dayı sen kaç metreden ne kadar su çıkarıyorsun ki o fanı atıyorsunPlastik fanlar bitmiş krom fan atıyoruz
dayı sen kaç metreden ne kadar su çıkarıyorsun ki o fanı atıyorsunPlastik fanlar bitmiş krom fan atıyoruz
150 metreden 100 ton su çıkaracakdayı sen kaç metreden ne kadar su çıkarıyorsun ki o fanı atıyorsun
Adam köpekten beter dıyon burak durzuyu bulur belasını elbet abi uğraşmaiyi akşamlar herkese inek almıştım baharda dün otlarken köpek saldırmış düşüp ayağını kırmış veteriner tutmaz kesin dedi çok üzücü bir durum dün gece kesmek zorunda kaldık koca köy sadece bir evde köpek var herkes şikayetçi adamlar köpekten beter.ben bu köpeği vursam hayvan severler beni haksız çıkarır inek yerine bi çocukta olabilirdi dünden beri kafayı yedim babami geçmek istemiyorum yoksa herşeyi goze aldim
Haydar abi çok söylüyorum ama çok su harcıyorsunuz bereketli olsun150 metreden 100 ton su çıkaracak
Öyle yaptım zatenAdam köpekten beter dıyon burak durzuyu bulur belasını elbet abi uğraşma
Demekki her köyde illaki bir kaç tane oluyorÖyle yaptım zaten
Teşekkür ederimGeçmiş olsun, sabırlar diliyorum. Dedem babama vasiyet etmiş kedi köpek yüzünden komşularla kötü olma.babamda bana, komşu zevk için bizim köpeği vurmuş, bende cins köpek beslenmeyi bıraktım onların yüzünden.şimdi belediye bırakıyor küpeli aç kalınca tavukları yiyorlar
Olmazmi adam kopek bi saldırganlık yapinca övünüyorDemekki her köyde illaki bir kaç tane oluyor
Haklısın Ufuk ama su olmadan bişey olmuyor burada, özellikle mısır üretimini azaltıp arpa üretimine tekrar ağırlık vereceğimHaydar abi çok söylüyorum ama çok su harcıyorsunuz bereketli olsun
hey maşallah. Elektrik tüketim değerleri nasıl üstad ?150 metreden 100 ton su çıkaracak
hey maşallah. Elektrik tüketim değerleri nasıl üstad ?
80 ton civarında su alabildik 80 amper elektrik tüketimi varhey maşallah. Elektrik tüketim değerleri nasıl üstad ?
Amper çok yüksekmiş saatte 60 tl fln yakar80 ton civarında su alabildik 80 amper elektrik tüketimi var
Su seviyesi düşmeden saatlik 80 ton su çıkaracak günlük 12 saat çalışma planlıyoruz günlük 800 TL civarında elektrik masrafı olacakKuyunun kalitesine gore su seviyesi dusmeden gunde kac saat calisip kac ton su cikacak? Ortalama gunluk elektrik masrafi ne olabilir?
Tahminim 65-70 arası yakacakAmper çok yüksekmiş saatte 60 tl fln yakar
Olur okadar bizim 60 metreden 41 42 amper felan çalışıyor saatte 25 tl yaktı filtre işini ne yaptinSu seviyesi düşmeden saatlik 80 ton su çıkaracak günlük 12 saat çalışma planlıyoruz günlük 800 TL civarında elektrik masrafı olacak
vallaha çok iyi değer ve su almışınız. Bizim kuyular ortalama 50 ile 80 metre derinlikte, 52 kw motor 7 kademe fan ile 85-90 amper çekiyor.80 ton civarında su alabildik 80 amper elektrik tüketimi var
Konya için su tuketim değerleri yaklasik olarak misir 1 dekar sezon boyu 600 ton civarı yonca her bicimde 2 kez sulanir 1 sulamada dekara 80-90 ton su gider10 saat X 80 ton olsa , 800 TL ye 800 ton su. Iyi gibi.
Bir dekar silajlik misir sezonda kac ton su ister kac ton urun verir?
Bir dekar yonca sezonluk kac ton su yer kac ton urun verir ?