Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum

Sizi yaramazlar....

IMG_20220710_133226.jpg

Şaft uzun geldiği için ot biçme makinesini takamıyordum hidrolik kolları uzattırdım . Makineyi takip ayarlarını yapmak için boş bir tarlaya geçtim . 2-2.5 dönüm yeri biçmem 10-15 dakikamı almadı . Tabi özenerek biçmedik maksat ayarları tutturmaktı bozuk arazide toprak birikintilerinde nasıl iş yaptığını görmekti benim beklentilerimi karşıladı . Bu ilk makinem hiç tamburlu kullanmadığım için onunla kıyaslama yapamayacğım ama bu makine benim ihtiyacımı karşılıcak gibi 👍🏻
Şavti kisaltsaydin daha pratik olurdu

Sağolasın kardeşim
Son anda farkettim dalı kesip kurtardık
Balya ot 10 saman 12 tl
Hasbayda hic kullanmadim ama otta cok memmunum
Bizde 15 dediler abi balya başı fiyatı sizin orası biraz daha uygun sapta haşbaysiz kullanabiliyomusun? Niyeti bozdum kışın 40 50 bine bi makine bulup kendi işimizi yapmayı düşünüyorum bide akraba kolu komşunun yapsam 3000 4000 arası balya çıkar

Hee sıkın dişinizi ekonomiyi kurtaramadı hazinedekiler, az kaldı sıkın dişi memleketi kurtaracağız hepberaber

İşe gelince hepberaber ver coşkuyu, yemeye gelince çiftçinin adını anmazlar.

İşçisi çiftçisi emeklisi dişini sıksın

Hamuduyla götürenler kumarhanelerde yesin, yelkenli yatlarda motor yatlarda tatil yapsın sonrada ne güzel memleket.

Tabi dışarısı daha kötü ya haline şükret otur, dişini sıkmışın çokmu, durum iyileşirse unutur gidersin,

Aynı zamanda unutulursun ama onuda unutursun.

Tıpkı geçmişte unutulduğun yılları şimdi dişini sıkarken unuttuğun gibi, yaşlanıncada hepsini unutur gidersin zaten.

Resimler ve ekler

• 1657665555978.png
    1657665555978.png
    195.9 KB · Görüntüleme: 31