Abi bu kadarı fazla olmuş ama naparsın sabretBen aldığıma pişman oldum abi böyle olduğunu bilsem İnan almazdım
Abi bu kadarı fazla olmuş ama naparsın sabretBen aldığıma pişman oldum abi böyle olduğunu bilsem İnan almazdım
Geçmiş olsun abi işi azaltın galiba kolay geleBizden bukadar, yonca sezonunu kapattık
Sağolasın Ufuk, sulama ekim işleri devam ediyorGeçmiş olsun abi işi azaltın galiba kolay gele
Bereketli olsun abi bende şimdi bahçeden geldim son balyaları yükledikBizden bukadar, yonca sezonunu kapattık
Sağolasın Yunus, seninde son biçimdi herhaldeBereketli olsun abi bende şimdi bahçeden geldim son balyaları yükledik
Hadi hayırlı olsun.Yeniden yollardayız powershuttle değişti şuan sorun yok..Ekli dosyayı görüntüle 65679
Hayırlı olsunYeniden yollardayız powershuttle değişti şuan sorun yok..Ekli dosyayı görüntüle 65679
Yeniden yollardayız powershuttle değişti şuan sorun yok..Ekli dosyayı görüntüle 65679
hadi geçmiş olsunYeniden yollardayız powershuttle değişti şuan sorun yok..Ekli dosyayı görüntüle 65679
Maşallah bizim tarlalar ekmeyi bırak sürülmedi bileMaşallah arpalarda çıkışlar başladı
MaşAllah abi bereketli olur inşAllah.Maşallah arpalarda çıkışlar başladı
Teşekkür ederim Yunus, yağmur yok malesef tav suyu yapıp ektikMaşAllah abi bereketli olur inşAllah.
Sulama yapıldımı çıkış için yada yağmur yağdımı
Leylekler erken gitti aman kış erken gelecek sert geçecek dediler bende işi garantiye alalım dedim.Maşallah bizim tarlalar ekmeyi bırak sürülmedi bile
Bizde ektik gözümüz havada abi bekliyoruz bakalımTeşekkür ederim Yunus, yağmur yok malesef tav suyu yapıp ektik
Rahmet gelsin, gecen sene gibi kuraklik olmasin bari.Bizde ektik gözümüz havada abi bekliyoruz bakalım
İnşallah yağış gelecektir kardeşim, Rabbim vermedimi kuyuyla olacak iş değilBizde ektik gözümüz havada abi bekliyoruz bakalım