Sağolun yusuf abi ile tanıştık ama traktörü yeşil olduğunu bilmiyordumhayırlı olsun güle güle kullanın birisi daha yeşillenmiş anlaşılan
hep @YUSUFTUYLUOGLU abi yüzünden
Sağolun yusuf abi ile tanıştık ama traktörü yeşil olduğunu bilmiyordumhayırlı olsun güle güle kullanın birisi daha yeşillenmiş anlaşılan
hep @YUSUFTUYLUOGLU abi yüzünden
Kolay gelsin eren dede bukalemon emmoğluna(Muro) çoook selam söyleHerkese kolay gelsin.
Birisi sap gömme mi dedi?
Bu sezonluk pulluk isini kapattik.
hakkaten bu isyankarların sorunu ne ola ki?İsyannnnnnn
"Baş eğmeyen çiçek"
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.Ekli dosyayı görüntüle 65048Ucuz traktör alalım dedik başımıza iş aldık Bugün Sivas tarım fuarında yeni 5110g power Shuttle traktörü aldık. Uygun fiyatlı bir erkunt alalım derken
hayırlı olsun. fiyatları çok uçuk olmasa bende niyetliydim bunaSelamün Aleyküm arkadaşlar. Daha önce konusunu açtığım hidrolik inç ayarlı, helezon yaylı pulluğu aldık, mf 5410 da kullanacaktık ama ağır geldi (1250kg), Rabbim nasip etti 5410'u da 5S 125 ile takas ettik. Allah herkesin gönlündeki hayırlı olanı nasip etsin. Küçük bi video bırakıyorum.
HAyirli olsun cok güzel makine, sormasi ayiptir kaca kac oldu takasSelamün Aleyküm arkadaşlar. Daha önce konusunu açtığım hidrolik inç ayarlı, helezon yaylı pulluğu aldık, mf 5410 da kullanacaktık ama ağır geldi (1250kg), Rabbim nasip etti 5410'u da 5S 125 ile takas ettik. Allah herkesin gönlündeki hayırlı olanı nasip etsin. Küçük bi video bırakıyorum.
Hayırlı olsun güle güle kullanınSelamün Aleyküm arkadaşlar. Daha önce konusunu açtığım hidrolik inç ayarlı, helezon yaylı pulluğu aldık, mf 5410 da kullanacaktık ama ağır geldi (1250kg), Rabbim nasip etti 5410'u da 5S 125 ile takas ettik. Allah herkesin gönlündeki hayırlı olanı nasip etsin. Küçük bi video bırakıyorum.
hayırlı olsun güle güle kullanınSelamün Aleyküm arkadaşlar. Daha önce konusunu açtığım hidrolik inç ayarlı, helezon yaylı pulluğu aldık, mf 5410 da kullanacaktık ama ağır geldi (1250kg), Rabbim nasip etti 5410'u da 5S 125 ile takas ettik. Allah herkesin gönlündeki hayırlı olanı nasip etsin. Küçük bi video bırakıyorum.
Tizzzz başı vurula.hakkaten bu isyankarların sorunu ne ola ki?
Hayırlı olsun,güle güle kullanın.Selamün Aleyküm arkadaşlar. Daha önce konusunu açtığım hidrolik inç ayarlı, helezon yaylı pulluğu aldık, mf 5410 da kullanacaktık ama ağır geldi (1250kg), Rabbim nasip etti 5410'u da 5S 125 ile takas ettik. Allah herkesin gönlündeki hayırlı olanı nasip etsin. Küçük bi video bırakıyorum.
Hayırlı uğurlu olsun.Selamün Aleyküm arkadaşlar. Daha önce konusunu açtığım hidrolik inç ayarlı, helezon yaylı pulluğu aldık, mf 5410 da kullanacaktık ama ağır geldi (1250kg), Rabbim nasip etti 5410'u da 5S 125 ile takas ettik. Allah herkesin gönlündeki hayırlı olanı nasip etsin. Küçük bi video bırakıyorum.
Saol, daha iyisi olur inşallah.hayırlı olsun. fiyatları çok uçuk olmasa bende niyetliydim buna
Eyvallah. Neden ayıp olsun kardeşim, yemin vermedimya adamlara... Takas olduğu için göreceli oldu fiyat. 780'e geldi bize. Yozgat fuarında 850 çekiyolardı. (Fuara özel fiyat)HAyirli olsun cok güzel makine, sormasi ayiptir kaca kac oldu takas
Hayırlı olsun güle güle kullanın
hayırlı olsun güle güle kullanın
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Hayırlı uğurlu olsun.
Aleyküm selam, hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanınSelamün Aleyküm arkadaşlar. Daha önce konusunu açtığım hidrolik inç ayarlı, helezon yaylı pulluğu aldık, mf 5410 da kullanacaktık ama ağır geldi (1250kg), Rabbim nasip etti 5410'u da 5S 125 ile takas ettik. Allah herkesin gönlündeki hayırlı olanı nasip etsin. Küçük bi video bırakıyorum.
Hayırlı olsunSelamün Aleyküm arkadaşlar. Daha önce konusunu açtığım hidrolik inç ayarlı, helezon yaylı pulluğu aldık, mf 5410 da kullanacaktık ama ağır geldi (1250kg), Rabbim nasip etti 5410'u da 5S 125 ile takas ettik. Allah herkesin gönlündeki hayırlı olanı nasip etsin. Küçük bi video bırakıyorum.
Aleyküm selam, hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın
Hayırlı olsun
Hayırlı bereketli olsunSelamün Aleyküm arkadaşlar. Daha önce konusunu açtığım hidrolik inç ayarlı, helezon yaylı pulluğu aldık, mf 5410 da kullanacaktık ama ağır geldi (1250kg), Rabbim nasip etti 5410'u da 5S 125 ile takas ettik. Allah herkesin gönlündeki hayırlı olanı nasip etsin. Küçük bi video bırakıyorum.
Aleyküm selam.Selamün Aleyküm arkadaşlar. Daha önce konusunu açtığım hidrolik inç ayarlı, helezon yaylı pulluğu aldık, mf 5410 da kullanacaktık ama ağır geldi (1250kg), Rabbim nasip etti 5410'u da 5S 125 ile takas ettik. Allah herkesin gönlündeki hayırlı olanı nasip etsin. Küçük bi video bırakıyorum.
Hayırlısı olsunSelamün Aleyküm arkadaşlar. Daha önce konusunu açtığım hidrolik inç ayarlı, helezon yaylı pulluğu aldık, mf 5410 da kullanacaktık ama ağır geldi (1250kg), Rabbim nasip etti 5410'u da 5S 125 ile takas ettik. Allah herkesin gönlündeki hayırlı olanı nasip etsin. Küçük bi video bırakıyorum.
Hayırlı bereketli olsun
Aleyküm selam.
Hayırlı olsun.
Allah utandırmasın.
Hayırlısı olsun