Hemşerim dededen kalma yeterki bakımını düzgün yap çok iyi iş görüyor. Bizim mahallede 3_4 kişi aynı zamanda almış 2 tane kaldı diğer satıp yeni alanlar pişmanÇapa motorun iyidir ozaman, markası ne?
Üzüm bağı fotoğraflarını çekmemişim
Hemşerim dededen kalma yeterki bakımını düzgün yap çok iyi iş görüyor. Bizim mahallede 3_4 kişi aynı zamanda almış 2 tane kaldı diğer satıp yeni alanlar pişmanÇapa motorun iyidir ozaman, markası ne?
Teşekkür ederim adil abi sağolKolay gelsin Mahmut dikkat et
Hayırlı olsun [emoji3]Çizelin kırılan çatısına kalın çelik lama alıp kaynattım kalan yeri sürüp test ettim sonuç başarılı.Ekli dosyayı görüntüle 55420Ekli dosyayı görüntüle 55421Ekli dosyayı görüntüle 55422Ekli dosyayı görüntüle 55423Ekli dosyayı görüntüle 55424Ekli dosyayı görüntüle 55425Ekli dosyayı görüntüle 55426
SağolasınHayırlı olsun [emoji3]
Teşekkur ederim abimKolay gelsin kardesim
Sağolasın abimKolay gelsin Cemal ağa
Kolay gelsin mahmut,Zeytin dibi yaptık bitirdi beni[emoji1]Ekli dosyayı görüntüle 55408Ekli dosyayı görüntüle 55409Ekli dosyayı görüntüle 55410
Kolay gelsin cemal,
Bu marka ölümsüz valla, bizde bcs biçerlerde kullanmışlar, deli makine.Hemşerim dededen kalma yeterki bakımını düzgün yap çok iyi iş görüyor. Bizim mahallede 3_4 kişi aynı zamanda almış 2 tane kaldı diğer satıp yeni alanlar pişman
Üzüm bağı fotoğraflarını çekmemişim Ekli dosyayı görüntüle 55418Ekli dosyayı görüntüle 55419
Kolay gelsin,eline sağlık baki.Çizelin kırılan çatısına kalın çelik lama alıp kaynattım kalan yeri sürüp test ettim sonuç başarılı.Ekli dosyayı görüntüle 55420Ekli dosyayı görüntüle 55421Ekli dosyayı görüntüle 55422Ekli dosyayı görüntüle 55423Ekli dosyayı görüntüle 55424Ekli dosyayı görüntüle 55425Ekli dosyayı görüntüle 55426
Sağolasın abiKolay gelsin mahmut,
Elin fena olmuş,geçmiş olsun.Kolay gelsin cemal,
Pulluk kaç no. Nh'ye zor vermiyor inş.Bu marka ölümsüz valla, bizde bcs biçerlerde kullanmışlar, deli makine.Kolay gelsin,eline sağlık baki.
Ben bugün boş kaldım,
Elim yağa,kire girmedimi,moralim bozuluyor.
Sağolasın yusuf abiKolay gelsin mahmut,
Elin fena olmuş,geçmiş olsun.Kolay gelsin cemal,
Pulluk kaç no. Nh'ye zor vermiyor inş.Bu marka ölümsüz valla, bizde bcs biçerlerde kullanmışlar, deli makine.Kolay gelsin,eline sağlık baki.
Ben bugün boş kaldım,
Elim yağa,kire girmedimi,moralim bozuluyor.
Cemal,döner pulluk çok istiyorum,Sağolasın yusuf abi
Pulluk catı 10 kanat 11 no ünlü 2006 yılında alındı milatı doldu artık idare ediyoruz
7 dönüme yakın yonca yeri vardi suladikta sürdük 3 4 gün yağmur günde 3 4 saat yağdı ama hiç fayda etmemiş desem yeridir kendi tuttuğumuz suyla sulanmayan yerler sertti pulluğu batiramadik 3lü 10 numara ünlü sola eğince az çok battı yani düz dursa pulluk imkanı yok batmaz.Eyvallah
Orası yastık başı ve traktor baya yan duruyordu çok kuru pulluk batıyorda o kesekleri nasıl eritiriz bilmiyom ilk defa böyle kurak gidiyor
Bu yoncayıda pullukla sökemediler, pullukla dönümü 50 liraya sürüyüm dedim çok pahalı diyorsun dedi 30 liraya çizel çektim7 dönüme yakın yonca yeri vardi suladikta sürdük 3 4 gün yağmur günde 3 4 saat yağdı ama hiç fayda etmemiş desem yeridir kendi tuttuğumuz suyla sulanmayan yerler sertti pulluğu batiramadik 3lü 10 numara ünlü sola eğince az çok battı yani düz dursa pulluk imkanı yok batmaz.
Kolay gelsin Mahmut,bende gecen yarim donum yer yaptim belim koptu mecbur kalmadikca yapilmiycak bi işZeytin dibi yaptık bitirdi beni[emoji1]Ekli dosyayı görüntüle 55408Ekli dosyayı görüntüle 55409Ekli dosyayı görüntüle 55410
Resimi unutmuşumKöye geldim boş durmadım gıttım fidan söktüm diktim
Millet pahalı diyor ama taşlı yerde bıçak kirilsa veya cıvata kirilsa gibi aksiliklere traktör sahibi katlaniyor, mazot olmuş zaten kac lira birde malzemeler pahalı, cizel 30 liraya ideal iyi yapmissinBu yoncayıda pullukla sökemediler, pullukla dönümü 50 liraya sürüyüm dedim çok pahalı diyorsun dedi 30 liraya çizel çektim Ekli dosyayı görüntüle 55438
Küçük fidanlar olsa aslında kolay birde tarla tassiz olacak yoksa çok fena el kol bel ağrısı yapıyor [emoji3]Kolay gelsin Mahmut,bende gecen yarim donum yer yaptim belim koptu mecbur kalmadikca yapilmiycak bi iş[emoji28]