KOLAY GELSİN ABİ,Ev yapmaya devam,
30'luk briket kullandım, dıştan ise 5 cm taşyünü montalama yaparım.,belki kışı rahat atlatırı,
KOLAY GELSİN ABİ,Ev yapmaya devam,
30'luk briket kullandım, dıştan ise 5 cm taşyünü montalama yaparım.,belki kışı rahat atlatırı,
Cuvallayip 10 arlı istifler halinde yaparsanız diplerine de pelet fare zehiri atarsaniz bi çözüm olabilir ara ara kontrol etmek de gerek çadır çekerseniz daha rahat çalışırlarAçıkta bile stok yapan oluyor.Onlar ilaç falan mı kullanıyor? Römorktakine çadır falan çekilse yine de fayda etmez mi?
Pancar falan ekmiyoruz abi.Hasattan sonra römork lazım değil. 4 tane römork var. Biri boşta kalacak angarya işlere lazım olursa diye.Birşey olmaz fare ne yiyecek ha yerde ha romorkta .
Sorun olacak şey romork lazım olursa ne olacak
Bereketli olsun abi bağlama fiyat nedirYağmur yağmadan otları artık depoya
Sağol kardeşim,biraz daha bağlanacak var,fiyat bilmiyorum,söylemediBereketli olsun abi bağlama fiyat nedir
@filizma Teşekkürler.KOLAY GELSİN ABİ,
Bereketli olsun.Yağmur yağmadan otları artık depoya
Sağol hocam size de bereketli olsun.Bereketli olsun.
60 dekardan 840 balye çektik, 14 balye/dk .
Sadice ince ot vardı.
Bezelyenin cinsi neydi abi dekara kaç tane çıktı ne zaman ekmiştin.bizim bezelyeler biçime hazır
nasipse yarın biçilecekler
Reis arpa yı arada karıştırmak gerekebilir nemli kalırsa sıkıntı olurTüm trakkulüp ailesine selam olsun. Sizlere bir sorum olacak. Biçilecek arpa römorkta römork kapalı garajda kalacak şekilde 4-5 ay kalsa herhangi bir sıkıntı olur mu acaba?
Gecmiş olsun ufuk Allah yardımcınız olsunHerkese kolay gelsin nöbetten çıktım işler azaldı artık mahsul hiç yok gıbı birşey dıyor Amcamlar dün gıtmiş artık anladım ki kuru Tarımdan hiç birşey olmaz
Geçmiş olsunHerkese kolay gelsin nöbetten çıktım işler azaldı artık mahsul hiç yok gıbı birşey dıyor Amcamlar dün gıtmiş artık anladım ki kuru Tarımdan hiç birşey olmaz
Geçmiş olsun.Herkese kolay gelsin nöbetten çıktım işler azaldı artık mahsul hiç yok gibi birşey diyor Amcamlar dün gitmiş artık anladım ki kuru Tarımdan hiç birşey olmaz
Geçmiş olsun badem dikin 50 dekar kıraçta yetişir ilk iki sene tankerle sula tamamHerkese kolay gelsin nöbetten çıktım işler azaldı artık mahsul hiç yok gıbı birşey dıyor Amcamlar dün gıtmiş artık anladım ki kuru Tarımdan hiç birşey olmaz
Bademi soğuk çok vuruyor bizim burada ama imkanım olursa Bi beş dekar ağacı sulama imkanım var gıbı oraya ayva bahçesi yapmayı çok istiyorumGeçmiş olsun badem dikin 50 dekar kıraçta yetişir ilk iki sene tankerle sula tamam