İki sene sonra kökden değisecemBidakine kulaklarda değişmek isteyebilir
İki sene sonra kökden değisecemBidakine kulaklarda değişmek isteyebilir
Allah kolaylık versin.Buğday yerlerini sürüme başladık
Abi el atmadığın yeri kaldımı same nınTampon koptu lastik patladı sök onar tak devam
Bahçedeki söğütleri kestik meyve ağaçları büyüsün
Ne diyelim, Sabır, Sabır...Ekli dosyayı görüntüle 65644
50 saatte powershuttle arızası verdiğine mi yanayım bir haftadır parça beklediğime mi yoksa birkaç gün içinde yağmurun geldigi ama benim tohum ekemediğime mi bilemedim.
Sabır kalmadı abi bugün de gelmedi parça aradım heryeri hiçbir şekilde ne ilgi ne bilgi var.. bugün servis ile tekrar görüştüm gelmedi dedi nezaman gelir diyorum bilmiyorum diyor..Ne diyelim, Sabır, Sabır...
İşte bu yüzden servis ve yedek parcası bol olan traktorları tercih ediyoruz arıza olsada günü birlik hâl oluyorSabır kalmadı abi bugün de gelmedi parça aradım heryeri hiçbir şekilde ne ilgi ne bilgi var.. bugün servis ile tekrar görüştüm gelmedi dedi nezaman gelir diyorum bilmiyorum diyor..
Evet bilerek büyük aldık diğerleri toprağa geçmiyorAllah kolaylık versin.
Sanki pulluk biraz büyük
Cemal abi servisi var yedek parçacısı var ben anlamadım bu nasıl iştir bilmiyorumİşte bu yüzden servis ve yedek parcası bol olan traktorları tercih ediyoruz arıza olsada günü birlik hâl oluyor
Anladım. Bende kısmetse hafta sonu sürmeyi deneyecem kesek atarsa yağış bekleyecemEvet bilerek büyük aldık diğerleri toprağa geçmiyor
İnşallah en kısa zamanda çözülür, ilkbaharda turbo clutch contası bekledim almanyadan gelecekmiş 1ay yattı traktör, lamborghini de arıza çıkardı tarlalar bana baktı ben tarlaya, gerçekten stresli bi durumSabır kalmadı abi bugün de gelmedi parça aradım heryeri hiçbir şekilde ne ilgi ne bilgi var.. bugün servis ile tekrar görüştüm gelmedi dedi nezaman gelir diyorum bilmiyorum diyor..
Abi el atmadığın yeri kaldımı same nın
Sabaha matorine 1.20 tl zam gelecek söylentisi var ötv desteği kalkacakmış
Sabır kalmadı abi bugün de gelmedi parça aradım heryeri hiçbir şekilde ne ilgi ne bilgi var.. bugün servis ile tekrar görüştüm gelmedi dedi nezaman gelir diyorum bilmiyorum diyor..
Ben aldığıma pişman oldum abi böyle olduğunu bilsem İnan almazdımSDF'nin parça işi sade filim bugün sabah çember vidası için gittim bende ellerinde yok benden başka birkaç kişiyede lazım olmuş parçacı sipariş ettim somunları geldi vidaları yok dedi ne zamana gelir dedim vallaha bilmiyorum geldikçe arada bir uğra parça gelirse işini çözeriz dedi bozulan yere farklı vida alıp taktım sorunu öyle çözdüm geçici olarak
3 yıl oldu benim PTO düğmesi gelecek daha onada tofaşın fan düğmesini bağladım o şekil kullanıyorum
Bunun parça olayı zetordan daha sıkıntılı