fikir süpermişSteyr in aparatlarını takarak buğdaylardaki pas ilacı işini dün hallettim. Artık Allah a emanet. Dileğimiz tüm çiftçilerimiz için bereketli bir yıl olması.
fikir süpermişSteyr in aparatlarını takarak buğdaylardaki pas ilacı işini dün hallettim. Artık Allah a emanet. Dileğimiz tüm çiftçilerimiz için bereketli bir yıl olması.
Şartlar gerektirdiği zaman çoğumuzun fikirlerinin süper oluşuna şahit oluyoruz buradanfikir süpermiş
başka ülkede yaşayamam hocamŞartlar gerektirdiği zaman çoğumuzun fikirlerinin süper oluşuna şahit oluyoruz buradan
ne işe yarıcak yatmasın diye miSteyr in aparatlarını takarak buğdaylardaki pas ilacı işini dün hallettim. Artık Allah a emanet. Dileğimiz tüm çiftçilerimiz için bereketli bir yıl olması.
Tekerleklerin buğdaya fazla zarar vermemesi için. Bu şekilde olduğu zaman başaklar genellikle yan taraflara yatarak zarar azalıyor.ne işe yarıcak yatmasın diye mi
Aparatlar güzel ekzost taki Pet şişede bu işin olmasa olmazı galibaSteyr in aparatlarını takarak buğdaylardaki pas ilacı işini dün hallettim. Artık Allah a emanet. Dileğimiz tüm çiftçilerimiz için bereketli bir yıl olması.
Bu şekildene işe yarıcak yatmasın diye mi
Evet, oturaktaki yağmurluk ve göstergelerde ki leğen de öyle. Yağışlı havaların olmazsa olmazı.Aparatlar güzel ekzost taki Pet şişede bu işin olmasa olmazı galiba
anladım abi sağol tebrik ederimBu şekilde
aparatlara okadar odaklanmışımki diğer ayrıntıları farketmemişimEvet, oturaktaki yağmurluk ve göstergelerde ki leğen de öyle. Yağışlı havaların olmazsa olmazı.
ince işlerÇayırotu toplamaya devam,herkese kolay gelsin
O ondeki askı kac liradir simdilerde gayet guzel durmus benim yesile de yaptirmak gerekEv yapmaya devam,
30'luk briket kullandım, dıştan ise 5 cm taşyünü montalama yaparım.,belki kışı rahat atlatırı,
Farelere arpa hibe etmiş olabilirsinTüm trakkulüp ailesine selam olsun. Sizlere bir sorum olacak. Biçilecek arpa römorkta römork kapalı garajda kalacak şekilde 4-5 ay kalsa herhangi bir sıkıntı olur mu acaba?
Açıkta bile stok yapan oluyor.Onlar ilaç falan mı kullanıyor? Römorktakine çadır falan çekilse yine de fayda etmez mi?Farelere arpa hibe etmiş olabilirsin
Birşey olmaz fare ne yiyecek ha yerde ha romorkta .Açıkta bile stok yapan oluyor.Onlar ilaç falan mı kullanıyor? Römorktakine çadır falan çekilse yine de fayda etmez mi?