Maşallah Cemal , bugün bi arkadaşla konuştum 5 liraya vermiş dekarı, bu sene karpuzcunun yüzü güldü.Rabbim vermiş şükürler olsunEkli dosyayı görüntüle 51069
Maşallah Cemal , bugün bi arkadaşla konuştum 5 liraya vermiş dekarı, bu sene karpuzcunun yüzü güldü.Rabbim vermiş şükürler olsunEkli dosyayı görüntüle 51069
Sağolasın abiMaşallah Cemal , bugün bi arkadaşla konuştum 5 liraya vermiş dekarı, bu sene karpuzcunun yüzü güldü.
Seneye çok para etceğini düşünmüyorum, yine de patron sensinAllah bereket versinSağolasın abi
Hersene 40 dekar yapyoduk busene balya işıne girince yarıya indirdik anlıcan yanlış ata oynadık olsun bunada şükür gecenseneki rakamın tam 2 katına verdim tarlayı
Seneye karpuz ekmeyi düşünmüyorum abi Balya işine ağırlık vercem sağolasın rabbim cümlemize bereketli bi yıl nasip etsinSeneye çok para etceğini düşünmüyorum, yine de patron sensinAllah bereket versin
Baban nasıl oldu Cemal.Seneye karpuz ekmeyi düşünmüyorum abi Balya işine ağırlık vercem sağolasın rabbim cümlemize bereketli bi yıl nasip etsin
Bugun tekrar gittik doktara şuan iyi abi bi sıkınti yok bayramdan sonraki hafta kontrola gitcez sağolasın Allah rqzı olsunBaban nasıl oldu Cemal.
Aman dikkat edin, yangın tüpü bulundurun hem traktörde hem de balya makinasında.Öğle vakti geldi, eti getirene ocak benden [emoji16]
Kolay gelsin bereketli olsun cemal abi maşallah
Sağolasın Allah razi olsun kardeşimKolay gelsin bereketli olsun cemal abi maşallah
Abi sizin oralar yazın iyi lakin kışın çekilmiyor Allah yardım etsin.biçime devam,
kışın -35 ise,yazında +35 benim yerim.
hem pişerim, hem donarım.Ekli dosyayı görüntüle 51048
Burası sungurlunun girişimi bana mı öyle geldi hayırlı bereketli olsun bu aradaSezon devam ediyor.Ekli dosyayı görüntüle 51103
Denizim piyasa nasıl kaça gidiyo ekinler bizim alacada 1.70 ile 1.85 arasıSezon devam ediyor.Ekli dosyayı görüntüle 51103