Sameyi verip Erkunt 100 Lüks almayı düşünüyorum ne dersiniz artısı eksisi
Tekrar düşün...Sameyi verip Erkunt 100 Lüks almayı düşünüyorum ne dersiniz artısı eksisi
Aleyküm selam.Kaç gündür buraya giremedim,
Yaaaa arkadaş, sanki eve döndüm,
Selamlar millet, nasılsınız deyin heleeee.
hocam siz beni geçtiniz yapmadığınız iş kolu yok hocam kusura bakmayın ama kendiniz ortalama ne kadar bir tarım alanıyla uğraşıyorsunuz bu sene süpürgeden marula buğdaya ekmediğiniz ürün yok günlük uyku ortalamanız da ayrı bir merak konusu ))Aleyküm selam.
İyiyiz çok şükür, ıspanak topladık.
Kontürüm bitmiş, yüklemedim.
Aramıyor diye kızmayınız.
Bir haftalık iki taze buzağımız var.
Geceleri artık süt vermiyoruz.
Havalar ılıman gidiyor.
Son doğuran inek gece 3.00 da doğum yaptı.hocam siz beni geçtiniz yapmadığınız iş kolu yok hocam kusura bakmayın ama kendiniz ortalama ne kadar bir tarım alanıyla uğraşıyorsunuz bu sene süpürgeden marula buğdaya ekmediğiniz ürün yok günlük uyku ortalamanız da ayrı bir merak konusu ))
Neden abi?Sameyi verip Erkunt 100 Lüks almayı düşünüyorum ne dersiniz artısı eksisi
İrfan hocadan sorulan soruyla uzaktan yakından alakası olmayan bir cevabı daha görüyoruz.Son doğuran inek gece 3.00 da doğum yaptı.
Hayvanlar serbest ortama bırakıldıklarında sürü , günde 3,5 kez sağıma girer.
Sütlü hayvanı günde 3 kez sağmak gerekiyor.
bizim komşu, erkunt 80'lik verip 90 lüks aldı, 245'e sanırım, çok memnun, bizde 110'luk var (CRD olmayan) oldukça büyük ve dolu traktör, ben işçiliğini pek beğenmiyorum (özellikle kabinde) onun dışında çekişte, hidrolik kaldırması(5000 ton) gayet güzel, arka sağ hidrolik kol kabin içinden indirilip kaldırılıyor bu da güzel (pek çok ithal traktörde bile bu özellik yok), eğer ekipmanlarınız büyütme ihtimaliniz varsa 110'luk alabilirsiniz. İlk zamanlar yakıt biraz fazlaydı şimdi (200 saat) biraz daha iyi oldu, babam hep kızıyordu ne çok yakıtı var ki bunun diyorda o tabii steyr 768'le karşılaştırıyordu, şu an memnun.Sameyi verip Erkunt 100 Lüks almayı düşünüyorum ne dersiniz artısı eksisi
Hocam size karşı kötü anlamda yazmadım sizin bilgilerinize sunarım size benim saygım sonsuz ama inek konusunda neden bana cevap yazdınız yorumlayamadım pek ama sizi kırmak istemem kırdıysam da özür dilerimSon doğuran inek gece 3.00 da doğum yaptı.
Hayvanlar serbest ortama bırakıldıklarında sürü , günde 3,5 kez sağıma girer.
Sütlü hayvanı günde 3 kez sağmak gerekiyor.
Hocam bana özelden de yazmış ama galiba benim söylemek istediğimi anlamadı veya yanlış yorumladı ama hocaya saygım sonsuzİrfan hocadan sorulan soruyla uzaktan yakından alakası olmayan bir cevabı daha görüyoruz.
Hocam neden bu şekilde yapıyorsun insanlara?
Yani bunu çocuklara yapar anne babası.
Kaile almamak dır bu yaptıgınız.
Bari mesajı alıntılamayın.
Uyku ortalamamız merak konusu olması da bizim ilgincimize geliyor.İrfan hocadan sorulan soruyla uzaktan yakından alakası olmayan bir cevabı daha görüyoruz.
Hocam neden bu şekilde yapıyorsun insanlara?
Yani bunu çocuklara yapar anne babası.
Kaile almamak dır bu yaptıgınız.
Bari mesajı alıntılamayın.
Diğer sorular???Uyku ortalamamız merak konusu olması da bizim ilgincimize geliyor.
İneğin doğurması da doğrudur, gece bu yüzden uyumamıştık.
2021 e çoktan girilir
1 ay önce kampanyalı 163 bin tl ye satıyorlardı 30 bin tl birden zammı olur insaf yawDoktor bu ne..
65 e kabin klima 4x4 15 gün önce 172 bine peşin para takas sız alındı daha gelmedi1 ay önce kampanyalı 163 bin tl ye satıyorlardı 30 bin tl birden zammı olur insaf yaw
Sizi ilgilendirmez demiyor ,sadece bilmeniz gereken kadar cevap veriyor,bunda anlamicak bisey yok,bırakin hocayı kendi haline.şevketcim koy ver gitsin.Diğer sorular???
Görmezden geldikleriniz?
Cevap vermek zorunda değilsiniz tabi ama cevap verip sorulan soruya cevap vermeyişiniz biraz tuhaf geldi sadece yanlış anlamayın.