Sap yaş değilse yanmaz abiÜzerine 10 gün yagmur yağdi bugün bagladım 1 saat sonra hava tekrar bozdu şuan gece gibi ortalik yine islanacaklar Ekli dosyayı görüntüle 50360
Üstüne yağsa da birşey olmaz balyaya
Sap yaş değilse yanmaz abiÜzerine 10 gün yagmur yağdi bugün bagladım 1 saat sonra hava tekrar bozdu şuan gece gibi ortalik yine islanacaklar Ekli dosyayı görüntüle 50360
Hayırlı olsun nedir pabuç fiyatları?Bkt den devam dedik [emoji123][emoji123]Ekli dosyayı görüntüle 50361Ekli dosyayı görüntüle 50362Ekli dosyayı görüntüle 50363
zordan, herşeyi öğrendim şükür.etriye'yi de kendin yapıyorsun. maşaAllah
kolay gelsin,Akıllı olun oyuncaklarınızdan soğuturum sizi[emoji4]Ekli dosyayı görüntüle 50355Ekli dosyayı görüntüle 50356Ekli dosyayı görüntüle 50357
Mastarı değiştik Ekli dosyayı görüntüle 50358Ekli dosyayı görüntüle 50359
Aynen ama 2005 de bunu almışlarzordan, herşeyi öğrendim şükür.kolay gelsin,
bunun zıpkalısı daha sağlam.
320 85 24 u 3900 e aldimHayırlı olsun nedir pabuç fiyatları?
Geçmiş olsun selden vefat edenler olduğu söyleniyor inşallah değildirGecmiş olsun bursa Ekli dosyayı görüntüle 50368
Bursa kestelde 2 kişi vefat etmiş 4 kayip var Allah sabır versinGeçmiş olsun selden vefat edenler olduğu söyleniyor inşallah değildir
Yalıtım da yapılacak mı?Sıvaya usta başladı bitirdi felaket çalışıyor Ekli dosyayı görüntüle 49414Ekli dosyayı görüntüle 49415Ekli dosyayı görüntüle 49416
hayırlı olsun güle güle kullanın, palazoğlu güzel römorktur.Buda bize hayırlısı olsun. İkinci el için yola çıktık fiyatları çok afaki olunca ikinci elden vazgeçtik. Bu kısmet oldu
Yusuf bey, sizdeki çayır biçmeyle nohut ve mercimek biçtiniz mi hiç biçtiyseniz memnun musunuz?zordan, herşeyi öğrendim şükür.kolay gelsin,
bunun zıpkalısı daha sağlam.
yok hiç biçmedim.Yusuf bey, sizdeki çayır biçmeyle nohut ve mercimek biçtiniz mi hiç biçtiyseniz memnun musunuz?
Fiğ tohumu de kara verimi nasıl, alış fiyatı nasıl , ot balyesine göre cazip ise neden olmasın, yerli fiği bile 4 liradan sattılar çiftçşden kaça alırlar bilemiyorum, bizim yörede tohumluk bırakan hiç yok.
İlk veya ikinci sene biçim ise bırakma bir sonraki yıl geçiyor kök kartariyor tohuma bırakınca üçüncü yıldan sonra iyi olur