Geçmiş olsunÇiçek saplarını kırıyım dedim dakka 1 gol 1 [emoji848]Ekli dosyayı görüntüle 52327
Gecmis olsun birader naptin yawÇiçek saplarını kırıyım dedim dakka 1 gol 1 [emoji848]Ekli dosyayı görüntüle 52327
YA bizim pekmez de çok devir daim var abi yoruyorPekmez kaynatmişsın ama kendin cacık olmuşsun
Ooo beton daha zor abi o benim işim değilÇay içersiniz, harareti bastırır.
Beton attık bugün , kürekler birbirine çarpıyordu.
140 kg kendime kaynattık aslında abim ve amcamgıle yardım etsen bir dert etmesen ıkı dertGardo ne bu hâl [emoji3]
Hepiniz sağolun. Daha önce çatlamış bende 4 tur döndüm 5.de çortladıGeçmiş olsun,nasıl oldu böyle?
Gecmis olsunÇiçek saplarını kırıyım dedim dakka 1 gol 1 [emoji848]Ekli dosyayı görüntüle 52327
Şimdi kaynak yaparken profilin içine boydan boya daha ince bir profil atın daha sonra kaynak yapın bidaha bişey olmazHepiniz sağolun. Daha önce çatlamış bende 4 tur döndüm 5.de çortladı
Ufuk haşat olmuş gibi halin var .Pekmez kaynattık yoruldum Ekli dosyayı görüntüle 52325
Geçmiş olsun canın sağolsun Murat bey.Çiçek saplarını kırıyım dedim dakka 1 gol 1 [emoji848]Ekli dosyayı görüntüle 52327
Fuat abi özduman değilde bizim tarladaki taşları boykot etmemiz lazım bi taş toplama makinası alcam böle giderseMuro özduman ın ürünlerini boykot edelim
Geçmiş olsun hafif tip goblenin kötülüğü taşlı yerde ziplar zamanla kirilarak tarlada basiniza iş acar aynisi benimde basima çok geldi tasli tarlanin kötülüğüFuat abi özduman değilde bizim tarladaki taşları boykot etmemiz lazım bi taş toplama makinası alcam böle giderse
Aynen mahmut geçen senede öbür tarafı kırmıştım malesef tarlalar aşırı taşlı bu sefer araya lama koyup kaynatcaz inş. Bidaha kırılmaz [emoji6]Geçmiş olsun hafif tip goblenin kötülüğü taşlı yerde ziplar zamanla kirilarak tarlada basiniza iş acar aynisi benimde basima çok geldi tasli tarlanin kötülüğü
Bizim hanım bazı işlerden pek anlamıyor memet abi garib anama yardım edıyorum biraz da eli öpülesi analarUfuk haşat olmuş gibi halin var .
Pekmezdi , salçaydı derken maşallah her iş geliyo elinden .
YokBöyle bi gres pompa ucu kullanan varmi
Busene 4 5 adet değiştirdim en iyisindede aldim ama gres basarken yanlardan kacirma yapıyor varmı bi çözümüEkli dosyayı görüntüle 52330