Huzur
Yelin şişti bişey ısırmadi abi sanmıyorum ısırdığını.fotodan anlayamadım memenin kendisimi şiş yoksa yelinin bir kısmımı şişti?sağılan bir hayvanmı?bence ilaç 5 günde iyi gelmeliydi yada en azından iyi geldiğine dair belirti vermeliydi,teşhiste bişey atlanmış olabilir mi acaba?bişey ısırmış olabilir mi?yada meraya çıkıyorsa bişey batmış ve içerde kalmış olabilir mi?süt kanallarıyla alakalı bir problem olabilirmi?geçmiş olsun
Allah iyi fiyat nasibetsin, bereket versin.Ekli dosyayı görüntüle 62900Ekli dosyayı görüntüle 62901Sabah 04:30 dan 09:30 kadar kuzu otlattım. Kurbanlıklar oldu şimdiden.
Masallah Bereketli olsun.Yem veriyormusun ?Ekli dosyayı görüntüle 62900Ekli dosyayı görüntüle 62901Sabah 04:30 dan 09:30 kadar kuzu otlattım. Kurbanlıklar oldu şimdiden.
Belki tarla biçiyorsunuz ve bir sene boyunca verilen emeğin mutluluğunu yaşıyorsunuz,
Belki ekim yapıyorsunuz ve yepyeni ümitleri toprağa atıyorsunuz,
Belki tarla sürüyorsunuz ve toprağın hareketleri sizi mutlu ediyor,
Belki balya taşıyorsunuz ve dinlenmek için römork gölgesinde oturuyorsunuz,
Belki ......
Belki ...
Bugün hangi işle meşgul olduğunuzu paylaşmak isterseniz tam yerindesiniz. TrakKulüp mobil uygulamasını kullanarak günün işinden bir fotoğraf ve yorumu buraya, bu konuya bekliyoruz.
Sağolun arpa ve tritikale karışımı veriyorum kademeli artırarakMasallah Bereketli olsun.Yem veriyormusun ?
Amin inşallah emek verem herkese versinA
Allah iyi fiyat nasibetsin, bereket versin.
Kolay gelsinÜzüm bağı çapalamaya gittik işimizi bitirdik. Köklerin etrafında belle yaptık.
Hasata kadar ilaçlama ve kükürt için gidilir onlarda kolay oluyor.
Bügün Akrep ve kaplumbağa görmek nasibimizmiş
Sıcak yama yapan lastikciler vardır abi illaki onlar yapabilir belkiSelam beyler,
Lastik yeni,ama takmaya çalışanlar yanaktan mahvetmiş,bende bu şekilde aldım,
Erzurumda yapabilen yok gibi,
Kendim biseyler yapmaya çalışacağım,
Dubleks,ben şambrel takıp birazda ged kullanıp deneyeceğim.
Varmı fikri olanlar.
EyvAllah hemşerimKolay gelsin
Yanaktaki tellerde kopma yok ise şambrel ile kurtarirsin parmağınla kaldırdığın yerlere dayson ile dolgu yap kuruyunca fazlasini kesip temizle kaliteli şambrel ile yola devamSelam beyler,
Varmı fikri olanlar.
Abi oraya içerden parça Samuel yapıştır içine koyacagin samyeri kapmasin.Selam beyler,
Varmı fikri olanlar.
Burada pek bu işe yanaşan olmadı.Sıcak yama yapan lastikciler vardır abi illaki onlar yapabilir belki
Hüseyin, dayson nedir.Yanaktaki tellerde kopma yok ise şambrel ile kurtarirsin parmağınla kaldırdığın yerlere dayson ile dolgu yap kuruyunca fazlasini kesip temizle kaliteli şambrel ile yola devam
Buna dikkat ederim.Abi oraya içerden parça Samuel yapıştır içine koyacagin samyeri kapmasin.
Abi Hüseyinin dedigi gibi sıcak yama yoksa kesinlikle dayson kullan.Biz demiri mermere bununla yapıştırıp 100 kg asılıyoruz sökülmüyor.Selam beyler,
Varmı fikri olanlar.
Aynen de bu malzeme çelik silikon diyede geçer ama bu marka olacak dolgu yapacağın araları çok iyi temizle sonra işkence ile tuttur tam kuruyana kadar bekle maket bıçağı ile traslaAbi Hüseyinin dedigi gibi sıcak yama yoksa kesinlikle dayson kullan.Biz demiri mermere bununla yapıştırıp 100 kg asılıyoruz sökülmüyor.
maşallah5 donüm tirtıkale 240 balya Ekli dosyayı görüntüle 62845
maşallahEkli dosyayı görüntüle 62900Ekli dosyayı görüntüle 62901Sabah 04:30 dan 09:30 kadar kuzu otlattım. Kurbanlıklar oldu şimdiden.