MaşallahTohumluk olarak ektiğim falado cinsi buğdayı biçtirdim. 5200 metrekareden 3380 kg verim oldu. Dönüme 650 kg geliyor, bu yıl bizim buralar için fena sayılmaz, bereket versin.
MaşallahTohumluk olarak ektiğim falado cinsi buğdayı biçtirdim. 5200 metrekareden 3380 kg verim oldu. Dönüme 650 kg geliyor, bu yıl bizim buralar için fena sayılmaz, bereket versin.
Yapraklar ben pioneer 130'um diye bağırıyor
Kesinlikle doğru, LP 130 Pioneer ayçiçeği..Yapraklar ben pioneer 130'um diye bağırıyor
Şavti kisaltsaydin daha pratik olurduŞaft uzun geldiği için ot biçme makinesini takamıyordum hidrolik kolları uzattırdım . Makineyi takip ayarlarını yapmak için boş bir tarlaya geçtim . 2-2.5 dönüm yeri biçmem 10-15 dakikamı almadı . Tabi özenerek biçmedik maksat ayarları tutturmaktı bozuk arazide toprak birikintilerinde nasıl iş yaptığını görmekti benim beklentilerimi karşıladı . Bu ilk makinem hiç tamburlu kullanmadığım için onunla kıyaslama yapamayacğım ama bu makine benim ihtiyacımı karşılıcak gibi
Tepe lambasıni koparttinmi abi kolaygelsin balya basma fiyatı ne sizin orda haşbay takılı randıman veriyomu tdMahsur kaldık ayrıntıyı bulana bi demlik çay
Ekli dosyayı görüntüle 71200
Sağolasın kardeşimTepe lambasıni koparttinmi abi kolaygelsin balya basma fiyatı ne sizin orda haşbay takılı randıman veriyomu td
Bu sene arızalar peşini bırakmadı gitti bi fakir sevindir sadaka ver bişeyler yapmak lazımKırıldı kaynattım devam ettim iş bitti ayarlamış gibi yine kırıldı
Yonca bağlarken krankı kesti, yaba da kırıldı. Sigorta hala taş gibi
Ekli dosyayı görüntüle 71239
Ekli dosyayı görüntüle 71240
Cemal naptın bu sene bitiremedin dahaHem bayram hemde yağmurdan sonra Hasada devam
Ekli dosyayı görüntüle 71265Ekli dosyayı görüntüle 71266
Bitmesin böyle iyiyizCemal naptın bu sene bitiremedin daha
Bizde 15 dediler abi balya başı fiyatı sizin orası biraz daha uygun sapta haşbaysiz kullanabiliyomusun? Niyeti bozdum kışın 40 50 bine bi makine bulup kendi işimizi yapmayı düşünüyorum bide akraba kolu komşunun yapsam 3000 4000 arası balya çıkarSağolasın kardeşim
Son anda farkettim dalı kesip kurtardık
Balya ot 10 saman 12 tl
Hasbayda hic kullanmadim ama otta cok memmunum