Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum

SDF'ci abilerim kardeşlerim , göstergelerin ampulünü değiştirme yerini buldum arkadaki çökek yuvarlak kısmı kopararak alıyoruz alt tarafında lambalar karşımıza çıkıyor içindekilerde dipsiz ampülmüş

6057 saat içinde lambaların ilk değişimi Ekli dosyayı görüntüle 55447Ekli dosyayı görüntüle 55448Ekli dosyayı görüntüle 55449Ekli dosyayı görüntüle 55450Ekli dosyayı görüntüle 55451
Baki kardeşim maşallahın var.
Elinden her iş geliyor.

Arkalarınıda geri bu şekil kapattım test ettim
IMG-20201219-WA0036.jpeg
Screenshot_20201219-165251.jpg

Hassasiyeti ayarlayabildiniz mi.
Abi arkadaki hassasiyet milini biraz kısaltmistim dün yonca yerinde normalde 6da kalkıyodu pulluk onu 9 a falan ayarladım bugün ilk batıramadik bizim pullukla uçlar bitmiş komşudan 12 numara pulluk aldık uçlar sıfırmış onda battı 30 cm kadar falan güzel çekiyo hassasiyeti 3 e falan alınca kendi ayarlıyo dıştaki kol 0 da bide 4 çeker olsa daha güzel olcak ama işte nasip. Sizdedemi tt serisi var

8095 5440 kadar çekiyor mu

Pulluk haric benzer ekipmanlari takiyoruz. Tumosanin gecen sene cekisi iyi degildi. ilcede meshurdur Abdullah usta var pompa ayari yapti ondan sonra serilesti. Pullukta 2nin 3 u ile gidiyordu simdi tarlasina gore duz 1 le gidebiliyor. Cizelde de hemen hemen ayni gidiyolar fakat mf daha az yakiyor. Mf 1.3 civari yakarken tumosan 1.6 yakti. Pullukta da tumosan bi tik fazla yakiyor. Bugun tahminen 2.5 lt yi gecti. Kultivatorde mf daha seri, vites avantajindan dolayi.

Abi arkadaki hassasiyet milini biraz kısaltmistim dün yonca yerinde normalde 6da kalkıyodu pulluk onu 9 a falan ayarladım bugün ilk batıramadik bizim pullukla uçlar bitmiş komşudan 12 numara pulluk aldık uçlar sıfırmış onda battı 30 cm kadar falan güzel çekiyo hassasiyeti 3 e falan alınca kendi ayarlıyo dıştaki kol 0 da bide 4 çeker olsa daha güzel olcak ama işte nasip. Sizdedemi tt serisi

Abi arkadaki hassasiyet milini biraz kısaltmistim dün yonca yerinde normalde 6da kalkıyodu pulluk onu 9 a falan ayarladım bugün ilk batıramadik bizim pullukla uçlar bitmiş komşudan 12 numara pulluk aldık uçlar sıfırmış onda battı 30 cm kadar falan güzel çekiyo hassasiyeti 3 e falan alınca kendi ayarlıyo dıştaki kol 0 da bide 4 çeker olsa daha güzel olcak ama işte nasip. Sizdedemi tt serisi var
İnşallah 4 çeker de olur allah gönlüne göre versin. Bende 60 56 var bizdede aynı sorun olmuştu.