![]()
bizde biraz hayvan gübresi çektik.
Hayirli olsun gulu gule kullanin hangi modeli kac hp![]()
Bu mavi dev de yeni geldi
Sağolun benim değil tr6.120Hayirli olsun gulu gule kullanin hangi modeli kac hp
ahır temizliğinde çok iyi oluyor arkadaşın 4 traktörü var 240 kepçe ile çalışıyor. diğerleri kabinli ve içerde direk aralarında hareket etmiyor işbora küçük ve hafif ahır içinde bazen burnunu diğer traktörle yana itiyozKolay gelsin işbora hala ayakta ben traktör sürmeyi onda öğrendim en sevdiğim özelliği şanzımanı çok güzel bi şanzımanı var ilerde bi dört çekerini alıp restore etmeyi planlıyorum
ahır temizliğinde çok iyi oluyor arkadaşın 4 traktörü var 240 kepçe ile çalışıyor. diğerleri kabinli ve içerde direk aralarında hareket etmiyor işbora küçük ve hafif ahır içinde bazen burnunu diğer traktörle yana itiyoz [emoji38]
iveco motor takanlar var internette ama motor al taktır çok masraflı olur.İşborada ıveco tarzı bi motor olsaydı üstünde canavar olurdu
ustam kendine büyük gelmeyen işlerde güzel güzel çalışıyo ama gelgelelim çoğu iş buna büyük geliyor. damperli romorkla iyi ama 4 teker olanlar rampa inerken çok tehlikeli.İlhan baskan traktor guzel ya sevdim vallaha
en uzun 15 gün birikiyor bütün alanı sıyırıp oradan yüklüyorlar geçen hafta arkadaşın kardeşide mesaideydi 15 günlük.ilhan ama o ahırda pislik sankı bayagı bırıkmış gıbı geldı bana
cemal usta yolda nh görünce aklıma sen geliyon.Gecensene bugunler
![]()
![]()
![]()
Busene hic kar yagmadi daha cok soguk var ama kar yok
Sagol abi eski nh cilerden kim kaldi formda bizden baska hepsi baska topraklara kaydicemal usta yolda nh görünce aklıma sen geliyon.
bazı üyeler modelle çok bütünleşti [emoji2]
https://youtu.be/Yp91hiUS1Uk
pazar gününden 240s geniş kepçe ile ahır temizliği.
hayvancılık yapmayı düşünenler gübre işini iyi düşünsün otomatik yapar kurtulurum hayaline fazla kapılmamak lazım videodaki yer geniş düve ve dana padoklarını temizlemek baya zahmetli iş.
havanın 5 derece olduğunuda düşünürsek hayvancılara allah sabır versin.
Cemal gelir inşallah enyakin zamanda kar, şimdilik soğuk varGecensene bugunler
![]()
![]()
![]()
Busene hic kar yagmadi daha cok soguk var ama kar yok