Çok geçmiş olsun Allah bin beterinden korusunBugün fidan dikelim dedik sonu hastanede bitti heycanla başlamıştık sonu aceleden böyle oldu Ekli dosyayı görüntüle 54144Ekli dosyayı görüntüle 54145Ekli dosyayı görüntüle 54146
Çok geçmiş olsun Allah bin beterinden korusunBugün fidan dikelim dedik sonu hastanede bitti heycanla başlamıştık sonu aceleden böyle oldu Ekli dosyayı görüntüle 54144Ekli dosyayı görüntüle 54145Ekli dosyayı görüntüle 54146
Geçmiş olsun... Damarları doğru dikmedilermi acaba ondanda ağrı çok yapar.Saol abi hic sorma bende aynıyım her yer yara izi elimde iki parmagi spiral e kestirmisligim bile var ya unuttum yada o bukadar agrimiyodu bu felaket agriyo
Ağrır dediler bilmiyom kiGeçmiş olsun... Damarları doğru dikmedilermi acaba ondanda ağrı çok yapar.
Çok geçmiş olsun dikkatli olmak lazım ağrısı biryana bir de sizlamasi kötü birşeyBugün fidan dikelim dedik sonu hastanede bitti heycanla başlamıştık sonu aceleden böyle oldu Ekli dosyayı görüntüle 54144Ekli dosyayı görüntüle 54145Ekli dosyayı görüntüle 54146
Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum, Allah cümlemizi daha kotusunden korusun inşallahBugün fidan dikelim dedik sonu hastanede bitti heycanla başlamıştık sonu aceleden böyle oldu Ekli dosyayı görüntüle 54144Ekli dosyayı görüntüle 54145Ekli dosyayı görüntüle 54146
Teşekkür ederim. Amin inşallahGeçmiş olsun acil şifalar diliyorum, Allah cümlemizi daha kotusunden korusun inşallah
Geçmiş olsunBugün fidan dikelim dedik sonu hastanede bitti heycanla başlamıştık sonu aceleden böyle oldu Ekli dosyayı görüntüle 54144Ekli dosyayı görüntüle 54145Ekli dosyayı görüntüle 54146
EyvallahSüper olmus
Geçmiş olsun kardeşim acele etmem hiç bir zaman sende daha dikkatli olBugün fidan dikelim dedik sonu hastanede bitti heycanla başlamıştık sonu aceleden böyle oldu Ekli dosyayı görüntüle 54144Ekli dosyayı görüntüle 54145Ekli dosyayı görüntüle 54146
Parmağın nasıl oldu gardaşım merak ettim ağrı var mıTeşekkür ederim. Amin inşallah
Az once pansumana gittim cok kanamış bi krem sürdü ağrı yine başladıParmağın nasıl oldu gardaşım merak ettim ağrı var mı
Aleyküm selam kolay gelsin yusuf abiselamlar,
aloç bir dağ meyvesi,
gecelerin ayazını yedikçe bi hoş olmuş,
yüksek dallara,yine kepçe imdadımıza yetişti.Ekli dosyayı görüntüle 54170Ekli dosyayı görüntüle 54171
Bereketli olsunBugday ekiyoruz bu sene bi degisik oldu guz sonu nadaslarina bugday ekmeye basladim 3 gun once nadasini yaptim ertesi gunu kultivatorunu cektim dun bi 25 dekar daha nadas yaptim bugun ekim gerceklestircemEkli dosyayı görüntüle 54175
Geçmiş olsunBugün fidan dikelim dedik sonu hastanede bitti heycanla başlamıştık sonu aceleden böyle oldu Ekli dosyayı görüntüle 54144Ekli dosyayı görüntüle 54145Ekli dosyayı görüntüle 54146
Kolay gelsin bereketli olsunBugday ekiyoruz bu sene bi degisik oldu guz sonu nadaslarina bugday ekmeye basladim 3 gun once nadasini yaptim ertesi gunu kultivatorunu cektim dun bi 25 dekar daha nadas yaptim bugun ekim gerceklestircemEkli dosyayı görüntüle 54175