Karınca misali az az abi napalım işte sağolasın abi bılgi ve çekirdeğimizi kırma sorunu varBereketli olsun Gardo, caliskan adamsin masaallah.
Sana gelişi ne kadar kg siSağol abi 30 kg 85 liraya veriyorum abi burada durur bence zaten yüksek belki artar ama zor yada bir 15 kuruş artar
Sağolasin abiBravo Cemal
Baglaya baglaya gidiyorsun, Paksan'dan reklam parasi iste.
zincir marketten alıp zengini zengin etmeye gerek yok,Yeni sezon başladı ilk gün 25 torba pate 15 torba soğan sattım Allaha şükür
Bereketli olsun.Sezonun en iyilerinden
Hem kuru hemde yemyeşil
Sağolasın kardeşimBereketli olsun.
Abi bizdede tam tersi çok çiğ düştüğünde balyalar hafiften sararıyor bu aylarda
İki defa çevirdiyse ondan sararmamıştır. Bende biçtim 2 gündür saat 10 da baktım yeni biçilmiş gibi yoncaSağolasın kardeşim
Aslında bizdede ciğ oluyor
Pazar günü akşam üzeri biçilmiş bu yonca
Bukadar erken zamanda kuruyunca bende şaşırdım bu iki defa çevrildi
Kolay gelsin hemşerim. Bunu bana yap işi tam öğren sonra kendinize yaparsınızYeni boru taşıma römorku imalatı
Sağolasın hemşerim.Kolay gelsin hemşerim. Bunu bana yap işi tam öğren sonra kendinize yaparsınız
Bereketli olsun kolay gelsinBugün bizde tohum ekimine başladık.
Geçtiğimiz dönem kuraklık mağduru olduk.500dekar arpadan 15 ton civarı, 300 dekar nohuttan 6 ton civarı ürün çıktı.Biçerin girmediği tarlalar oldu.Büyükler ilk defa bu şekilde bir kuraklıkla karşılaştıklarını söylediler.Maalesef yaşadığımız bu afete rağmen 1tl bile yardım alamadan ekim zamanı geldi ve başladık.
Çok şükür benim bütün bu olumsuzluklara rağmen tekrar ekebilme durumum var.Ama çevremde okadar durumu kötü olan var ki; gübre alamayan, Ziraat yada tarım krediye borcunu ödemeyen.İnsallah tekrarlanmaz bu durum hayırlısı bakalım.Bol bereketli günler dilerim.Ekli dosyayı görüntüle 65622