Buyur abi arabadan çektim 2 tenekede antifriz aldım 200 TL...özeliğinide paylaşabilirmisiz.
Buyur abi arabadan çektim 2 tenekede antifriz aldım 200 TL...özeliğinide paylaşabilirmisiz.
teşekkür ederim sana zahmetler verdim kardeşim benim.Buyur abi arabadan çektim 2 tenekede antifriz aldım 200 TL...
teşekkür ederim sana zahmetler verdim kardeşim benim.
Sali günüdün mü attınız abi
sitesinden okumuştum, içerisinde bor vardır. silindir ve yatakların aşınmasını önler. daha önce dizel taksiye borpower kullandım memnun kaldım. traktör için alacağımİçerik nasıl ? Halen geri verebilirim içime kurt düşürdünüz
Bu yaglari geri verme imkanin varsa ver ustune ekle,petrol ofisi sehl al,100 liran gider ,eski yaglari geri donusum yapiyolarmis,yag filtrenide yenile derimYaza hazırlık 16Lt 180 tl
Ekli dosyayı görüntüle 56834
İçerik nasıl ? Halen geri verebilirim içime kurt düşürdünüz
Rampa/kırac yerler da/250-350kgD
Sulanmadan alınan ortalama verimler ne kadar
Gemi motorlarının kullanılan yağları paketleyip satıyorlarmış ismi bilinmeyen marka almamak lazım lukoil Rus malı çok kaliteli bir yağ tavsiye ederimBu yaglari geri verme imkanin varsa ver ustune ekle,petrol ofisi sehl al,100 liran gider ,eski yaglari geri donusum yapiyolarmis,yag filtrenide yenile derim
.
Bu yaglari geri verme imkanin varsa ver ustune ekle,petrol ofisi sehl al,100 liran gider ,eski yaglari geri donusum yapiyolarmis,yag filtrenide yenile derim
.
Gemi motorlarının kullanılan yağları paketleyip satıyorlarmış ismi bilinmeyen marka almamak lazım lukoil Rus malı çok kaliteli bir yağ tavsiye ederim
Teknik bilgiye sahip değilim ama yaklaşık 15 yıldır alışveriş yaptığım yerden aldım bu güne kadarda sıkıntı yaşamadım. Petrol ofisi alacaktım 260 TL 18 litre idi litrede 3 TL fazla verme bundan al beğenmezsen iki tenekeyi geri alırım açtığıninda ücretini geri iade ederim deyince aldım. Shell filan 300 civarısitesinden okumuştum, içerisinde bor vardır. silindir ve yatakların aşınmasını önler. daha önce dizel taksiye borpower kullandım memnun kaldım. traktör için alacağım
Traktörü arada kontrol et yag yakiyomu diye 200 saatte degistir yagi derim o zamanTeknik bilgiye sahip değilim ama yaklaşık 15 yıldır alışveriş yaptığım yerden aldım bu güne kadarda sıkıntı yaşamadım. Petrol ofisi alacaktım 260 TL 18 litre idi litrede 3 TL fazla verme bundan al beğenmezsen iki tenekeyi geri alırım açtığıninda ücretini geri iade ederim deyince aldım. Shell filan 300 civarı
Delinin aklına kurt düşürdünüz, baharda ilk iş çapa makinasında ilk onu değiştiririm sonra su motoru duruma bakar traktörü değiştiririm Sıkıntılı mal olsa vermez abi sonuçta petrol ofisi de olsa 3 teneke alacaktım antifriz dedim onuda Lukoil alacan dedi 2 tenekede onu aldım.Traktörü arada kontrol et yag yakiyomu diye 200 saatte degistir yagi derim o zaman
Daha önce bu yağ kullandınızsa zaten teçrübe edğnmişinizdir.Teknik bilgiye sahip değilim ama yaklaşık 15 yıldır alışveriş yaptığım yerden aldım bu güne kadarda sıkıntı yaşamadım. Petrol ofisi alacaktım 260 TL 18 litre idi litrede 3 TL fazla verme bundan al beğenmezsen iki tenekeyi geri alırım açtığıninda ücretini geri iade ederim deyince aldım. Shell filan 300 civarı
Abi yeni seriler değil... 165 de kullanacağım. 10 yıldır da ne tavsiye etti ise onu kullandım. Her ay 1500 / 2000 TL lik yağ alıyorum bu adamlardan... Geçen yıl Demirören diye bı yağ kullanmıştım köyde tenekesi var atarımDaha önce bu yağ kullandınızsa zaten teçrübe edğnmişinizdir.
ama kullanmayıpda satan yer tafsiyesi üzerine aldınızda bencede kullanmayın.
her zmn kullandığınız yağ hangi markaysa ondan alın.
olası durumda satan yer kim bilir ne bahane uydurup işin içinden sıyrılır.
bu yağ hanği traktörde kullancaksınız.
Her ay okadar yağı ne yapıyorsunuzAbi yeni seriler değil... 165 de kullanacağım. 10 yıldır da ne tavsiye etti ise onu kullandım. Her ay 1500 / 2000 TL lik yağ alıyorum bu adamlardan... Geçen yıl Demirören diye bı yağ kullanmıştım köyde tenekesi var atarım
Hayırlısı olsun . siz bilirsiniz .Abi yeni seriler değil... 165 de kullanacağım. 10 yıldır da ne tavsiye etti ise onu kullandım. Her ay 1500 / 2000 TL lik yağ alıyorum bu adamlardan... Geçen yıl Demirören diye bı yağ kullanmıştım köyde tenekesi var atarım
Asansörler için alıyoruz Makina dişli yağı 20 Lt 550/ 600 TLHer ay okadar yağı ne yapıyorsunuz
165 se çok aramaz devam edin gitsinAbi yeni seriler değil... 165 de kullanacağım. 10 yıldır da ne tavsiye etti ise onu kullandım. Her ay 1500 / 2000 TL lik yağ alıyorum bu adamlardan... Geçen yıl Demirören diye bı yağ kullanmıştım köyde tenekesi var atarım
Depoya su koysam çalışırımı ?165 se çok aramaz devam edin gitsin
Hocam asansör işi yapıyorsanız madem biraz kullanılmış asansör halatlarından hediye ediverin trakkulup üyelerineDepoya su koysam çalışırımı ?
Size sanayi tipi asansör halatı lazım bizimkiler 10mm (1cm) kullanılmış olanlar 8mm hatta 7mm ye düşer talaslanmadan dolayı yararsa hediye ediyim... Ben kendim 1 kez denedim vurdurunca kopuyor sonrada hiç kullanmadım.Hocam asansör işi yapıyorsanız madem biraz kullanılmış asansör halatlarından hediye ediverin trakkulup üyelerine