Bi kızgınlağa remorku sattım
Alana hayırlı olsun, bu aralar takımlara pek kızmamak lazım Cemal zira yerine koymak zorlaştı.Bi kızgınlağa remorku sattım
Ekli dosyayı görüntüle 71618
Abi haklısın güneşi bulmuşken iyice bir ısınayım dedim.Bu kiyafetle disarida dolasip sonra da buraya yaz gelmez diyorsun
Teşekkürler Su bulmakta biraz sıkıntı yaşıyorum.gecikme oluyor tabi.Kolay gelsin abi imkanlar el verdikçe misiri yapraklarinin kivrilma seviyesine getirmeden sulamakta fayda var
Kalk ava git ufuk,boş durma,Ne var yok bizde bİşey yok evde tembel tembel oturuyoruz
Kendimizi gezdirebiliyoruz, çok şükür.Ne var yok bizde bir şey yok evde tembel tembel oturuyoruz
O arazide 200 alanlar da bizim köyden daha cahil gibi sanki kusura bakma yer Ladik Di demi abiÇok şükür buğday hasatını dün yaptık 6 dönüm 2400 küsür kg kantar . Dönümüne 400 kg alarak ne yaparsan yap 200 kg geçemessin diyen köylülerin tabusunu yıktım , çıkan tüm buğdayı tohumluk olarak ayırdım. Bugun buğdayı elettirmeye götürdüm ama elettiremeden geri getirdim . Götürdüğüm her elekçi bu buğday elenmez zaten dolu dolu tertemiz deli misin sen dedi , tüccarlar tohumluk olarak istedi ama vermedik Hepinize tavsiyeler için teşekkür ederim , seneye artık ya nasip . Kısmetse 60-70 dönüm yere ekmeyi planlıyorum . Son resim acemi çifçiden gelsin
Bu ayda av olmaz abi galiba hepsi yavrulu zaten bende de hiç av merakı yoktur ama o bir tavşandan sonra formda avcı oldukAbi haklısın güneşi bulmuşken iyice bir ısınayım dedim.
Teşekkürler Su bulmakta biraz sıkıntı yaşıyorum.gecikme oluyor tabi.
Kalk ava git ufuk,boş durma,
Hayırlı bereketli olsunEkli dosyayı görüntüle 71651
Sıfır Massey Ferguson 2625 4WD hanemize hayırlı olsun.
SağolunHayırlı bereketli olsun
Hayırlı olsun güle güle kullanınEkli dosyayı görüntüle 71651
Sıfır Massey Ferguson 2625 4WD hanemize hayırlı olsun.
Bereketli olsun hocam. Biz de bulsak ta eksek 60 70 dönüm yer keşke. Yine de bir triyöre götürüp ilaçlattırarak eleyin. Zira elemedeki tek etken buğdayın temiz olması değil,ufak,çıkım olasılığı düşük danelerin ayrılıp iri danelerin kalması ve ilaçlama da çok önemli.Çok şükür buğday hasatını dün yaptık 6 dönüm 2400 küsür kg kantar . Dönümüne 400 kg alarak ne yaparsan yap 200 kg geçemessin diyen köylülerin tabusunu yıktım , çıkan tüm buğdayı tohumluk olarak ayırdım. Bugun buğdayı elettirmeye götürdüm ama elettiremeden geri getirdim . Götürdüğüm her elekçi bu buğday elenmez zaten dolu dolu tertemiz deli misin sen dedi , tüccarlar tohumluk olarak istedi ama vermedik Hepinize tavsiyeler için teşekkür ederim , seneye artık ya nasip . Kısmetse 60-70 dönüm yere ekmeyi planlıyorum . Son resim acemi çifçiden gelsin
Sağol abla. Teşekkür ederim.Hayırlı olsun güle güle kullanın
O arazide 200 alanlar da bizim köyden daha cahil gibi sanki kusura bakma yer Ladik Di demi abi
Allah razı olsun . 1 senedir arazi kiralamaya devam ediyorum ulaşabildiğim buğday için dekar bu . Onlarda parça parça 3 dönüm 5 dönüm milletin unuttuğu dikenleşen ormanlaşan tarlalar tek tek hepsini düzeltiyorum böyle böyle tarlaları birleştire birleştire büyüteceğim inşallah . İnsanlar ekmedikleri gibi uzun süreli tarlalarıda pek kiralamıyor tapuyu üstümüzden alırlar diyeBereketli olsun hocam. Biz de bulsak ta eksek 60 70 dönüm yer keşke. Yine de bir triyöre götürüp ilaçlattırarak eleyin. Zira elemedeki tek etken buğdayın temiz olması değil,ufak,çıkım olasılığı düşük danelerin ayrılıp iri danelerin kalması ve ilaçlama da çok önemli.
Hayırlı ekimler şimdiden