Naptın hani sonuçları tam ayrıntılı paylaşmadın başkanBesilerimizin yemini hazırladık bugünde
Naptın hani sonuçları tam ayrıntılı paylaşmadın başkanBesilerimizin yemini hazırladık bugünde
Ges sizin mi kardeşEkli dosyayı görüntüle 67056
merhaba arkadaşlar herkese hayirli işler, iş sonrasi traktörü yikadiktan sonra bir kare
kazlar canlı kg ne kadar geliyor.Bizdede durum bu
Bu kanallarda olmasa hiç vakit geçmeyecekAkşam akşam agro tv ye bakıyoruz vakit geçmiyor
Aynen abi napalım birisi 700 kg almış galıba onu anlatıyor pek yaşıtım akraba da yok malesef ya tiktok yada haber kanalları onlarda artık stres yapıyor bunlar felan işte vakit geçirmeye çabalıyoruzBu kanallarda olmasa hiç vakit geçmeyecek
Bi trakkulup buluşması olsa iyi olacaktıAynen abi napalım birisi 700 kg almış galıba onu anlatıyor pek yaşıtım akraba da yok malesef ya tiktok yada haber kanalları onlarda artık stres yapıyor bunlar felan işte vakit geçirmeye çabalıyoruz
Olur aslında abi de galiba hem sponsor hem bütçe sorunu var galiba biraz elimizi taşın altına koysak belki olur mu bilmiyorum bizim iş yerinin de tadı yok yeni müdür geldi bizi perişan ediyorBi trakkulup buluşması olsa iyi olacaktı
Tabiki işin o kısmıda var bize düşen olursa severek yaparız, müdürüm yeni düzenine alıştırıncaya kadar biraz zorlayacaktır sizi Allah kolaylık versinOlur aslında abi de galiba hem sponsor hem bütçe sorunu var galiba biraz elimizi taşın altına koysak belki olur mu bilmiyorum bizim iş yerinin de tadı yok yeni müdür geldi bizi perişan ediyor
Yani abi üzerimize düşeni yaparız ama galıba ne deyim bilmiyorumTabiki işin o kısmıda var bize düşen olursa severek yaparız, müdürüm yeni düzenine alıştırıncaya kadar biraz zorlayacaktır sizi Allah kolaylık versin
kazlar canlı kg ne kadar geliyor.
Hayırlı olsun darisi başımıza hava durumu aksam saatlerinde baslayacak diyo ama bakalımCok şükür kar yağıyor
Çok şükür yağıyor abi maşAllahHayırlı olsun darisi başımıza hava durumu aksam saatlerinde baslayacak diyo ama bakalım
Hadi inşallah biraz yağar 2 yildir ilk olacakÇok şükür yağıyor abi maşAllah
biz bir türlü randıman tutturamadık , ya kablo kopar ya parazit yapar. analog kullanıyoruz. ama büyük rahatlık.Gece,sıcak odadan soğuk giysileri giyip,
Her saat ahıra kontrole gitme işi bitmiştir.
Yaşasın aklı olan.....
Bu fotolar bi kaç yil öncesine ait ancak dozer acabiliyodu köy yolunu simdi bi toz kar yağdığı zaman seviniyoz yunusum demekki iklim cok değiştiÇok şükür yağıyor abi maşAllah