Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum

Hayırlı olsun güle güle kullanın
Allah razı olsun amin.

Hayırlı olsun ağa ,
Teşekkür ederim ağa

Hayırli olsun
20 bin balya sorunsuz bağladim
Ilk sezonunEkli dosyayı görüntüle 51003
Teşekkür ediyorum, bizde yılda 15 bin sap ve 1000 yonca bağlayıp yatar bu sezon. Sene 100 dönüm yonca ekeceğiz insallah Ozaman çok çalışır.

Allah razı olsun

Hayırlı olsun güle güle kullanın

Allah razı olsun, amin

Güle güle kullaninin.
Tesekkür ederim

Hayırlı olsun abi. "Keşke" dememek için Paksan demişsin. Biz keşkelerde kaldık...

Teşekkürler Akif kardeşim. Bizde newholland 5050 nin ucundan döndük diyebiliriz. Paksan bulunmuyor, Konya’da bulduk en sonunda. Süper Yunus almaktı niyetimiz o en yakın Ağustos 15 te gelebilirmiş bizde bunu aldık bakalım hayırlısı.

Hafta sonunu degerledirmeye başladım.

Resimler ve ekler

• IMG_20200718_192940.jpg
    IMG_20200718_192940.jpg
    5 MB · Görüntüleme: 79
Kiralayabileceğin gübre dağıtma romorku yok mu?çiftlikler nereye boşaltıyor gğbresini onlarla irtibata geçmen gerek , römork almaya gerek yok , illaki yardımcı olur çiftlik, çünkü yaş gübrenin fermantesi çok masraflı dökmeye yer arar onlar , yumurta çiftliklerinde sayı çok olduğu için günlük boşaltım yaparlar senin yer fazla bi koordinasyon gerek.
Tavuk gübresini kullanırken dikkatli olun, aşırı kullanımında tarlada tuzluluğa neden olur. Bundan dolayı kompost halini öneriyorlar.

Teşekkürler Akif kardeşim. Bizde newholland 5050 nin ucundan döndük diyebiliriz. Paksan bulunmuyor, Konya’da bulduk en sonunda. Süper Yunus almaktı niyetimiz o en yakın Ağustos 15 te gelebilirmiş bizde bunu aldık bakalım hayırlısı.
Hayırlı olsun hemşehrim, Hanoğullarında yokmuydu. Cengiz'de vardı bir ara satmış mı onu? Bizim köyden bir komşu Tümosan almış .