Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum

bu yazın arkadaş 265in depoyu temizletmiş sonra aynı hafta mazotu süzmek için kullandığı kadın çorabı depoya kaçmış bizimkinin haberi yok.
söve söve bir süre kullandı en sonunda çalışmaz oldu havasını alıyoz çalılıyor yüz metre gitmeden duruyor çekerek götürdük.
sanayide tabi argo muhabbet diz boyu tamirci dedi ulan tarlada ne halt ediyonuz depodan kadın çorabı çıktı [emoji12]
😂😂 kadin corabini nasıl düşünmüş acaba suzek kullanmak en iyisi 🙂

😂😂 kadin corabini nasıl düşünmüş acaba suzek kullanmak en iyisi 🙂
mazot koymak için ibrik gibi tuhaf bir bidonu var onun ağzına bağlıyor. bidondandan ibrik tipli olana döküp öyle dolduruyor. ucunu depoya sokunca içerde kalmış çorap.
kadın çorabını iki kat yapıp mazotu süzmek iyi oluyor.
şahsen ben tülbent ile süzüyorum su motoruna bile süzmeden mazot koymam bidonların dibi tortu yapıyor.

bu yazın arkadaş 265in depoyu temizletmiş sonra aynı hafta mazotu süzmek için kullandığı kadın çorabı depoya kaçmış bizimkinin haberi yok.
söve söve bir süre kullandı en sonunda çalışmaz oldu havasını alıyoz çalılıyor yüz metre gitmeden duruyor çekerek götürdük.
sanayide tabi argo muhabbet diz boyu tamirci dedi ulan tarlada ne halt ediyonuz depodan kadın çorabı çıktı [emoji12]

:D :D :D başka ülkede yaşayamayız ilhan abi

Akif traktör genelde gaza bastığında veya yüke bindiğinde mi hava yapıyor.
Eğer cevap evetse iğne deliği kadar bı kaçak var o kaçağı bulun ...
Depo kapağında ufak bı delik olur o delik tıkandı ise mazot akışı saglanmaz Depo kapağı açıkken kullan bakalım hava yapacak mı ...yapmazsa depo kapağını değiştir
İlk akla gelen bunlar ...
Saydığın nedenlerin hiç biri yok abi. Az önce amcam yokladı çalışmış 😂. Ne zaman çalışıp nezaman çalışmayapacağı belli olmuyor. Büyük ihtimal pompada sıkıntı var diye düşünüyoruz. Yarında dinamayı yenileyecez.

bu durumda yerine ne almayı düşünüyonuz sorusunu sorma vakti geldi [emoji2]
Bizde birde 7480 var. Traktörlerin ufak defek bakım ve mazot işleriyle ;balya makinesinin ip ve yağ işleriyle ben ilgileniyorum. Dolayısıyla yakıt denemelerini ben hesaplıyorum.

Amcama bazen 7480in yaktını söylerim. Benle dalga geçme dediği zamanlar bile oldu 😂.Saatlik yakıt karşılaştırmalarım oldu, mantıksız gelebilir ama 640 saate göre daha fazla yakıyor.

Çekişinide zaten kendide biliyor tümonun. Amcama ya elimizdeki traktörü verir biz yenileriz. Yada oda 7480 alır abi 😊. Ama %99.9 değişecek artık 640. Ama ne zaman onu tam diyemem , amcamın ekonomisine bağlı bir durum.

548da231a44e31fdefe5fb381d3f500c.jpg
ef434fe0e64f9244647ad7e75762b4a0.jpg
33185a2d8be6e2dafae7766f3b28c01a.jpg
89f5c974568a88b567c83e2b5b839366.jpg

Kum yükledik geldik avluya dagittik toprak ham oldugu icin yagmur yagiyor camur oluyor