Maşallah dostum mısır güzel duruyor tavuk gübresi attığın yer mi burasıEn sevimsiz işEkli dosyayı görüntüle 50984
Maşallah dostum mısır güzel duruyor tavuk gübresi attığın yer mi burasıEn sevimsiz işEkli dosyayı görüntüle 50984
Evet tavuk gübrei dökmüştüm, başka bir çuval gübre dahi atmadım, önceki yıllarda yapraklar lekeli olurdu, bu yıl baya iyi, hayvanlar için slajlık , toprakları desteklemek gerek çiftlik gübresine nazaran tavuk gübresi kuvvetli, bu yıl nasip olursa çeltik kalktımı havalar el verirse fiğ ekip dizekadar geldimi altına yatırcam çeltik ekeceğim yeride bu şekilde desteklemek istiyorum, doğal azot kaynağı bakalım hayırlısıMaşallah dostum mısır güzel duruyor tavuk gübresi attığın yer mi burası
Bence çok iyi olur toprakta organik madde oranı da artar benim bölgede de tavuk ördek çiftlikleri var bende düşünüyorum tarlada 100 dönüm civarında sıkıntılı yer var belki faydası olurEvet tavuk gübrei dökmüştüm, başka bir çuval gübre dahi atmadım, önceki yıllarda yapraklar lekeli olurdu, bu yıl baya iyi, hayvanlar için slajlık , toprakları desteklemek gerek çiftlik gübresine nazaran tavuk gübresi kuvvetli, bu yıl nasip olursa çeltik kalktımı havalar el verirse fiğ ekip dizekadar geldimi altına yatırcam çeltik ekeceğim yeride bu şekilde desteklemek istiyorum, doğal azot kaynağı bakalım hayırlısı
Dekara bir kamyon yeterli, eski dodge 950 ile döktü , yani yaş tavuk gübresi çekersen iki parmak döksen yeterli , dökünce sıyırcı ile dağıtıp pulluk ile sürüm gerekli , yakında yerleşim yeri olmamalı sinek çok yapıyo eylül ekim ayı gibi tarlaya kamyon girecek kadar kuru olmalı, yada gübre dağıtma romorku olsa çok başka olur , sen bu işi başarırsın dostum.yanmış gübre bulunursa o daha iyi ben sadece kamyon nakliye parası verdim gübre bedava veriyolar yaş olanı. Bizim çevrede bikaç çiftlik var genelde sebzeciler kuvvetli ürün almak için bunu döküyorlar 7-8 sene toprak gğbresi atmıyorlar.Bence çok iyi olur toprakta organik madde oranı da artar benim bölgede de tavuk ördek çiftlikleri var bende düşünüyorum tarlada 100 dönüm civarında sıkıntılı yer var belki faydası olur
Anladım dostum dekara 1 kamyon çokmus o zaman bana 100 kamyon lazım römork almak daha mantıklı olur bu vaziyet te bakalım hayırlısı bir operasyon şartDekara bir kamyon yeterli, eski dodge 950 ile döktü , yani yaş tavuk gübresi çekersen iki parmak döksen yeterli , dökünce sıyırcı ile dağıtıp pulluk ile sürüm gerekli , yakında yerleşim yeri olmamalı sinek çok yapıyo eylül ekim ayı gibi tarlaya kamyon girecek kadar kuru olmalı, yada gübre dağıtma romorku olsa çok başka olur , sen bu işi başarırsın dostum.yanmış gübre bulunursa o daha iyi ben sadece kamyon nakliye parası verdim gübre bedava veriyolar yaş olanı. Bizim çevrede bikaç çiftlik var genelde sebzeciler kuvvetli ürün almak için bunu döküyorlar 7-8 sene toprak gğbresi atmıyorlar.
Hayırlı olsun güle güle kullanın
Bir araştırayım bakalım 5 6 tane traktör ve römork la biryere götürüyorlar ama acaba kendi yerleri mi başka bir yer mi bilmiyorumKiralayabileceğin gübre dağıtma romorku yok mu?çiftlikler nereye boşaltıyor gğbresini onlarla irtibata geçmen gerek , römork almaya gerek yok , illaki yardımcı olur çiftlik, çünkü yaş gübrenin fermantesi çok masraflı dökmeye yer arar onlar , yumurta çiftliklerinde sayı çok olduğu için günlük boşaltım yaparlar senin yer fazla bi koordinasyon gerek.
Hayırlı olsun ağa ,
Hayırli olsun
Hayırlı olsun
Hayırlı olsun güle güle kullanın
Güle güle kullaninin.Bu da bize hayırlı olsun.
Radyatör tıkalı olmasın basınçlı su vurdur,Ortam sıcak Erkunt yanıyorEkli dosyayı görüntüle 51004
Kompresör le hava basıyorum tersten rüzgar esiyor ondan yapıyor benim ki biraz nazlıRadyatör tıkalı olmasın basınçlı su vurdur,
Hayırlı olsun abi. "Keşke" dememek için Paksan demişsin. Biz keşkelerde kaldık...