Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum

Çapa motorun iyidir ozaman, markası ne?
Hemşerim dededen kalma yeterki bakımını düzgün yap çok iyi iş görüyor. Bizim mahallede 3_4 kişi aynı zamanda almış 2 tane kaldı diğer satıp yeni alanlar pişman
Üzüm bağı fotoğraflarını çekmemişim
IMG_20200418_163933.jpg
IMG_20200416_151558.jpg

Kolay gelsin mahmut,
Elin fena olmuş,geçmiş olsun.
Kolay gelsin cemal,
Pulluk kaç no. Nh'ye zor vermiyor inş.
Hemşerim dededen kalma yeterki bakımını düzgün yap çok iyi iş görüyor. Bizim mahallede 3_4 kişi aynı zamanda almış 2 tane kaldı diğer satıp yeni alanlar pişman
Üzüm bağı fotoğraflarını çekmemişim Ekli dosyayı görüntüle 55418Ekli dosyayı görüntüle 55419
Bu marka ölümsüz valla, bizde bcs biçerlerde kullanmışlar, deli makine.
Kolay gelsin,eline sağlık baki.

Ben bugün boş kaldım,
Elim yağa,kire girmedimi,moralim bozuluyor.

Kolay gelsin mahmut,
Elin fena olmuş,geçmiş olsun.Kolay gelsin cemal,
Pulluk kaç no. Nh'ye zor vermiyor inş.Bu marka ölümsüz valla, bizde bcs biçerlerde kullanmışlar, deli makine.Kolay gelsin,eline sağlık baki.

Ben bugün boş kaldım,
Elim yağa,kire girmedimi,moralim bozuluyor.
Sağolasın yusuf abi
Pulluk catı 10 kanat 11 no ünlü 2006 yılında alındı milatı doldu artık idare ediyoruz

Eyvallah
Orası yastık başı ve traktor baya yan duruyordu çok kuru pulluk batıyorda o kesekleri nasıl eritiriz bilmiyom ilk defa böyle kurak gidiyor
7 dönüme yakın yonca yeri vardi suladikta sürdük 3 4 gün yağmur günde 3 4 saat yağdı ama hiç fayda etmemiş desem yeridir kendi tuttuğumuz suyla sulanmayan yerler sertti pulluğu batiramadik 3lü 10 numara ünlü sola eğince az çok battı yani düz dursa pulluk imkanı yok batmaz.

7 dönüme yakın yonca yeri vardi suladikta sürdük 3 4 gün yağmur günde 3 4 saat yağdı ama hiç fayda etmemiş desem yeridir kendi tuttuğumuz suyla sulanmayan yerler sertti pulluğu batiramadik 3lü 10 numara ünlü sola eğince az çok battı yani düz dursa pulluk imkanı yok batmaz.
Bu yoncayıda pullukla sökemediler, pullukla dönümü 50 liraya sürüyüm dedim çok pahalı diyorsun dedi 30 liraya çizel çektim
IMG-20201218-WA0022.jpeg

Bu yoncayıda pullukla sökemediler, pullukla dönümü 50 liraya sürüyüm dedim çok pahalı diyorsun dedi 30 liraya çizel çektim Ekli dosyayı görüntüle 55438
Millet pahalı diyor ama taşlı yerde bıçak kirilsa veya cıvata kirilsa gibi aksiliklere traktör sahibi katlaniyor, mazot olmuş zaten kac lira birde malzemeler pahalı, cizel 30 liraya ideal iyi yapmissin