MaşAllah abi bereketli olsunSelamlar millet,
İlk doğum ikiz oldu,
Anne sütü yetersiz,
iş toprağa düştü.
MaşAllah abi bereketli olsunSelamlar millet,
İlk doğum ikiz oldu,
Anne sütü yetersiz,
iş toprağa düştü.
Hic sekersiz yapip 300-400 TL satan Vanlilar var, seker hastalari aliyor.Az şeker verilmiş 200 ortalama
Sağolasın yunus, teşekkürler.MaşAllah abi bereketli olsun
Cok teşekkürer abim@Ilk kuzular ugurlu gelsin, bereketli olsun suru buyusun.
Şeker hastası her çeşit balı yememelidir.Hic sekersiz yapip 300-400 TL satan Vanlilar var, seker hastalari aliyor.
ben 200tl ye sattım kilosunu .sıfır şeker verildi. 40 kilo sattık.Az şeker verilmiş 200 ortalama
Nohut yerimi Ufuk.Tarla sürdük biraz şu kalan bölge çok zorladı çok zor bir yer
Yok abi nohuta bir sene mola buralar baharda sürülünce taş gibi toprak çıkıyor toprak yapısıyla alakalı ondan bu ayda sürüyoruzNohut yerimi Ufuk.
yusuf abi,Selamlar millet,
İlk doğum ikiz oldu,
Anne sütü yetersiz,
iş toprağa düştü.
Toprağa hep azot bağlamışsınız arpa buğday veya su varsa mısır iyi olurduVizelerden sonra bi hafta eve gelmiştim bugün saat 3 te otobüsüm vardı sabah gidip gübre attığımız tarlayi sürdüm babam traktörde fazla durunca bel fıtığı olduğundan beli ağrıyo şimdi otobüsteyim aksaraya dönüyorum. Bu tarladan kavak yıktılar kamyon girdi bazı yerler ondan dolayı çok sert. Havada 8 9 gün kar yağmur gösteriyo bahara dağılır çıkan tezekler alhama slajlik yulaf veya yem bezelyesi ekmeyi düşünüyoruz nasip olursa geçtiğimiz sene macar fiği yem bezelyesi yulaf tirtikale karışımı vardı. Öneside de yoncaydı.
Ekli dosyayı görüntüle 66487
Su var abi buraya ya yulaf ekcem yada yem bezelyesi ikisinide ota biçiyoruz 25 haziran gibi biçimden sonra ikinci ürün olarak şeker sorumu yada telfgras ekcem mısıra domuz geliyo malesef yonca varken yoncayi bile inek gibi yiyodu mısırı mahveder.Toprağa hep azot bağlamışsınız arpa buğday veya su varsa mısır iyi olurdu
Egzost dumanını ve zincir yagı olayını nasıl engelliyorsun ?dekupaj testere daha mı iyi olurdu sankiSelamlar, şimdi diyeceksinizki,
Hızar ve ot balyası ne alaka,
Balyaların yere gelen kısımları nem almış,
Simsiyah olmuştu,
1 gün kurutup,sonra hızarla,traşladım,
Pratik yolları severim.