çıktı
Tırmık çekilerek toplanan Ot, sap vb. Haşbayla bağlamak makinayı parçalamak için iyi bir yöntem. Yangın riskide işin cabası.Namlunun içinde yaba çıktı
Bende traktor zincirini kaptırdım makinaya ortadan böldüm zenciriNamlunun içinde yaba
Baki kardeşim kolay gelsin bereketli olsun, yoncayı haşbaylı mı balyalıyorsunuz
Tırmık çekilerek toplanan Ot, sap vb. Haşbayla bağlamak makinayı parçalamak için iyi bir yöntem. Yangın riskide işin cabası.