Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum

Herkese iyi akşamlar bugün ilaclamayi sattim desteklemeye yazildim oda kota 80 teneymiş çıkarmı belli değil yarin hastaneye yatıyorum bel fitigindan ameliyat olmak zorunda kalıcam @YUSUFTUYLUOGLU abi bizim yan koyde bi arkadaşın 38 koyununu kurt parçalamış dikkat et hayvanlar aç
Acil şifalar diliyorum. Operasyon sonrası hekim tavsiyelerine uymak operasyon kadar önemli.
Kolay gelsin abi
Bizim 270lik leylant a hâlén ulasamadık satısı vericez bulamıyoz bikacgüne trafikten dusurcem ulasamazsak
Teşekkürler. Trafikten düşürürseniz beş paralık olur. Sigorta yapılamayacağı için hurda demir haline gelir.
Sigortasız bir araçla trafiğe çıkıp bir olaya karışınca duruma göre Allah korusun, insanın ocağı sönebilir. Hepsi 250 liralık sigorta için. Alacak kişi bu riski bilir ,o yüzden öldü parası teklif eder.
Babam, ''evde aç otursanda aracının sigortasını yaptırmamışsan yola çıkmayacaksın'' derdi .
Hem yarın sahibi ya da mirasçılarının ortaya çıkıp biz sahibiyiz satmadık demeyeceği ne malum.Trafik ve nüfustan araştırın bence.
Resmini görmek mümkün mü?

Son düzenleme:
Acil şifalar diliyorum. Operasyon sonrası operasyon kadar önemli.

Teşekkürler. Trafikten düşürürseniz beş paralık olur. Sigorta yapılamayacağı için hurda demir haline gelir.
Sigortasız bir araçla trafiğe çıkıp bir olaya karışınca duruma göre Allah korusun, insanın ocağı sönebilir. Hepsi 250 liralık sigorta için. Alacak kişi bu riski bilir ,o yüzden öldü parası teklif eder.
Babam, ''evde aç otursanda aracının sigortasını yaptırmamışsan yola çıkmayacaksın'' derdi .
Hem yarın sahibi ya da mirasçılarının ortaya çıkıp biz sahibiyiz satmadık demeyeceği ne malum.Trafik ve nüfustan araştırın bence.
Resmini görmek mümkün mü?
Abi babam 96 yılında traktoru satmış vekaletle ama alan kisi üzerine almamış biz yıllar sonra ögrendik halen bizim uzerimize oldunu şimdi nerde bilen eden yok belki hurda oldu

Bugün arpaları kontrole gittim. Sulama yaparken heryeri sulayamamıştım , suladığım yerler sıraya girmiş.
Sulamadığım yerlerde çıkış yapmaya başlamış. İnşAllah güzel verim alırım. Baharda üre atmayı planlamıştım fiyatlar baya düşündürücü oldu

Resimler ve ekler

• IMG_20211214_165639.jpg
    IMG_20211214_165639.jpg
    203.2 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20211214_165503.jpg
    IMG_20211214_165503.jpg
    534.7 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20211214_164925.jpg
    IMG_20211214_164925.jpg
    218.3 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20211214_164738.jpg
    IMG_20211214_164738.jpg
    178.5 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20211214_164732.jpg
    IMG_20211214_164732.jpg
    210.4 KB · Görüntüleme: 30
Abi babam 96 yılında traktoru satmış vekaletle ama alan kisi üzerine almamış biz yıllar sonra ögrendik halen bizim uzerimize oldunu şimdi nerde bilen eden yok belki hurda oldu
Şimdi anladım ve eski yazıları hatırladım. Ben yanlışlıkla alım satım traktörlerinizden biri zannettim. Sizin üzerinizde görünüyorsa saniye beklemeyin, hurdaya çıkartın.
Motor,şase numarasıyla plakası saptanabilirse izi sürülebilir. Yoksa başka birinin elinde iş yapan bir motoru hurdaya çıkarmakta var.Her durumda da, üzerinizde görünmesi tehlikeli.

Son düzenleme:
Babamin dayısı 80 yilinda traktörünü satmış bikac yil önce halen adina olduğunu fark etmiş geçmiş üzerinden 40 yıl adam araştırdı marasta olduğunu öğrendi heber yolladi bi şekilde gelin devrinizi vereyim diye adzmlar geldi devri aldı gitti o adamda 5 6 yil once almış devirsiz diyede ucuza almış piyasadan yani sigortacı emniyet aracılığıyla bulunur belki

abi,
ilk defa 2 ipli balya görüyorum,
bunlarda dağılma filan oluyormu?
birde ortalama kaç kilo geliyor
biz ıslanan balyaların ipini kesip balta ile tutam tutam edip kütüğün üstünde traşlıyoruz :)
Filiz bizde az kalsın 1 iple çalışıcaz, :)(tasarruf)
Burada hep böyle 2 iptir.
15 ile 30 kğ arası keyfi yapılır,
Dağılma olayı yüzde 5 gibi. Idare eder seviye.

Filiz bizde az kalsın 1 iple çalışıcaz, :)(tasarruf)
Burada hep böyle 2 iptir.
15 ile 30 kğ arası keyfi yapılır,
Dağılma olayı yüzde 5 gibi. Idare eder seviye.
Abi bizde birak tek ip 3 ipin bazen orta baglamaz bende önemsemem tarla sahibi laf yapar hemen oyuzden 3 ipin biri baglamasin balyayi bozup tekrar baglariz dagilma olayi %1in altinda öyle garanti veriyoz

Bağlatılmıyormu olmuyorsa şikayet et hurdaya çıkart nasılsa sende değil başına bela alma yıllar önce komşunun başına gelmişti zengin adam şikayet etmişti bağlattı arabayısatışı öyle yapmıştı 2000li yılların başında olmalı