tarım bakanlığının yeni açıkladığı hibe yatırımlarını inceleyin isterseniz.Araştırma aşamasındayız, teşekkür ederiz.
tarım bakanlığının yeni açıkladığı hibe yatırımlarını inceleyin isterseniz.Araştırma aşamasındayız, teşekkür ederiz.
Servisi var 15 dakika aramıztavsiye ederim ama bölgenizdeki servis çok çok önemli dünyanın en iyi traktörünü de alsanız servisiniz kötüyse o traktörün çok iyi olması hiç önemli değil. önce servis
Bu konuda en doğru cevabı Haydar abi verir bence bir kuzunun satılana kadar ortalama maliyeti ne olur ve ortalama kaç TL ye satılır senede kaç koyun yaşlanır bunlar önemli bence 75 gün felan 2 adet kuzuya baktık neredeyse 350 TL yi geçer masrafı olduTürkiye’de Küçükbaş hayvan sayısı 55 milyon 063 bin baş oldu
Türkiye’de Küçükbaş hayvan sayısı 2020 yılı Haziran sonu itibariyle 55 milyon 063 bin baş olarak gerçekleşti. Küçükbaş hayvanlar arasında yer alan Koyun sayısı 42 milyon 713 bin baş olurken, Keçi sayısı ise, 12 milyon 351 bin baş olarak gerçekleşti.
yine de küçükbaş ihtiyacı halen devam ediyor. yatırım kazandırır.
Abi bu şartlarda 165 yeter sana da bizedeUcuz ne varki erkuntta tam bilmiyorum ama 1000 den aşağı çıkmaz.
100lüks kullanıyorum bu sene yağlarını değiştirmedim virüsten dolayı canım istemedi geçen sene tüm yağlarını 3000 e değiştirrdim 24 lt hidrolik 48lt şanzıman motor 10ltde ön aks yağlarını tüm filtrelerde içinde 100ile 110 larda tms 500 yağ kullanışıyor alırsan 300 koydurma haklında olsun yakında gideesem yıllık bakım setleri var internete bak erkunt sitesinde orjinal olarak satıyorlar kendin değiştirmen ucuza gelir yağı dışarıdan aşorsında filtreleri iater servis ister internetten al ucuza gelir yedek parça olarak satılıyor yakıt çekiş güzel sadece motor ısınmadan bucuk düğmesini kullanma şanzımana zarar verir kışın tarlada 2 tur atarım yağ ısındımı buçukla ayda gitsin çzellşkle kışın yazın fark etmiyor yağ kalın olduğundan buçuğa geçemediği için şanzımana zarar verdiğini duydum serviste uyarmıştı 2.5 senedir kullanıyorum 5/14 banamısın demiyor trakya toprağında same avrupa traktörü sağlamlık olara daha iyidir şanzıman alman zf lükslerin seridir1.000 m2'de yakıtı gidişi nasıl 100 - 110 her ikisinede bakıyorum bakım masrafı nasıl bunların SDF grupta parça çok aşırı pahalı mazot filitresinin büyük olan 300 tl küçük olan 160 tl motor yağı 650 tl yağ filitresi 220 tl yılda 2 defa değişime geliyor her bakımda 1.500 gidiyor usta vs.
Bu durum erkuntlarda nasıl bakım maliyeti nedir
Kolay gelsinYagmurlar kacinca baktik kis degil bahar geliyor, mazot zoruyla suruyoruz. Tasli tarlada cok o yuzunden bi duzine civata tasiyoruz sand
Tesekkur ederimKolay gelsin
Yeniler kalitesiz olarak üretilmeye devam ederse eskiler ilerde altın olur....Abi bu şartlarda 165 yeter sana da bizede
Erkunt düşüncem piyasasına bakıyorum takas edeyim dedim üç beş yere teklif ettim gelen cevaplar biz üste alabileceğimiz modellerle takas ederiz vereceğimizle olmaz dediler düşüncem bi 100 veya 110 hangisi olursaydı üste verdikleriylede yanına bi mf 135 alırım diyordum olmadı hayırlısı olsun100lüks kullanıyorum bu sene yağlarını değiştirmedim virüsten dolayı canım istemedi geçen sene tüm yağlarını 3000 e değiştirrdim 24 lt hidrolik 48lt şanzıman motor 10ltde ön aks yağlarını tüm filtrelerde içinde 100ile 110 larda tms 500 yağ kullanışıyor alırsan 300 koydurma haklında olsun yakında gideesem yıllık bakım setleri var internete bak erkunt sitesinde orjinal olarak satıyorlar kendin değiştirmen ucuza gelir yağı dışarıdan aşorsında filtreleri iater servis ister internetten al ucuza gelir yedek parça olarak satılıyor yakıt çekiş güzel sadece motor ısınmadan bucuk düğmesini kullanma şanzımana zarar verir kışın tarlada 2 tur atarım yağ ısındımı buçukla ayda gitsin çzellşkle kışın yazın fark etmiyor yağ kalın olduğundan buçuğa geçemediği için şanzımana zarar verdiğini duydum serviste uyarmıştı 2.5 senedir kullanıyorum 5/14 banamısın demiyor trakya toprağında same avrupa traktörü sağlamlık olara daha iyidir şanzıman alman zf lükslerin seridir
Abi 13 dönüme 45 litre çok fazla eminmisin.Erkunt düşüncem piyasasına bakıyorum takas edeyim dedim üç beş yere teklif ettim gelen cevaplar biz üste alabileceğimiz modellerle takas ederiz vereceğimizle olmaz dediler düşüncem bi 100 veya 110 hangisi olursaydı üste verdikleriylede yanına bi mf 135 alırım diyordum olmadı hayırlısı olsun
Same vites olarakta fazla galiba erkunttan 20 + 20 bendeki pulluk olarakta 5 - 12 geniş ara kullanıyorum çizelde uzun bacak 9'lu , geçen hafta pullukta net ölçüm yaptım 13 dönüm yere 45 litre yaktı dün çizelle net ölçüm yaptım 20 dönüm yere (pullukla sürülmüş ikiledik) 45 litre yaktı SDF grup yakıtıyla ünlenmiş bi traktör firması bendeki sünger gibi çekiyor yakıt çok geldi bana
6.060 saate geldi sibop ayarı istiyor galiba motoruna ilk defa anahtar değecek..
Emeğinizin karşılığını hasatta alırsınızYagmurlar kacinca baktik kis degil bahar geliyor, mazot zoruyla suruyoruz. Tasli tarlada cok o yuzunden bi duzine civata tasiyoruz sandikta
ikileme de nasıl o kadar yaktı şaşırdım, o kadar sert yerde az yakıyordu ikilemede nasıl çok yakmış şaşırdımErkunt düşüncem piyasasına bakıyorum takas edeyim dedim üç beş yere teklif ettim gelen cevaplar biz üste alabileceğimiz modellerle takas ederiz vereceğimizle olmaz dediler düşüncem bi 100 veya 110 hangisi olursaydı üste verdikleriylede yanına bi mf 135 alırım diyordum olmadı hayırlısı olsun
Same vites olarakta fazla galiba erkunttan 20 + 20 bendeki pulluk olarakta 5 - 12 geniş ara kullanıyorum çizelde uzun bacak 9'lu , geçen hafta pullukta net ölçüm yaptım 13 dönüm yere 45 litre yaktı dün çizelle net ölçüm yaptım 20 dönüm yere (pullukla sürülmüş ikiledik) 45 litre yaktı SDF grup yakıtıyla ünlenmiş bi traktör firması bendeki sünger gibi çekiyor yakıt çok geldi bana
6.060 saate geldi sibop ayarı istiyor galiba motoruna ilk defa anahtar değecek..
Dölümüne 1.5 ile çok zorlarsan 2 lt bulabilir kullandığın malzemeler 100 lüğe göre bizde 4 lü12 kullanan var 100hp rahat gitmesi için 16/16 vitesleri 3 kademe bucuk olsaydı daha iyiydi şatıl olmaması - servis iyiyse alınabilir ben memnunum arka sağlam tuttuğunu koparır biraz kısa kalıyor yakıt çekişi güzeldir sağlamlık olarak avrupalar iyidir ses yalıtımı biraz zayıf kabini konforlu rahattır geniştirErkunt düşüncem piyasasına bakıyorum takas edeyim dedim üç beş yere teklif ettim gelen cevaplar biz üste alabileceğimiz modellerle takas ederiz vereceğimizle olmaz dediler düşüncem bi 100 veya 110 hangisi olursaydı üste verdikleriylede yanına bi mf 135 alırım diyordum olmadı hayırlısı olsun
Kolay gelsinPulluk izlerine rutuş geçiyorum
Kolay gelsinPulluk izlerine rutuş geçiyorum
Baki sameyi topladın helal olsun bazıları anahtar tutamazBasamağı düzelttim pompalı mazot filitresinin contasını tamir ettim kuş gözü kadar delik vardı silikonla yapıştırdım