Usta köyden bı yeğen istedi illa bana av köpeği bul dedi fabrikadan avcı biri verdi illa dişi olsun dedi sonra 3 gün baktı abi ben buna bakamicam dedi köpek üstüme kaldıErkek yok mu
Usta köyden bı yeğen istedi illa bana av köpeği bul dedi fabrikadan avcı biri verdi illa dişi olsun dedi sonra 3 gün baktı abi ben buna bakamicam dedi köpek üstüme kaldıErkek yok mu
geçmiş olsun, ama pulluğu diplemişinBugün komşunun tarlasını sürerken 32'lik civataları kesti dörtlü olarak devam ettim iş bitimi geldim yaptım
Canını yerim krall.Hisler karşılıklı.
Geçmiş olsun cana gelmesin abi Türk traktör kime ürettiriyor pulluğuCivatası gevşekti hafif sallanıyordu zaten sıkamadım boyadan taşa geldi sanırım ben bu motora her bindiğimde bi arıza oluyor kendimden şüphe etmeye başladım
AlplerGeçmiş olsun cana gelmesin abi Türk traktör kime ürettiriyor pulluğu
Bugün komşunun tarlasını sürerken 32'lik civataları kesti dörtlü olarak devam ettim iş bitimi geldim yaptım
Geçmiş olsun arkadaşlar sağlık bakanlığı olsun.Civatası gevşekti hafif sallanıyordu zaten sıkamadım boyadan taşa geldi sanırım ben bu motora her bindiğimde bi arıza oluyor kendimden şüphe etmeye başladım
Usta köyden bı yeğen istedi illa bana av köpeği bul dedi fabrikadan avcı biri verdi illa dişi olsun dedi sonra 3 gün baktı abi ben buna bakamicam dedi köpek üstüme ka
Sağolasın abi , komşu pancar ekecek iyice batırıyım dedimgeçmiş olsun, ama pulluğu diplemişin
Sağolasın abiGeçmiş olsun arkadaşlar sağlık bakanlığı olsun.
Maşallah sağ salim doğmuş cumanin bereketi, altini sapla destekle abi betondan soğuk almasınNe ölümün saatı nede doğumun saatı belli. Yine gece 1 de doğdu sağsalim
MaaşAllah , kaymağı bol olsun.Ne ölümün saatı nede doğumun saatı belli. Yine gece 1 de doğdu sağ salim