Kolay gelsin bakımlar ne kadar a çıkıyor aşağı yukarı benim bir arkadaşım alacaktı fend yağ değişimi bakım vs 1000 euro civarında demişler sonra vazgeçmişti almaktan2000 saat bakımı
Kolay gelsin bakımlar ne kadar a çıkıyor aşağı yukarı benim bir arkadaşım alacaktı fend yağ değişimi bakım vs 1000 euro civarında demişler sonra vazgeçmişti almaktan2000 saat bakımı
Haydar abi kolay gelsin konyada çok depo felan uçtu senın çadırda durumlar nasıl2000 saat bakımı
Sağolasın, hiç sorma lodos sakinleyinceye kadar stresten öldüm gece kalkıp çadırı kontrol ettim kapıları sorun çıkaracaktı birbirine vidalayıp sabitledim havalandırmaların şapkalarından bikaçtanesi uçtu ama çadır dayandı. Yok ben böyle stresleri kaldıramam kim yaptırırsa yaptırsın çadırıHaydar abi kolay gelsin konyada çok depo felan uçtu senın çadırda durumlar nasıl
Geçmiş olsun çadır sıkıntıSağolasın, hiç sorma lodos sakinleyinceye kadar stresten öldüm gece kalkıp çadırı kontrol ettim kapıları sorun çıkaracaktı birbirine vidalayıp sabitledim havalandırmaların şapkalarından bikaçtanesi uçtu ama çadır dayandı. Yok ben böyle stresleri kaldıramam kim yaptırırsa yaptırsın çadırı
Teşekkür ederim, 2000 saat bakımında şanzıman yağı ve filtreleride değişiyor. (motor yağı, şanzıman yağı, ön diferansiyel yağı, yağ filtresi, yakıt filtresi, yakıt ön filtresi, şanzıman basınç filtresi, şanzıman emiş filtresi, adblue filtresi) 350 euro filtreler 2400 TL yağlar, 700 TL işçilik.Kolay gelsin bakımlar ne kadar a çıkıyor aşağı yukarı benim bir arkadaşım alacaktı fend yağ değişimi bakım vs 1000 euro civarında demişler sonra vazgeçmişti almaktan
Teşekkür ederim rüzgar dışında güzel ama rüzgar estimi iş değişiyor.Geçmiş olsun çadır sıkıntı
kardeşim daha önce yazmış idim, çünki yazlızca para için yapılıyor. mühendislik yok. rüzgar hızı 80 km/saat olsun bir çok çatı kalmaz.Sağolasın, hiç sorma lodos sakinleyinceye kadar stresten öldüm gece kalkıp çadırı kontrol ettim kapıları sorun çıkaracaktı birbirine vidalayıp sabitledim havalandırmaların şapkalarından bikaçtanesi uçtu ama çadır dayandı. Yok ben böyle stresleri kaldıramam kim yaptırırsa yaptırsın çadırı
Hacı abi dün esen rüzgara 55 km demişlerdi benim görüşüm 70 km ye dayanamaz. Heleki devlet işi ise ihaleyi alanlarda vicdan olmuyor inceledikçe bir sürü hata buluyorum beton temele çaktıkları çelik dübellerin bazıları yarıda kalmış göstermelik sıkmışlarkardeşim daha önce yazmış idim, çünki yazlızca para için yapılıyor. mühendislik yok. rüzgar hızı 80 km/saat olsun bir çok çatı kalmaz.
Geçmıs olsun ağa,bu çadirlarin dişindan bir metre ara ile kamyon sarar gibi 10 cmlik kuşak baglasaniz olmaz mi önlem amaçli. Eski usül ama faydası olmazmi,Teşekkür ederim rüzgar dışında güzel ama rüzgar estimi iş değişiyor.
Teşekkür ederim Fuat abi, balya çadırlarına yapıyoruz çok faydası oluyor. Çadır kurulumunu yapan vatandaşlara sordum ara ara bir metre genişlikte kuşak atalımmı diye gerek yok etekleri topraklayınca iyice gerilecek bişey olmaz dediler.Geçmıs olsun ağa,bu çadirlarin dişindan bir metre ara ile kamyon sarar gibi 10 cmlik kuşak baglasaniz olmaz mi önlem amaçli. Eski usül ama faydası olmazmi,
Usten bikac yeeinden spanzetle gerilse cok fayadası olur abiTeşekkür ederim Fuat abi, balya çadırlarına yapıyoruz çok faydası oluyor. Çadır kurulumunu yapan vatandaşlara sordum ara ara bir metre genişlikte kuşak atalımmı diye gerek yok etekleri topraklayınca iyice gerilecek bişey olmaz dediler.
Aman ucurmayinda ne onlem aliyosa vatandas caresine bakin,Teşekkür ederim Fuat abi, balya çadırlarına yapıyoruz çok faydası oluyor. Çadır kurulumunu yapan vatandaşlara sordum ara ara bir metre genişlikte kuşak atalımmı diye gerek yok etekleri topraklayınca iyice gerilecek bişey olmaz dediler.
Geçmıs olsun ağa,bu çadirlarin dişindan bir metre ara ile kamyon sarar gibi 10 cmlik kuşak baglasaniz olmaz mi önlem amaçli. Eski usül ama faydası olmazmi,
çadır, çatı, kanopi eteklerden kalkmaz, üst kısımdan kalkar ve uçar, fuat'n dediği çok fayda eder. tavanı tuttuğu içinTeşekkür ederim Fuat abi, balya çadırlarına yapıyoruz çok faydası oluyor. Çadır kurulumunu yapan vatandaşlara sordum ara ara bir metre genişlikte kuşak atalımmı diye gerek yok etekleri topraklayınca iyice gerilecek bişey olmaz dediler.
Rüzgarı kesmeye ağaç dikimi iyi olur,oda Zaman alırTeşekkür ederim rüzgar dışında güzel ama rüzgar estimi iş değişiyor.
5 li pulluk kesek çiğneyebilir.@The_Hoca
ÖZNALCILAR'DAN 2014 MODEL JOHN DEERE 6140Rİlan No: 871879163
https://www.sahibinden.com/ilan/is-...n-2014-model-john-deere-6140r-871879163/detay
5 dönerli pulluğa uygun mu
Abilerim kardeşlerim yorumlarınızı merakla bekliyoruz. deshttps://www.trakkulup.net/threads/e-lift-gelisiyor.107117/#post-1382144
Massey hep dışarda sığdıramadık bir yere