Karpuz yerlerine diskaro cekiyorum
Kolay gelsin Cemal, tarlada görünenler damlama mıKarpuz yerlerine diskaro cekiyorum
Ekli dosyayı görüntüle 64578Ekli dosyayı görüntüle 64579Ekli dosyayı görüntüle 64580
Teşekkür ederimKolay gelsin Cemal, tarlada görünenler damlama mı
Para lazım gardaşım elenmeden 6 tl ye alıyorlarmış ben halkıma ne gelirse hemen satacağım bana Bi para lazım oda bugun lazımNohut kaçtan gidiyor şuan ? Nohutu bu sene beklet bence
Ufuk 5 sene sonra hevesin kalmaz gel bı tatil yap.Tarlada geçiyor be ömrümüz gençliğim gidiyor bazen düşünüyorum ne için bu kadar çabam
İbrahim abi iyi dedi sende bi tatile git abiTarlada geçiyor be ömrümüz gençliğim gidiyor bazen düşünüyorum ne için bu kadar çabam
Hanımın sınavı var ondan sonra Bi gezeriz belkiİbrahim abi iyi dedi sende bi tatile git abi
6 lira fiyat iyi değilmi ? Verimin düşük olmasa iyi fiyat.
Kolay gelsin abi. Gece karpuz kesmeyi unutmayın
Nerde o harmanlar kuzu karpuz kesilenKolay gelsin abi. Gece karpuz kesmeyi unutmayın
Ben en son yaptığım harmanda akşam 10 dan sabah 6 ya kadardı 2 karpuz devirdik peynir ekmekle ,sabahta işe gittim. Ondan sonraki senelerde biçer sağolsunNerde o harmanlar kuzu karpuz kesilen
Bnde bicersiz artik ekmeyecem yunusum 30 dönüm tarla buldum ovadaBen en son yaptığım harmanda akşam 10 dan sabah 6 ya kadardı 2 karpuz devirdik peynir ekmekle ,sabahta işe gittim. Ondan sonraki senelerde biçer sağolsun
İyi abi rahatlarsınBnde bicersiz artik ekmeyecem yunusum 30 dönüm tarla buldum ovada
Günün bilançosu 20 donum yer ektik tohum evdeydi 3 defa sürüldü 2 defa gübre atıldı biçme daha parası verilmedi toplama patosu 2 saate yakın sürdü 500 tl aldı saman 1 ton gelmez buğday enfazla 60 teneke gelir gelde cik işin içinden Allah geçimini ekinle saglayana yardım etsin bu yılİyi abi rahatlarsın
Abi kolay gelsin daha var mı sizde bu
Bi bizde kaldı başka eken yok çevredeAbi kolay gelsin daha var mı sizde bu
Patos işi zor abi boşver kolay gelsinBi bizde kaldı başka eken yok çevrede