Sağolun. Fuar indirimi pazarlık derken 460 a geldiHayırlı olsun fiyatı nedir
Sağolun. Fuar indirimi pazarlık derken 460 a geldiHayırlı olsun fiyatı nedir
Ayni dert bizdede var adam eskisehirden kilo 1100 e kilo saman balyasi getiriyor biz 25 27 kglik yoncayi 27 diyoruz adam naptin sen diyorAl dediğin mal mundar olurmuş, yonca kaldı bize
Yakin olsa bir kamyon alsakAl dediğin mal mundar olurmuş, yonca kaldı bize
O dışarıdan geliyorya tatlı oluyor, komşuya geldimi çok istiyorsun oluyor sanki peşin para verecekAyni dert bizdede var adam eskisehirden kilo 1100 e kilo saman balyasi getiriyor biz 25 27 kglik yoncayi 27 diyoruz adam naptin sen diyor
Yakin olsa bir kamyon alsak
Yem karmaya karıştırırdim hergun iki balya
Yonca gibi malin olsun
Mesafe işi bozuyor abi, babamda senin gibi söylüyor at içeri diyor balyalıklar ful dolu komşulara parça parça yıkıyorum, en sevmediğim işYakin olsa bir kamyon alsak
Yem karmaya karıştırırdim hergun iki balya
Yonca gibi malin olsun
Hayırlı uğurlu olsun.Ekli dosyayı görüntüle 65048Ucuz traktör alalım dedik başımıza iş aldık Bugün Sivas tarım fuarında yeni 5110g power Shuttle traktörü aldık. Uygun fiyatlı bir erkunt alalım derken
Abi yonca vb bu sene sıkıntı yaşadı benceMesafe işi bozuyor abi, babamda senin gibi söylüyor at içeri diyor balyalıklar ful dolu komşulara parça parça yıkıyorum, en sevmediğim iş
Kapalı yer olsa sorun değil Ufuk kışın satarsın ama yer yokAbi yonca vb bu sene sıkıntı yaşadı bence
teşekkür ederim,Sayın Filizma Deutz hayırlı uğurlu bereketli olsun. Karaman da komşumuzda bu seriyi begenmiş 2021 model 4080 e modeli. Bana da sordu kullanım,fiyat acısı dan falan ama bilgim olmadığı için bişey diyemedim. Aynı güçteki Nh, Erkunt, Tümosan dan daha hesaplı dedi. Şimdi ön ödeme ve kredi işine uğrasıyor. Bu işin piri sayın Yusuf bey bi de onu arayıp danışacaz. Tekrar hayırlı olsun.
maşallah kardeşimÜrünlerin son hali
maşallah abiOlurmu olur,
Herkese bol nasipler.
bu pulluklardan memnunmusunuz?Başladık yine baştan
hayırlı olsun güle güle kullanın birisi daha yeşillenmiş anlaşılanEkli dosyayı görüntüle 65048Ucuz traktör alalım dedik başımıza iş aldık Bugün Sivas tarım fuarında yeni 5110g power Shuttle traktörü aldık. Uygun fiyatlı bir erkunt alalım derken
Teşekkür ederim bilgi için inşallah bu yılımız iyi geçerKıraç araziye ekmedik kıraçta olmaz gibi dekara 10 kğ dap üstüne dekara 10 kğ üre attık üreden sonra iki kere suladık dekara 400 kğ verim aldık bu yıl neredeyse hiç yağmur yağmadığından verdiğimiz su yağmurun yerini tutmadı haliyle verim az geldi
1 ay önce takaslı vadeli 450 bine aldık peşin 440-430 a da verirlerdiSağolun. Fuar indirimi pazarlık derken 460 a geldi
Bizde bu pulluğu 5 li 12 li olarak almıştık traktörü büyütünce bir kulak daha ilave edip kulakları 14 inç yaptık pulluk ta batma sorunu yok bundan önce yine ünlü klasik 5 li 13 inç vardı pulluk toprağa batmaz esnerdi bir sezon zor kullandık hemen değiştirdik, taşlı araziniz varsa çok rahat edersiniz fiyatıda uygun görünüyor. Bu arada benim tercihim dönerli pulluk olurdubu pulluklardan memnunmusunuz?
klasik pulluk yerine bunların 5 li 12-14-16 ayarlanabileninden 10bine denk geldi,önerir misiniz?
klasik pulluklar gibi batmıyor almayın dediler ama deneyen yok kulaktan dolma bilgiye göre konuşuyorlar,
sıfır ekipman alabilme imkanımız bu yıl yok,kardeşim 10 gün kadar konya civarında tüm eksiklerimizi ikinci el olacak şekilde konya civarından temin etme planı var,kamyona yükleyip balıkesire gönderecek,Bizde bu pulluğu 5 li 12 li olarak almıştık traktörü büyütünce bir kulak daha ilave edip kulakları 14 inç yaptık pulluk ta batma sorunu yok bundan önce yine ünlü klasik 5 li 13 inç vardı pulluk toprağa batmaz esnerdi bir sezon zor kullandık hemen değiştirdik, taşlı araziniz varsa çok rahat edersiniz fiyatıda uygun görünüyor. Bu arada benim tercihim dönerli pulluk olurdu
Tabiki imkan meselesi yeni makine almak zorlaştı, zaman zaman güzel makineler denk geliyor. Aslında dönerli pulluğu büyük tarla için değilde şekilsiz tarlalar için düşünüyorum.sıfır ekipman alabilme imkanımız bu yıl yok,kardeşim 10 gün kadar konya civarında tüm eksiklerimizi ikinci el olacak şekilde konya civarından temin etme planı var,kamyona yükleyip balıkesire gönderecek,
taşlı arazi yok diyemem tarlasına göre kimi yer taşlı kimi yer kara toprak,malesef alınan ekipmanı tüm tarlalarda aynı toprak yapısındaymışçasına kullanmak mecburiyeti var,dönerli almak evet çok mantıklı ama bizim tarlalar sizin oralardaki kadar büyük değil en büyüğü 30-40 dönüm geneli küçük parçalardan oluşuyor,bizim en büyük parça 15 dönüm mesela sizin kullandığınız pulluk traktör için daha güvenli sanki
Bende takas yok 400 bin kredi kullandım1 ay önce takaslı vadeli 450 bine aldık peşin 440-430 a da verirlerdi