Bereketli olsun çıkış dengesiz olmuş galiba kimi uzun kimi kısaMalzeme arıza vermeyince iş yürüyor
Sonbahar yağışı geç mi düştü
Bereketli olsun çıkış dengesiz olmuş galiba kimi uzun kimi kısaMalzeme arıza vermeyince iş yürüyor
Kolay gelsin bu holder dengeli düzenli çalışıyor muEkli dosyayı görüntüle 61326
Bende ot ilacı attım tek başıma biraz yordu... Traktör şarjı kesti şarj dinamosu sökülecek.
Sonbahar da yağmadı ki Aralık ta yağdı emre ama maşallah güzel ekinler varBereketli olsun çıkış dengesiz olmuş galiba kimi uzun kimi kısa
Sonbahar yağışı geç mi düştü
Bu üçüncü yıl oldu sanırım. Anamur'dan 2 dişi bir erkek kuzu getirmiştim. Simdi 20 kadar oldu. Bu arada bir kaç kurban falan kestik. Et kalitesi olarak benim hoşuma gidiyor. Ama kesimle işimiz olmadı. Kesim için beslemeye uygun değil diye düşünüyorum.selamlar,
bu romanovlara nekadar süredir bakıyorsunuz?
verimliliği nasıl acaba ?kesimde kaç kilo geliyor?
Şimdi tam silindir çekme zamanıSonbahar da yağmadı ki Aralık ta yağdı emre ama maşallah güzel ekinler var
Şimdi olmaz ama zaten bizim silindir yokŞimdi tam silindir çekme zamanı
Emre pompayı değiştirdim. Kolları plastik yaptım memeleri kelepçeli yaptım depo içine pompanın emişine filitre koydum. Bu yıl hiç tıkanma olmadan 90 dönüm yeri atıp bitirdi. 3 lt Antifriz doldurup çalıştırıp koyacağım pazartesi. İşimi fazlası ile görüyor. Depo küçük geliyo.Kolay gelsin bu holder dengeli düzenli çalışıyor mu
Düzenli çalışsın işini gör dozajı tuttur gerisi önemli değilEmre pompayı değiştirdim. Kolları plastik yaptım memeleri kelepçeli yaptım depo içine pompanın emişine filitre koydum. Bu yıl hiç tıkanma olmadan 90 dönüm yeri atıp bitirdi. 3 lt Antifriz doldurup çalıştırıp koyacağım pazartesi. İşimi fazlası ile görüyor. Depo küçük geliyo.
300 lt 14 15 dönüm atıyor.Düzenli çalışsın işini gör dozajı tuttur gerisi önemli değil
Abi Az atıyor sanki 25 e yaklaşamaz mı biz 400 le 30 felan atıyoruz300 lt 14 15 dönüm atıyor.
Seninki fazla atıyor ilaç atarken suyu bol kullanmak daha iyiAbi Az atıyor sanki 25 e yaklaşamaz mı biz 400 le 30 felan atıyoruz
İyi 500 lt biz 17.5 dönüme gidiyodu300 lt 14 15 dönüm atıyor.
İlaç granstar ve ester senınkı yanlış ona su yeter mi biz içmeye su bulamıyoruzSeninki fazla atıyor ilaç atarken suyu bol kullanmak daha iyi
Tabi ilaca göre de değişir
Biz 800 lt 25 dekar da kullanıyoruz
Sen suya göre hareket ediyorsun sor ilaç aldığın yere .İlaç granstar ve ester senınkı yanlış ona su yeter mi biz içmeye su bulamıyoruz
Abi tüm köylü aynı atıyor sen bilmiyorsun ot ilacı atıyoruz zaten şimdiSen suya göre hareket ediyorsun sor ilaç aldığın yere .
Biz bizim köyde tanker kullanmayız her yerde bu mevsimde su fışkırır.
Sulu tarım la uğraşmış olsan nasıl tutturmak zorunda kaldığını öğrenirsin. Sen okadar su ile fungusit uygulasan tesir etmez ilaç . Ot ilacı kurtara bilir bu şekil
Abi Az atıyor sanki 25 e yaklaşamaz mı biz 400 le 30 felan atıyoruz
Seninki fazla atıyor ilaç atarken suyu bol kullanmak daha iyi
Tabi ilaca göre de değişir
Biz 800 lt 25 dekar da kullanıyoruz
1 tonu 25 dekara atiyoryz ortalama yıllardır ayni makina aynı traktorlaSuyu kısarsam 30 da atar eski hali öyleydi 25 i geçiyordu ama ben bu şekil bilerek ayarladım. Diğer türlü tarlada yürüyünce ayakkabı islanmiyor böyle her yeri kaplıyor. 3 adım at ayakkabı ıslanıyor.
Kolay gelsin abi
Buralarda jandarma traktörlü birisini haftasonu veya kısıtlama saatlerinde görürse durdurmuyor.Sokak kisitlamalarinin saati degismis ciftci belgesiyle kisitlama saatlerinde disari cikan varmi acaba