Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum

Haydar abi kolay gelsin konyada çok depo felan uçtu senın çadırda durumlar nasıl
Sağolasın, hiç sorma lodos sakinleyinceye kadar stresten öldüm gece kalkıp çadırı kontrol ettim kapıları sorun çıkaracaktı birbirine vidalayıp sabitledim havalandırmaların şapkalarından bikaçtanesi uçtu ama çadır dayandı. Yok ben böyle stresleri kaldıramam kim yaptırırsa yaptırsın çadırı

Kolay gelsin bakımlar ne kadar a çıkıyor aşağı yukarı benim bir arkadaşım alacaktı fend yağ değişimi bakım vs 1000 euro civarında demişler sonra vazgeçmişti almaktan
Teşekkür ederim, 2000 saat bakımında şanzıman yağı ve filtreleride değişiyor. (motor yağı, şanzıman yağı, ön diferansiyel yağı, yağ filtresi, yakıt filtresi, yakıt ön filtresi, şanzıman basınç filtresi, şanzıman emiş filtresi, adblue filtresi) 350 euro filtreler 2400 TL yağlar, 700 TL işçilik.

Sağolasın, hiç sorma lodos sakinleyinceye kadar stresten öldüm gece kalkıp çadırı kontrol ettim kapıları sorun çıkaracaktı birbirine vidalayıp sabitledim havalandırmaların şapkalarından bikaçtanesi uçtu ama çadır dayandı. Yok ben böyle stresleri kaldıramam kim yaptırırsa yaptırsın çadırı
kardeşim daha önce yazmış idim, çünki yazlızca para için yapılıyor. mühendislik yok. rüzgar hızı 80 km/saat olsun bir çok çatı kalmaz.

kardeşim daha önce yazmış idim, çünki yazlızca para için yapılıyor. mühendislik yok. rüzgar hızı 80 km/saat olsun bir çok çatı kalmaz.
Hacı abi dün esen rüzgara 55 km demişlerdi benim görüşüm 70 km ye dayanamaz. Heleki devlet işi ise ihaleyi alanlarda vicdan olmuyor inceledikçe bir sürü hata buluyorum beton temele çaktıkları çelik dübellerin bazıları yarıda kalmış göstermelik sıkmışlar

Son düzenleme:
Massey hep dışarda sığdıramadık bir yere

Resimler ve ekler

• 50CE289B-7346-49BD-9566-51E3CEAE18CE.jpeg
    50CE289B-7346-49BD-9566-51E3CEAE18CE.jpeg
    301 KB · Görüntüleme: 31
Geçmıs olsun ağa,bu çadirlarin dişindan bir metre ara ile kamyon sarar gibi 10 cmlik kuşak baglasaniz olmaz mi önlem amaçli. Eski usül ama faydası olmazmi,
Teşekkür ederim Fuat abi, balya çadırlarına yapıyoruz çok faydası oluyor. Çadır kurulumunu yapan vatandaşlara sordum ara ara bir metre genişlikte kuşak atalımmı diye gerek yok etekleri topraklayınca iyice gerilecek bişey olmaz dediler.

Geçmıs olsun ağa,bu çadirlarin dişindan bir metre ara ile kamyon sarar gibi 10 cmlik kuşak baglasaniz olmaz mi önlem amaçli. Eski usül ama faydası olmazmi,
Teşekkür ederim Fuat abi, balya çadırlarına yapıyoruz çok faydası oluyor. Çadır kurulumunu yapan vatandaşlara sordum ara ara bir metre genişlikte kuşak atalımmı diye gerek yok etekleri topraklayınca iyice gerilecek bişey olmaz dediler.
çadır, çatı, kanopi eteklerden kalkmaz, üst kısımdan kalkar ve uçar, fuat'n dediği çok fayda eder. tavanı tuttuğu için

Abilerim kardeşlerim yorumlarınızı merakla bekliyoruz. deshttps://www.trakkulup.net/threads/e-lift-gelisiyor.107117/#post-1382144