Bizde çocukla oynamaktan başka bişey yapamıyoruz sizin çocuklar telefon istiyor mu
TV.yi bile ele geçiriyor bırak telefonu...Bizde çocukla oynamaktan başka bişey yapamıyoruz sizin çocuklar telefon istiyor mu
Ufuk 7 yasina kadar ne verirsen onu alirsin,hayiri ögrenmeli cocuk.iki kere aglar üçuncuye durur.Bizde çocukla oynamaktan başka bişey yapamıyoruz sizin çocuklar telefon istiyor mu
Abi farkındaysan formada eski ki kadar yazamıyorum annesi kpss ye çalışıyor iş bize kaldı birde telefon çok robotlaştırıyor dıye uzak dursun istiyoruz ama çok zorlanıyoruzUfuk 7 yasina kadar ne verirsen onu alirsin,hayiri ögrenmeli cocuk.iki kere aglar üçuncuye durur.
Benimki yotubeden cikmiyor hep yotubda internet dayanmiyor birde full HD izliyorAbi farkındaysan formada eski ki kadar yazamıyorum annesi kpss ye çalışıyor iş bize kaldı birde telefon çok robotlaştırıyor dıye uzak dursun istiyoruz ama çok zorlanıyoruz
Ya işte telefon vermeyelim dıyorum youtubeden indiriyorum tv ye flash takıyorum ama yınede yok şımarıyor işin garibi birde gece çok geç uyuyorBenimki yotubeden cikmiyor hep yotubda internet dayanmiyor birde full HD izliyor
Telefon ,tv cocuga her turlü zarar,tablet vermeyin benden söylemesi,abur cubur yedirmeyin zararli .dogal yaşasinlar,oyuncaklari koy oynasin birakin aglasin,aglamayla elde etmeye alisirsa gecmiş ola.Abi farkındaysan formada eski ki kadar yazamıyorum annesi kpss ye çalışıyor iş bize kaldı birde telefon çok robotlaştırıyor dıye uzak dursun istiyoruz ama çok zorlanıyoruz
maşallah abi,pamuk gibiler cins ne bunların?Akşam öğünü
deutz alırsam sebebi sen olcan abi ,Selamlar beyler,
Kar yağdı deutzla kutluyoruz,
sabah erken kalkmıyor mu?sabah erkene alışırsa akşamdan mecburen yorgun düşer,okula başlayıp erken kalkmaya alışınca benim kız 9-10 arası nene gibi oturduğu yerden sızmaya başlamıştı.kahrolsun pandemi yine özüne döndü en erken gece 1.birde bizi uyutup gece telefonu alıp youtube takılmayı adet edinmiş.allah kolaylık versin.Ya işte telefon vermeyelim dıyorum youtubeden indiriyorum tv ye flash takıyorum ama yınede yok şımarıyor işin garibi birde gece çok geç uyuyor
MaşAllah bereketli olsunhadi buda pazar mesaisi bizden olsun sürünün tekne kazıntısımı diyeyim,kar bereketimi diyeyim bilemedim
amin teşekkür ederimMaşAllah bereketli olsun
Maşallah bereketli olsun ömrü uzun olsunhadi buda pazar mesaisi bizden olsun sürünün tekne kazıntısımı diyeyim,kar bereketimi diyeyim bilemedim
amin rabbim hepimize bereket versinMaşallah bereketli olsun ömrü uzun olsun