valla abi bizim yeğenlerin elinden düşmüyor istemek ne kelimeBizde çocukla oynamaktan başka bişey yapamıyoruz sizin çocuklar telefon istiyor mu
valla abi bizim yeğenlerin elinden düşmüyor istemek ne kelimeBizde çocukla oynamaktan başka bişey yapamıyoruz sizin çocuklar telefon istiyor mu
maşaAllah bereketli olsunhadi buda pazar mesaisi bizden olsun sürünün tekne kazıntısımı diyeyim,kar bereketimi diyeyim bilemedim
amin abi, sağolasın rabbimin bereketi hepimizin üzerine olsunmaşaAllah bereketli olsun
Akkaraman-anadolu merinosu melezimaşallah abi,pamuk gibiler cins ne bunların?
Ya bizde unutturmaya çabalıyoruz işte ama ne kadar yapabilirsekvalla abi bizim yeğenlerin elinden düşmüyor istemek ne kelime
Yok abi erken kalkmıyor gece maşallahı var hiç yatmıyor ama bunda da bir hayır var napalımsabah erken kalkmıyor mu?sabah erkene alışırsa akşamdan mecburen yorgun düşer,okula başlayıp erken kalkmaya alışınca benim kız 9-10 arası nene gibi oturduğu yerden sızmaya başlamıştı.kahrolsun pandemi yine özüne döndü en erken gece 1.birde bizi uyutup gece telefonu alıp youtube takılmayı adet edinmiş.allah kolaylık versin.
Ufuk abi öyle unutma gibi niyetleri yok bu çocukların. Oğlum kızım anlatıyorum ama nafile ele alıyorlar telefonu maygraf diye bir oyun var onu oynarlar izlerler benim korkum sağlıkları ve ilerde beyinlerine etkileriYa bizde unutturmaya çabalıyoruz işte ama ne kadar yapabilirsek
Aynen 3 gün sabrettim benim çocuk az soğudu şimdi yarın 10 günde nöbete gidiyorum o zaman daha ıyı unuturUfuk abi öyle unutma gibi niyetleri yok bu çocukların. Oğlum kızım anlatıyorum ama nafile ele alıyorlar telefonu maygraf diye bir oyun var onu oynarlar izlerler benim korkum sağlıkları ve ilerde beyinlerine etkileri
Parasının da maşallahı varArkadaşlar bu makineyi gördüm de ne güzelmiş bakınsana
Bizler için cok gereksiz bi makina kac yılda 1 insaat yapcazki ustalar kullanabilir onlarda ugrasmaz simdi bi telefonla 1 mikser beton elini surmeden atılıyorArkadaşlar bu makineyi gördüm de ne güzelmiş bakınsana
İcrada yarı fiyatına bulabilirsin !Arkadaşlar bu makineyi gördüm de ne güzelmiş bakınsana
Daha çok şu beton direk dikenler kullanıyormuşBizler için cok gereksiz bi makina kac yılda 1 insaat yapcazki ustalar kullanabilir onlarda ugrasmaz simdi bi telefonla 1 mikser beton elini surmeden atılıyor
Haber veririm bulursam merak etmeİcrada yarı fiyatına bulabilirsin !
Bizim fakımda 100 falan ama 30 cm kar vardi -15 civari şuanda uzun zamandir böyle soguk yaşamadık kombiyi 45 den yukari hic yakmadik şuanda 50 de yanıyor yinede sogugu hissediyorumEkli dosyayı görüntüle 57007
Gece eksi 18 lere kadar düşeceği gösteriyo antifirizleri kontrol ettim sonrasında çadırla kapattım . Evin penceresinden çektim diğer fotoğraflarıda son 3 4 yıla kadar bölgede en çok yağış alan yerlerden biriydi ılgaz ama şimdi rakımı burdan 400 500 metre düşük yerlere burdan çok yağış düşüyo bunda da vardır bi hayır merkez rakımı 920 yerde 25 cm falan kar var Allaha şükür.
Bizim buraların karı soğukları sizin oralara gitti demekki Cemal abi.Bizim fakımda 100 falan ama 30 cm kar vardi -15 civari şuanda uzun zamandir böyle soguk yaşamadık kombiyi 45 den yukari hic yakmadik şuanda 50 de yanıyor yinede sogugu hissediyorum
Hidroforu biraz eksi yöne çevir basınç ayarını 5 dk bir hiç açık olmasa bile bir tık çalış sınEvde suları açık bırakın. Yoksa benim gibi gece yarısı aşağı iner hidroforu boruları pürmüzle aısıtırsınız.
Gerçi ben açık bırakmıştım ama yeterli olmamış anlaşılan.