Teşekkür ederimmaşallah
Teşekkür ederimmaşallah
Abi Hüseyinin dedigi gibi sıcak yama yoksa kesinlikle dayson kullan.Biz demiri mermere bununla yapıştırıp 100 kg asılıyoruz sökülmüyor.
Bugün aldım 29 tl. Lastiğin açılmış yerine sıkıp,işkenceyle sıkışırdım,yarın akşama kadar bekleyip açıp bir kontrol edecem.Aynen de bu malzeme çelik silikon diyede geçer ama bu marka olacak dolgu yapacağın araları çok iyi temizle sonra işkence ile tuttur tam kuruyana kadar bekle maket bıçağı ile trasla
Selam beyler,
Lastik yeni,ama takmaya çalışanlar yanaktan mahvetmiş,bende bu şekilde aldım,
Erzurumda yapabilen yok gibi,
Kendim biseyler yapmaya çalışacağım,
Dubleks,ben şambrel takıp birazda ged kullanıp deneyeceğim.
Varmı fikri olanlar.
Yanaktaki tellerde kopma yok ise şambrelk ile kurtarirsin parmağınla kaldırdığın yerlere dayson ile dolgu yap kuruyunca fazlasini kesip temizle kaliteli şambrel ile yola devam
Abi Hüseyinin dedigi gibi sıcak yama yoksa kesinlikle dayson kullan.Biz demiri mermere bununla yapıştırıp 100 kg asılıyoruz sökülmüyor.
Beyler dayson,mayson işlemedi,Aynen de bu malzeme çelik silikon diyede geçer ama bu marka olacak dolgu yapacağın araları çok iyi temizle sonra işkence ile tuttur tam kuruyana kadar bekle maket bıçağı ile trasla
Beyler dayson,mayson işlemedi,
Sıkıp işkenceye aldım 24 saat sonra açtım,dayson elimde kaldı, selammmm
Bunu sıcak müdahalé kurtarır artık.
Hüseyin,sanayide bir lastik ustası kendine çok güvendi,götürecem bakalım ne sonuç çıkacak.Bu ürünün tutmayacagi pek bir şey yok gibi yağsız tozsuz hemen hemen her malzemeyi tutar hemde lastik gibi esnek tir çatı sacındaki çivi deliklerine uyguladım yıllarca güneşin altında sorunsuz bekledi akla gelecek hemen her malzeme de ise yariyordu acaba kullandığın alan yagli olabilir mi ? illaki bi yol bulup lastikleri kurtarmak lazım bu pahalilikta güç yetmez
İkide gazla senden başka kimse yapamaz mış deHüseyin,sanayide bir lastik ustası kendine çok güvendi,götürecem bakalım ne sonuç çıkacak.
Fazla gaz vermekte fiyata yansır az gaz randıman vermez kararinda iyidir inişte yigdirmadan yokuşta baydirmadan düzde dip gaz tat verirİkide gazla senden başka kimse yapamaz mış de
Abi sana sahte dayson vermişlerBeyler dayson,mayson işlemedi,
Sıkıp işkenceye aldım 24 saat sonra açtım,dayson elimde kaldı, selammmm
Bunu sıcak müdahalé kurtarır artık.
Maşallah ne güzel görünüyor,2. Biçime hazırıŕzEkli dosyayı görüntüle 63031
MaşAllah bereketli olsun abi.2. Biçime hazırıŕzEkli dosyayı görüntüle 63031
Cok tesekkür ederinMaşallah ne güzel görünüyor,
Sağolasin tesekkkür ederim normalde bu günlerde 2. Kalkmış oluyordu havalar serin buseneMaşAllah bereketli olsun abi.
Bizim yoncalar daha iki karış boydalar
Bereketli olsun cumadan sonra 1 hafta yağiş gosteriyor insallah yagmura yakalamadan kaldırirsiniZbizim bezelyeler biçime hazır
nasipse yarın biçilecekler
Yulaf mı ney bu abi
Tırtıkale yunusYulaf mı ney bu abi
O tarlada nohut biçemez biçerçi çok döker çok taş varNohutlar çıkış yapmış hiç yağmur degmeden