Hakkimizda hayırlısı diyelim yunusum olur inşallahEyvAllah abi. Biçerken patoz kurarsan yardıma gelirim
Hakkimizda hayırlısı diyelim yunusum olur inşallahEyvAllah abi. Biçerken patoz kurarsan yardıma gelirim
Hiç sormayın, zaten buzağıların ahırına girip yemleri eşeliyordu, arıların uçuş tahtalarının önünü didekliyordu.Kolay gelsin , Hocam tavuktan cok cektiniz, daha once de kacmisti.
Hocam iyi aksamlar arilar nasıl kışa güçlü girdilermi ekimden bu yana herbirine 5 kg kek verdim enson gecen hafta 2 şer kilo üstlerine koyup kapattim bahara cikarlar inşHiç sormayın, zaten buzağıların ahırına girip yemleri eşeliyordu, arıların uçuş tahtalarının önünü didekliyordu.
İyi geceler,Hocam iyi aksamlar arilar nasıl kışa güçlü girdilermi ekimden bu yana herbirine 5 kg kek verdim enson gecen hafta 2 şer kilo üstlerine koyup kapattim bahara cikarlar inş
Umutlar seneye hocamİyi geceler,
Arılar gayet iyiler, bakımlarını yaptık, kekleme , bit mücadelesi, zayıf kovanları birleştirme , ana arı değişimleri , kovanların daraltılması v.s. tamamlandı.
Arıcı, balsızlıktan kovan kapatmamalıdır, en sevmediğimiz durumlardan biridir.
Şubat açık havalarında ara kontroller yapılır , asayiş berkemal.
Balın kilosu nekadardi bu sezonBahar bakımları iyi yapılıp sezonda iki kat yavrulu kovan olursa işin tadı oluyor.
Balın cinsine göre fiyat değişir.Balın kilosu ne kadardı bu sezon
Hocam 200 e gercek bal var mi?Balın cinsine göre fiyat değişir.
50 TL yede satılır, 200 TL yede satılır.
Piyasada daha yüksek fiyatlara da ballar satılabiliyor.
Elimizde evin ihtiyacı kadar bal bulunuyor.Hocam 200 e gercek bal var mi?
Seker vetilmemis, arinin dogal yaptigi bal. Seker hastadi akrabam var , sadece dogal bal yiyebiliyor.Elimizde evin ihtiyacı kadar bal bulunuyor.
Gerçek baldan ne demek istediniz.
Ayçiçek balı da gerçek bir baldır ama iri kristalleşerek donduğu için ve de kristal şeker gibi ağızda eridiğinden fiyatı düşük olur.
Bizde satılık bal bulunmuyor.Seker verilmemis, arinin dogal yaptigi bal. Seker hastası akrabam var , sadece dogal bal yiyebiliyor.
Sağolasın Allah razı olsun 4.000 tl merdane 100 tl nakliye 150 tl bağlantı demiri 50 tl kaynakçı olmak üzere 4.300'e mal olduHayırlı olsun,kaça maloldu?
On numara olmuş
Kolay gelsin abi.
Teşekkür ederim yunusumKolay gelsin abi.
Ben dayanamaz o kayayı kırdırır çıkarırdım
Abi o kaya hersene işkence çektirir adamaTeşekkür ederim yunusum
Tarla benim değil benim olsa coktan kaldırırdik
Kaya cok büyük normal 1 evin salonu kadar var
Az şeker verilmiş 200 ortalamaSatilik sormadim Hocam piyasayi bile yim dedim, sagolun.