Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum

Ara çapa tam gaz devam
2AD04B30-A5E6-44BC-8685-9FC5332E4642.jpeg

Abi Hüseyinin dedigi gibi sıcak yama yoksa kesinlikle dayson kullan.Biz demiri mermere bununla yapıştırıp 100 kg asılıyoruz sökülmüyor.

Aynen de bu malzeme çelik silikon diyede geçer ama bu marka olacak dolgu yapacağın araları çok iyi temizle sonra işkence ile tuttur tam kuruyana kadar bekle maket bıçağı ile trasla
Bugün aldım 29 tl. Lastiğin açılmış yerine sıkıp,işkenceyle sıkışırdım,yarın akşama kadar bekleyip açıp bir kontrol edecem.
Inşallah başarılı olur.

Selam beyler,
Lastik yeni,ama takmaya çalışanlar yanaktan mahvetmiş,bende bu şekilde aldım,
Erzurumda yapabilen yok gibi,
Kendim biseyler yapmaya çalışacağım,
Dubleks,ben şambrel takıp birazda ged kullanıp deneyeceğim.
Varmı fikri olanlar.

Yanaktaki tellerde kopma yok ise şambrelk ile kurtarirsin parmağınla kaldırdığın yerlere dayson ile dolgu yap kuruyunca fazlasini kesip temizle kaliteli şambrel ile yola devam

Abi Hüseyinin dedigi gibi sıcak yama yoksa kesinlikle dayson kullan.Biz demiri mermere bununla yapıştırıp 100 kg asılıyoruz sökülmüyor.

Aynen de bu malzeme çelik silikon diyede geçer ama bu marka olacak dolgu yapacağın araları çok iyi temizle sonra işkence ile tuttur tam kuruyana kadar bekle maket bıçağı ile trasla
Beyler dayson,mayson işlemedi,
Sıkıp işkenceye aldım 24 saat sonra açtım,dayson elimde kaldı, selammmm :(
Bunu sıcak müdahalé kurtarır artık.

Resimler ve ekler

• 20210525_212431.jpg
    20210525_212431.jpg
    82.5 KB · Görüntüleme: 26
Beyler dayson,mayson işlemedi,
Sıkıp işkenceye aldım 24 saat sonra açtım,dayson elimde kaldı, selammmm :(
Bunu sıcak müdahalé kurtarır artık.

Bu ürünün tutmayacagi pek bir şey yok gibi yağsız tozsuz hemen hemen her malzemeyi tutar hemde lastik gibi esnek tir çatı sacındaki çivi deliklerine uyguladım yıllarca güneşin altında sorunsuz bekledi akla gelecek hemen her malzeme de ise yariyordu acaba kullandığın alan yagli olabilir mi ? illaki bi yol bulup lastikleri kurtarmak lazım bu pahalilikta güç yetmez

Bu ürünün tutmayacagi pek bir şey yok gibi yağsız tozsuz hemen hemen her malzemeyi tutar hemde lastik gibi esnek tir çatı sacındaki çivi deliklerine uyguladım yıllarca güneşin altında sorunsuz bekledi akla gelecek hemen her malzeme de ise yariyordu acaba kullandığın alan yagli olabilir mi ? illaki bi yol bulup lastikleri kurtarmak lazım bu pahalilikta güç yetmez
Hüseyin,sanayide bir lastik ustası kendine çok güvendi,götürecem bakalım ne sonuç çıkacak.

Maşallah ne güzel görünüyor,
Cok tesekkür ederin 🙂
MaşAllah bereketli olsun abi.
Bizim yoncalar daha iki karış boydalar
Sağolasin tesekkkür ederim normalde bu günlerde 2. Kalkmış oluyordu havalar serin busene
bizim bezelyeler biçime hazır :)
nasipse yarın biçilecekler
Bereketli olsun cumadan sonra 1 hafta yağiş gosteriyor insallah yagmura yakalamadan kaldırirsiniZ