Bizimde sonduPatos işi zor abi boşver kolay gelsin
Bizimde sonduPatos işi zor abi boşver kolay gelsin
Ufuk Seneye de zarar görünüyor... Haberin ola.Arkadaşlar bugun itibariyle bizde bu sene zarar eden çiftciler kervanına katıldık çok uzatmaya gerek yok zarardayız bu sene işin içinden çıkılmaz hal alıyor
bu buğdayın çeşiti nedir maşallah bereketli olsunBugün buğdayların biçimini bitirdik. Maalesef yağmurlar geç kaldığı için verimler düşük. Kuru şartlarda 20 kg taban 20 kg bahar gübresiyle tarlasına göre dekara 300-450 kg arası verim aldık. Yalnız buğdayın değerleri çok iyi çıkıyor. Yer Eskişehir/Seyitgazi
Buğdayın cinsi rumeli, yazmayı unutmuşum.bu buğdayın çeşiti nedir maşallah bereketli olsun
Abi bazı komşular nohut tan dekarda 5 kg felan aldı bu nasıl iş ben anlamadınUfuk Seneye de zarar görünüyor... Haberin ola.
Sizin işçi ile yoldurup patoz lamanız lazım senin nohut el ile yolunsa 100 kg rahat verir gibi duruyorAbi bazı komşular nohut tan dekarda 5 kg felan aldı bu nasıl iş ben anlamadın
Hakkınızda hayırlısı hemşerim , bereketli olsunEkin biçtirmeye başladık Kızıltan 320 kg verdi dekarda .
Seymen arpa 120 kg kıraç arazi de bugün ki parçalar da
Köyde çoğu kişi daha kötü alanlar da var iyi olanda 30/40 kg dekarda biçenler Allah yardım etsin
Bereketli olsun. Iyi verim almissiniz normalde nasildi verimler. Bugdayin degerleri kac geliyor? Bizde maden ektik gayet basarili oldu verimde de kalitede. Rumeliyi de merak ediyorumBugün buğdayların biçimini bitirdik. Maalesef yağmurlar geç kaldığı için verimler düşük. Kuru şartlarda 20 kg taban 20 kg bahar gübresiyle tarlasına göre dekara 300-450 kg arası verim aldık. Yalnız buğdayın değerleri çok iyi çıkıyor. Yer Eskişehir/Seyitgazi
Rumeli çeşidini ilk kez geçen sene ekmiştik, baharda 1 suyla dekardan 630 kg civarı verim almıştık, bu sene hepsine rumeli ektik. Komşu tarlalara göre bizim verim onların hep bir tık üzerinde oldu. Komşu tarlalardaki buğdayların başaktaki tane sayısını karşılaştırdığımda rumelide tane sayısı hepsinden yüksekti. Tüccara götürdük, hektolitresine baktı 80 civarında çıktı. Hatta tüccar sizin buğdaya baş fiyatı verdim dediBereketli olsun. Iyi verim almissiniz normalde nasildi verimler. Bugdayin degerleri kac geliyor? Bizde maden ektik gayet basarili oldu verimde de kalitede. Rumeliyi de merak ediyorum
Fiyat ne kadar rumeli bugday icin?Rumeli çeşidini ilk kez geçen sene ekmiştik, baharda 1 suyla dekardan 630 kg civarı verim almıştık, bu sene hepsine rumeli ektik. Komşu tarlalara göre bizim verim onların hep bir tık üzerinde oldu. Komşu tarlalardaki buğdayların başaktaki tane sayısını karşılaştırdığımda rumelide tane sayısı hepsinden yüksekti. Tüccara götürdük, hektolitresine baktı 80 civarında çıktı. Hatta tüccar sizin buğdaya baş fiyatı verdim dedi
O fiyat suanda buraya gore cok iyi dun Rumeli 80 hektolitre 14 protein 2300tl satildi yer kirklareli luleburgazCömert buğdayı 2550 ye verdik.Ortalama verim 230 kg oldu.
Burda daha yüksek aslında fiyatlar.Buğday çavdarlı diye ucuz gittiO fiyat suanda buraya gore cok iyi dun Rumeli 80 hektolitre 14 protein 2300tl satildi yer kirklareli luleburgaz
Ne guzel imkan varsa kalanini satma derim 3tl olacak benceBurda daha yüksek aslında fiyatlar.Buğday çavdarlı diye ucuz gitti
Hepsini sattimNe guzel imkan varsa kalanini satma derim 3tl olacak bence