Bu da benimki. En güzel arkadaş.Benimkisi de 6 aylık oldu. Dediğiniz gibi, hiçbir şeye değişilmez, ailenin bir ferdi.
Bu da benimki. En güzel arkadaş.Benimkisi de 6 aylık oldu. Dediğiniz gibi, hiçbir şeye değişilmez, ailenin bir ferdi.
Yusuf abi musait olursam tabi gelirim baklava börek zaten olur lafı bile olmaz. Teşekkür ederim tekrardanAbi, insan, otururken yanına gelip,aniden yüzüne dil atması,acı verici,
En son çay içerken yaptı,
Gözümden yaş attı yaaa
Selamlar.
Necdet tekrar hayırlı olsun,sendende baklava börek bekliyoruz,buluşma olursa,gelirsen tabi.
Hayırlı olsun, güle güle kullan.Ekli dosyayı görüntüle 65270Fuardan almış olduğum 5110g yi bugün teslim aldım.inşallah sıkıntısız bir ömür süreriz
Bereketli olsun abiYoncalara tonik denizyosunu üre karışım yapıp attım
Dökülen GEA tohumları dört günde çimlenip çıkmış
Bu sene gea ektiğim diğer tarlada su biriken yer çürümüştü seneye baharın ekmeyi planlıyordum bu şekil çabucak çıktığını görünce akşamüzeride gidip o kısma saçtım soğuklar gelmeden orada kendini tamamlasın seneyede bu tarladan tohum çıkarmayı düşünüyorum.
Yusuf abi,Bırakın beni,sinirliyim
Kolay gelsin abi sap dandik gibi sanki söğüt ağacına benziyor . Sağlam ağaçtan yap o kepçe ile topladigin alıç dan güzel olur veya elma kiraz sehlamı da güzel olurBırakın beni,sinirliyim
Bereketli olsun bu duruma düşürenler utansınArmut sezonu başladı herzamanki gibi köylünün malı ayak altı tucxar gelmedi meysuya verelim dedik silkeleyip topladık bugün onuda almadilar traktörde kaldı moralim sıfır emek bukadar ucuz olmamalı dün 1.5 tl di bugün 1 olmus kabul ettim yine almadılar Ekli dosyayı görüntüle 65321
Teşekkür ederim toplamasam çürüse daha iyiydi vazgeçtim çürüsünBereketli olsun bu duruma düşürenler utansın
Kaç kilo var abiArmut sezonu başladı herzamanki gibi köylünün malı ayak altı tucxar gelmedi meysuya verelim dedik silkeleyip topladık bugün onuda almadilar traktörde kaldı moralim sıfır emek bukadar ucuz olmamalı dün 1.5 tl di bugün 1 olmus kabul ettim yine almadılar Ekli dosyayı görüntüle 65321
Tartmadım emreKaç kilo var abi
Çoksa Elbistan na gidebilir orada hiç yok komisyoncu satarTartmadım emre
Kalite buyıl dusuk bide silkeledim toplayacak kimsem yok bu taraflara yolun düşmez mi gel armut götür @Yunus sarı sende gelÇoksa Elbistan na gidebilir orada hiç yok komisyoncu satar
Develi armudu mu abiKalite buyıl dusuk bide silkeledim toplayacak kimsem yok bu taraflara yolun düşmez mi gel armut götür @Yunus sarı sende gel
Sağol abi Allah razı olsunKalite buyıl dusuk bide silkeledim toplayacak kimsem yok bu taraflara yolun düşmez mi gel armut götür @Yunus sarı sende gel
Dumuklu(kürecik) armuduDeveli armudu mu abi
Emre devasa agaclar o dediğin mümkün değilSağol abi Allah razı olsun
Bizimde var kapıda iki ağaç bal gibi yere indi mübarek işten güçten pazara da çıkmıyorum herşey toptan satıyorum oda öyle kaldı
Dalları biraz seyrelt baharında makasla domurlari yarıya indir kalite yükselir satış kolay olur ama kim uğraşacak tabi