[emoji609]
Arkasındaki küçük rulo balye makinasımı
Normal makinanin aynisi bunda namluyu ortaya alip bagliyorsunArkasındaki küçük rulo balye makinasımı
İlk defa gördüm küçük rulo makinesi ne benziyorNormal makinanin aynisi bunda namluyu ortaya alip bagliyorsun
Kolay gelsin yoncadan tohum nasıl çıkarılıyor ilkin bir biçip ne kadar süre beklenmesi lazım sulamak filan istiyormuselamlar,
yonca tohumu çıkarıyorum,
biraz zahmetli, ama değecek sanırım.Ekli dosyayı görüntüle 52340
baki,Kolay gelsin yoncadan tohum nasıl çıkarılıyor ilkin bir biçip ne kadar süre beklenmesi lazım sulamak filan istiyormu
Kolay gelsin sizin orada biçim fiyatı ve açık slaj torbalama ücreti nekadar
1 tane izeltas aldim 2 kez kullandim sonra gresorluge girmedi,eski bi alman mali vardi onu taktim sorunsuz calisiyor.Bu urunu yeni goruyom daha.Böyle bi gres pompa ucu kullanan varmi
Busene 4 5 adet değiştirdim en iyisindede aldim ama gres basarken yanlardan kacirma yapıyor varmı bi çözümüEkli dosyayı görüntüle 52330
Karpuz yerli, çekirdekten belliBugun yine köye gıttım içme suyu felan getirdim kavuna kabaga ugradım eski mat güttüğüm yerlerin resmini çektim sizler için Ekli dosyayı görüntüle 52363Ekli dosyayı görüntüle 52364Ekli dosyayı görüntüle 52365Ekli dosyayı görüntüle 52366Ekli dosyayı görüntüle 52367
Ben uzaktan çektim bizim kabaklarda ıyı oluyor [emoji1][emoji1] 15 - 18kg gördum daha buyugu gardaş oluyor zaten satılmaz ben işin ticari tarafın bakarımUfuk deneme kabak bahçemi bi ara resim atayım kabak gör.
Yalnız bu sene bal kabagunı 50 kuruşa bulsak para kazanırız 10 kg gelen kabak 10 liraya satılırUfuk deneme kabak bahçemi bi ara resim atayım kabak gör.
Yumruk kadar olunca annem sulama dedi , 10 kg-15 kg arasi vardır tartmadım ama 17 jant olan bile var, kime satcam bilmiyorum , bu işin sonu fox habere gider, benim perakende ile işim olmaz.1 dekar boş kalmadı omrümde ilk defa kabakta ektim, az gerci 1 romork 3-5 ton ancak.Ben uzaktan çektim bizim kabaklarda ıyı oluyor [emoji1][emoji1] 15 - 18kg gördum daha buyugu gardaş oluyor zaten satılmaz ben işin ticari tarafın bakarım
Kaça verecen gönder Bı tırın arkasına at da burda Bi garıb faydalansın [emoji1][emoji1] 6 ton felan var mıYumruk kadar olunca annem sulama dedi , 10 kg-15 kg arasi vardır tartmadım ama 17 jant olan bile var, kime satcam bilmiyorum , bu işin sonu fox habere gider, benim perakende ile işim olmaz.1 dekar boş kalmadı omrümde ilk defa kabakta ektim, az gerci 1 romork 3-5 ton ancak.
Gerçi önemli olan dediğim gibi kg değil bana 8-9-10 kg kabak lazım büyük görünsün yeter 10 TL yı verirken adam düşünmesin yanı [emoji1][emoji1]400 tane varsa at gelsin ticaret ne kadar boktan iş görüyon mu abi bak bedava versen sadece naklıye olsa ıkı bın yazar 400 tane olsa kaç pazarda satılır sen düşün 10 TL ye versen naklıye yarısını götürüyor bedava alsan satsan yıne para kazanmıyorYumruk kadar olunca annem sulama dedi , 10 kg-15 kg arasi vardır tartmadım ama 17 jant olan bile var, kime satcam bilmiyorum , bu işin sonu fox habere gider, benim perakende ile işim olmaz.1 dekar boş kalmadı omrümde ilk defa kabakta ektim, az gerci 1 romork 3-5 ton ancak.
Marketten cola cips alır zevzekler, simdi cevizli bir kabak tatlısı olsa ne yenir.Gerçi önemli olan dediğim gibi kg değil bana 8-9-10 kg kabak lazım büyük görünsün yeter 10 TL yı verirken adam düşünmesin yanı [emoji1][emoji1]400 tane varsa at gelsin ticaret ne kadar boktan iş görüyon mu abi bak bedava versen sadece naklıye olsa ıkı bın yazar 400 tane olsa kaç pazarda satılır sen düşün 10 TL ye versen naklıye yarısını götürüyor bedava alsan satsan yıne para kazanmıyor