Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum

Bugun yeğenler geldi son durum buydu

Resimler ve ekler

• IMG_20210117_161426.jpg
    IMG_20210117_161426.jpg
    144 KB · Görüntüleme: 9
Abi farkındaysan formada eski ki kadar yazamıyorum annesi kpss ye çalışıyor iş bize kaldı birde telefon çok robotlaştırıyor dıye uzak dursun istiyoruz ama çok zorlanıyoruz
Telefon ,tv cocuga her turlü zarar,tablet vermeyin benden söylemesi,abur cubur yedirmeyin zararli .dogal yaşasinlar,oyuncaklari koy oynasin birakin aglasin,aglamayla elde etmeye alisirsa gecmiş ola.

Ya işte telefon vermeyelim dıyorum youtubeden indiriyorum tv ye flash takıyorum ama yınede yok şımarıyor işin garibi birde gece çok geç uyuyor
sabah erken kalkmıyor mu?sabah erkene alışırsa akşamdan mecburen yorgun düşer,okula başlayıp erken kalkmaya alışınca benim kız 9-10 arası nene gibi oturduğu yerden sızmaya başlamıştı.kahrolsun pandemi yine özüne döndü :) en erken gece 1.birde bizi uyutup gece telefonu alıp youtube takılmayı adet edinmiş.allah kolaylık versin.