Garibanla zeytin sirasi bekliyoruz 64 kisi var önümüzde [emoji16]
Garibanla zeytin sirasi bekliyoruz 64 kisi var önümüzde [emoji16]Ekli dosyayı görüntüle 53797Ekli dosyayı görüntüle 53798Ekli dosyayı görüntüle 53799
Teşekkür ederim abi akrabanin zeytin Yağ çekilecek hâlâ sıra var geceyi bulur çekilmesi [emoji3]Hayırlı satışlar mahmut ne oldu boşalta bildin mi[emoji23]
Teşekkür ederim abi akrabanin zeytin Yağ çekilecek hâlâ sıra var geceyi bulur çekilmesi [emoji3]
Yağı alıyoruz abi kaç kilo çıkarsa, 1 ton zeytini çekmesi 400 tl tutuyor. Zeytini tartip hamur gibi yoguruyor makine posasini çıkarıyor yağ oluyor, sonra o yağı 33 kg lik bidonlara veya tenekelere koyuyorlar alıp eve getiriyoruzEyvah Eyvah[emoji15] Nasıl oluyor mahmut yağı çektirip yağı kendiniz mi satıyorsunuz Yoksa çıkan yağın parasını mı Veriyorlar
Yanına uğrayacaktım açmadın teli hacı napim benBi gün yine sanayideyiz..
Ani bu sefer sıkıntılıydı yemek makarna ya talim ettik ancak gece bir tavşan gelir diye bekledik [emoji1][emoji1]teşekkürler,
ms 250 de var.o küçük işlerde,küçüğe gire bayağı fazla yakıyor.
lakin,ince odunlarda felan bu daha iyi,
sağol mahmut,
dut ağacının kalorisi kavağa göre çoktur.
iyi yanar,iyi dayanır.kolay gelsin ufuk,
yemekte ne var,
Ani bu sefer sıkıntılıydı yemek makarna ya talim ettik ancak gece bir tavşan gelir diye bekledik [emoji1][emoji1]
Kolay gelsin kardeşim hayırlı işlerGaribanla zeytin sirasi bekliyoruz 64 kisi var önümüzde [emoji16]Ekli dosyayı görüntüle 53797Ekli dosyayı görüntüle 53798Ekli dosyayı görüntüle 53799
Teşekkür ederim abi sağolasınKolay gelsin kardeşim hayırlı işler
Hayırlı olsunMillet 6 lı alıyor biz ikili koleksiyonu kuruyoz bunu da yeni aldım 350 lira amcam hurdacıda görmüş Ekli dosyayı görüntüle 53815Ekli dosyayı görüntüle 53816
Malatyalı yusuf abinin fidanlarını şimdiden yemeye başlamış adam hep sarmışAni bu sefer sıkıntılıydı yemek makarna ya talim ettik ancak gece bir tavşan gelir diye bekledik [emoji1][emoji1]
Gördüm o resimi uğramak lazım oraya arkadaş kayısı dikecek beraber gidelim dıyor ama işim var vaktim yok malatyaya gidelim dıyorMalatyalı yusuf abinin fidanlarını şimdiden yemeye başlamış adam hep sarmış
Akçadağa git onun bahçesinde bol [emoji1]
Malatyalı yusuf abinin fidanlarını şimdiden yemeye başlamış adam hep sarmış
Akçadağa git onun bahçesinde bol [emoji1]
Hayırlı olsun
3 gün önce leyland pullugunu 700 e verdim sen bedava olmışsın
Sağolasin abimCemal nasılsın dostum
Üçlü turan Yarı otomatik 94 model Pullukların ederi nedir
2 pulluğu bir birine bağlayacan sana ufak gelir 285 lere o pulluğu çekemez arkadas 70 takmıştı 3 kastığı içğn patı çekti 4 olsa daha rahat giderMillet 6 lı alıyor biz ikili koleksiyonu kuruyoz bunu da yeni aldım 350 lira amcam hurdacıda görmüş Ekli dosyayı görüntüle 53815Ekli dosyayı görüntüle 53816