Bereketli olsun aylar sonra dün gece başladı sabaha kadar yağdı artık tarlalar hazirlanirSabah saat 5ten beri aralıksız yağıyor. Ekli dosyayı görüntüle 53818
Bereketli olsun aylar sonra dün gece başladı sabaha kadar yağdı artık tarlalar hazirlanirSabah saat 5ten beri aralıksız yağıyor. Ekli dosyayı görüntüle 53818
Bereketli olsun, bu sene yağ fiyatları nasıl? Ben aralıkta toplayacağım.Garibanla zeytin sirasi bekliyoruz 64 kisi var önümüzde [emoji16]Ekli dosyayı görüntüle 53797Ekli dosyayı görüntüle 53798Ekli dosyayı görüntüle 53799
Bizdede bu sabah başladı yazdan beri yagmur yüzü görmemiştikBereketli olsun aylar sonra dün gece başladı sabaha kadar yağdı artık tarlalar hazirlanir
Tam piyasa yok daha ama kilosu 22 lira diyen var yağın, 16 kg lik tenekede geçen sene 300 liraydı bu yıl 350 ama daha fazlaya verenlerde varBereketli olsun, bu sene yağ fiyatları nasıl? Ben aralıkta toplayacağım.
Ne yapacak kayısıyı abiGördüm o resimi uğramak lazım oraya arkadaş kayısı dikecek beraber gidelim dıyor ama işim var vaktim yok malatyaya gidelim dıyor
Fistikcilar için kötü oldu ama buğday ekecek olanlar için süper oldu tarlalar sürülür rahatca sonrada ekilirBizdede bu sabah başladı yazdan beri yagmur yüzü görmemiştik
Evet haklisin badem cok kanaatkar bir bitki. Su istemez fazla ilgi istemez. Trakyada cok dona yakalaniyor yoksa 30 dekar ekecemNe yapacak kayısıyı abi
Bahçe tarımı arasında en zor olandan 1. ye girer diksin bademi keyfine baksın
Yaş satmak için sizin oralarda az olduğu için iyi olabilir.
Kayısı hakkında formda en çok yapan o yusuf abi ona sor daha iyi fikir verir
Sağolasin abim
Yonca balya sezonu bitti
Yerler sürülcek kuru bekliyoz
Boş zamanlarda alim satım yapıyoz
Bugun leyland verdik onu teslim edicez
Yine bi 4 bin lira yapar heralde bizde hic otomatik pulluk yok hep klasik pulluk
Allah bereket versin abi şimdilik iyi gibi [emoji846]Hayırlı olsun cemal sen sevdin alsat işlerini
işler bitmiş senin
Biz de sağlam bir aylık iş var daha aralarda da yağarsa bir buçuk Ay
Son rütuşlar
Şavt kubotaya uzun geldi, gene kader ortağımla baş başa kaldık [emoji846]Ekli dosyayı görüntüle 53641Ekli dosyayı görüntüle 53642
Kolay gelsin[emoji535] slaj yapımına devam [emoji736]Ekli dosyayı görüntüle 53832
Kolay gelsin bereketli olsun[emoji535] slaj yapımına devam [emoji736]Ekli dosyayı görüntüle 53832
Ekim tarihi ne zaman aceba abi[emoji535] slaj yapımına devam [emoji736]Ekli dosyayı görüntüle 53832
Kaç olmuş Cemal pahalanmıştır kesın bayagıCalış calış demire yatırim yap
Bıcaklari yeniledik
Ekli dosyayı görüntüle 53837Ekli dosyayı görüntüle 53838Ekli dosyayı görüntüle 53839Ekli dosyayı görüntüle 53840
Bıcak 120 ₺Kaç olmuş Cemal pahalanmıştır kesın bayagı