Kolay gelsinTemel kalıpları tamam beton gelecek bu hafta. Yetiştirebilir sek depoyu bu sene bitirmeyi planlıyoruz. Bakalım hakkımızda hayırlısıEkli dosyayı görüntüle 54237
Kolay gelsinTemel kalıpları tamam beton gelecek bu hafta. Yetiştirebilir sek depoyu bu sene bitirmeyi planlıyoruz. Bakalım hakkımızda hayırlısıEkli dosyayı görüntüle 54237
Ooo yunus bu süper bişey olacak sevıyorum bu inşaat işiniTemel kalıpları tamam beton gelecek bu hafta. Yetiştirebilir sek depoyu bu sene bitirmeyi planlıyoruz. Bakalım hakkımızda hayırlısıEkli dosyayı görüntüle 54237
Neredeyse radye temel olmuş yunusTemel kalıpları tamam beton gelecek bu hafta. Yetiştirebilir sek depoyu bu sene bitirmeyi planlıyoruz. Bakalım hakkımızda hayırlısıEkli dosyayı görüntüle 54237
Bizde de aynısı var iş bitimi bakımlarını yapıp kaldırıyorum 25 yıldır ilk günkü gibi hele tin tin tin tin rölanti sesine hastayımKarbüratörü açtım temizledim yakıt hortumu sağlam yakıt filtresi tıkalı değil yeni buji aldım eski bujisi ateşliyo ama ne olur ne olmaz diye yeni aldığım buji ateşlemiyo[emoji23] Karbüratörün vidalarınida tam sıkıp 270 derece yani 1 tam birde buçuk tur açtım çalışmadı 20 yıldır hizmet ediyorum emekli olmak istiyorum diyo galiba
Maşallah abi anlıyon bu işlerden [emoji6]Samenin frenlerde sorun vardı havasını aldığım halde önler tam istediğim gibi tutmuyordu hızlıyken basınca arkasını atıyordu.
Merkezlere basan çükleri söktüm sol pedalın çükü sağ pedaldan 3 mm kadar uzundu ikisini eşitledim yerine taktım şimdi aynı çekere takmış gibi tutmaya başladı
Römork'unda ön tarafına ilave taktım
Ekli dosyayı görüntüle 54246Ekli dosyayı görüntüle 54247Ekli dosyayı görüntüle 54248Ekli dosyayı görüntüle 54249
Kolay gelsinSamenin frenlerde sorun vardı havasını aldığım halde önler tam istediğim gibi tutmuyordu hızlıyken basınca arkasını atıyordu.
Merkezlere basan çükleri söktüm sol pedalın çükü sağ pedaldan 3 mm kadar uzundu ikisini eşitledim yerine taktım şimdi aynı çekere takmış gibi tutmaya başladı
Römork'unda ön tarafına ilave taktım
Ekli dosyayı görüntüle 54246Ekli dosyayı görüntüle 54247Ekli dosyayı görüntüle 54248Ekli dosyayı görüntüle 54249
Eyvallah Allah razı olsunMaşallah abi anlıyon bu işlerden [emoji6]
SağolasınKolay gelsin
Gruba karsıyiz bi ara bi gurup vardı hep küfür hep kufür
Whatsapp grubumuzada bekleriz
4 yıldır full aktif
Bizimkinde öyle bi saygısızlık olmadı bu zamana kadarGruba karsıyiz bi ara bi gurup vardı hep küfür hep kufür
Kolay gelsin cuma cumartesi yağış gösteriyor millet buğday ekmeye başladı burda daBu gecede çalışıyoruz yağmur yağacak diye acele ediyoruz ama yağmurlar gitti.Ekli dosyayı görüntüle 54285
Kolay gelsin yusuf abi maşallahselamlar efendiler,
bugün işimiz zordu,
sürüme devam.
nasibiniz bol olsun.Ekli dosyayı görüntüle 54286
Kolay gelsin iyi çalışmalarselamlar efendiler,
bugün işimiz zordu,
sürüme devam.
nasibiniz bol olsun.Ekli dosyayı görüntüle 54286
Bizimkinde öyle bi saygısızlık olmadı bu zamana kadar
Kasım'ın 14 ü yağışlı geçti, ekemedik , 2 gündür hava açık seyretti , yarın ekim işlerine devam ederiz.Kolay gelsin cuma cumartesi yağış gösteriyor millet buğday ekmeye başladı burda da