Çanakkale.. Kg fiyatı demi 500210 civarı geliyor. Hangi şehir.
Çanakkale.. Kg fiyatı demi 500210 civarı geliyor. Hangi şehir.
Evet uzak biz 25 kg lık balyayı 18 TL den alıyoruz burada.Kg 500 ama çanakkale uzak hocam.
700, 720 civarına geliyor bben daha uygun bulup biraz satın almıştım ama bitecek700 lira ya geliyor yanlış hesaplamadıysam dogru mu?
Pazar günü ortalama 22 kg lik balyami 8 tl den verdim700, 720 civarına geliyor bben daha uygun bulup biraz satın almıştım ama bitecek
Benim oradan alıp getirecek aracım yok mecburen getirenlerden satın alıyoruz150 200 kadar daha var
Zaten o nedenle fiyatlar yükseliyor yerinde 8 ,10 tl biz satıyoruz alan kamyoncu antalya muğla aydın taraflarında 18,20 tl civarı satıyor araç bulabilirseniz yazın gelin 6,7 tl den istediğiniz kadar alınBenim oradan alıp getirecek aracım yok mecburen getirenlerden satın alıyoruz
700, 720 civarına geliyor bben daha uygun bulup biraz satın almıştım ama bitecek
Sezonda Trakya bandırma gönen civarında da fiyatlar düşüyor nakliyesi daha kolay zaten benim kendi balyam da oluyor ama yer olmadığı için sezonda alıp koyamıyorum inşallah bir depo yaparsam yazın bütün ihtiyacımı alıp koyacapım